icon

Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?

6. jan 2022
savmebej
6. jan 2022

@hlubik ty si dobra p. ca

h2
6. jan 2022

@slovakboy Ty čo splietaš, prosím Ťa?! Kde dávam vinu obeti? Ako matka dieťaťa podobného veku som sa okrem iného pozastavila nad tým, ako to, že bolo 11 ročné dieťa v inej, pomerne dosť vzdialenej obci. Nikde ani v náznakoch nedávam vinu obeti. 🤦🏻‍♀️
A k tomu, že keď som z Miloslavova, tak to tam máme poriadne vyšetriť a potrestať, na to ani nemám slov. Ja nie som vyšetrovateľka, ani sudkyňa. Či aké potrestanie si mal od nás, radových obyvateľov, na mysli? Niečo v štýle sudcu Lyncha?

luccija
6. jan 2022

@zivotsdetmi na stránke obce Miloslavov som to čítala Martina Vicenova

slovakboy
6. jan 2022

@h2 Polícia vraj nemá žiadne sťažnosti od vás. Pred dvoma rokmi sa vam tam stalo niečo podobne a nikoho nepotrestali. A kde som ja písal o linčovaní? Pomôžte to vyšetriť tak som to myslel.

slovakboy
6. jan 2022

@ella_price pozri sa hneď na tvoj druhý príspevok. Tiež si nemala chladnú hlavu. Veď to ani nejde.

bellamamma
6. jan 2022

@gleep1 boli aj videa akurat som citala v jednej skupine na fb zenu, ze aj jej dceru zbili v lese

h2
6. jan 2022

@slovakboy Ja osobne nemám ako. O tom, že sa tam niečo deje, som sa dozvedela včera. Ak by som mala nejaké informácie, nemám problém ich poskytnúť. Jediné, čo som vedela už dávno, je to, že v obci je bývalé družstvo, ktoré chátra. Ešte nedávno sme sa s mužom bavili, že prečo to pri dnešnom stavebnom boome už dávno nekúpil nejaký developer. O tom, že sa tam stretávajú teenageri, viem fakt až od včera.

dzina007
6. jan 2022

@baskustek ono tych videi je viac... na jednom vidiet presne co popisujes ze sedi za nou a pcha jej prsty do hrdla nech grcia... ale je aj video ktore bolo asi urobene az potom a tam realne na nej sedi a v tom pase ju prehne do hora... ☹

dadulamamula
6. jan 2022

Ja som sa v 11 rokoch hrávala s bábikami barbinami, neviem kam tento svet speje, prečo sa toto stalo.. No na svoj vek vyzerá dosť vyspelo, možno aj preto partia starších dievčat a chlapcov. Prečo sa takto zachovali vedia oni sami,... Vždy si kladieme my rodičia otázky, prečo bola 11 rocn tak ďaleko od miesta bydliska? Prečo bola tak neskoro? Prečo 14,15, 16 ročne deti mali v umysli spraviť také niečo ohavné? Pravda vijde na javo. Ale určite si také pekne dievča nezaslúžilo, to co jej spravili. Do konca života bude mať traumu, ale vždy to mohlo skončiť horšie. Veľmi ma to za bolelo je okolo toho veľa otaziek.. No najviac ma nahnevalo prečo dali že stíhanie vo veci lúpeže? Véd nikoho neolupili.. Ale fyzicky napadli ublizovali, či už to tým chcú ututlat nejakým klamanim? Tu by sa mali postaviť vyššie organy.

baskustek
6. jan 2022

@dadulamamula asi kvôli tomu, že sa vlúpali do cudzieho majetku. Do toho areálu.

osky
6. jan 2022

😪😰

annm81
6. jan 2022

@dadulamamula Veľa ľudí si pletie lúpež a krádež. Z pohľadu práva je v tom obrovský rozdiel - lúpež je závažný trestný čin, pri ktorom došlo k obmedzeniu osobnej slobody, násiliu alebo vyhrážkam okamžitým násilím.

08zuzi08
6. jan 2022

Videla som to video a hneď som išla zvracať na wc.Mám tiež malú dcérku.Toto nedokážu deti,iba netvory!!!Aký rodič,také dieťa.A matkou policajtkou by som sa nechválila...v tomto prípade,veľmi ju to,,dieťa,,ponížilo,,Nemá sa čím chváliť...Držím palce poškodenej rodine.Budeme vás podporovať ďalej.Už by sa mohla aj pani prezidentka zobudiť.Nie iba Kollár.......................................

arcenciell
6. jan 2022

To ako viete ze takto brutalne ju bili?

hlubik
Autor odpoveď zmazal
hlubik
6. jan 2022

@savmebej hlavne že ty si na entu

miskaleonorbi
6. jan 2022

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

markaterka
6. jan 2022

@miskaleonorbi no to dievča je riadne sebavedome

karelova
Autor odpoveď zmazal
vevesh
6. jan 2022

@markaterka
@miskaleonorbi ale tak ma dievca pravdu, polepsovna to nebude, ale rovno basa🤐🤐🤐a dufam, ze ju odsudia ako dospelu, aby si ten 5hviezdickovy pobyt paradne dlho uzila...

amima
6. jan 2022

@mamina0078 máš ten instagramový profil?

marlent
6. jan 2022

@miskaleonorbi to kde pisala?

miskaleonorbi
6. jan 2022

@marlent na instagrame ,ale pod čo , to neviem . Asi pod nejakú jej fotku reagovali ľudia … to som si len screenla od jedného čo to pridával na FB

marlent
6. jan 2022

@miskaleonorbi to je chore ty kks

amima
6. jan 2022

@panda21 to kde ten tatko takto reagoval?

miskaleonorbi
6. jan 2022

Kuknite si na FB skupinu Miloslavov Alžbetin dvor … tam komentovala aj jej mamina .

markaterka
6. jan 2022

@miskaleonorbi čo tam píše mama, nemám FB neviem si prečítať.

jana_eyre_2
6. jan 2022

@arcenciell lebo si to tie deti natáčali na mobil a zdieľali na soc.sietach.. dôkazov má polícia viac ako dosť.. či s tým niečo bude robiť je fakt otázne..

miskaleonorbi
6. jan 2022

@markaterka ani ja nemám , normálne sa to dá pozrieť . Daj si to do Googlu a otvor FB … ide to aj tak

dryada_dryada
6. jan 2022

Mne to nejako rozum neberie. Ja kebyže urobím takúto ohavnosť, už dávno nemám prístup na žiadnu sociálnu sieť a niesom ani vlastníkom mobilného telefónu. O tom, že by som dostala takú “hubovu polievku” ani nevravím. Verim, ze rodicia si svoje deti idealizujú ale toto je už nejaký extrém. Namiesto toho, aby sa ospravedlnili a snažili sa čo najviac pomôcť dievčaťu, tak sa hrajú na ublizenych a mladá na šéfku vesmíru.
Zase keď to obratim na druhu stranu a mne by sa niečo take stalo, mama štartuje Libertu a dotyčná pani policajtka a pán JuDr. by si tu jej návštevu zapamätali nadosmrti. Neviem čo sa to deje s dnešným svetom.