Čo si myslíte o tomto grafe?
Ja mam take pocity, ze najradsej by som zo SK utiekla. Strasna hanba na nas vo svete. 😏

Nic nie je cierne alebo biele. Ak poznate nazor ludi z "vyspeleho zapadu" na vychodne narody, tak musite vediet, ze najlepsie pre nich je to, aby sme sa navzajom znicili a to sa prave teraz dari. Nefandim ani R ani U, len mi je luto, ze nevidime, ze ide o zdroje a moc. Kazdeho cloveka je skoda a pokial nebude ludstvo spolupracovat, tak sa znicime.
@abbey1 Bez ohľadu na to, že Američania tiež nie sú svätí, isté rozdiely sú tam úplne jasne badateľné. Najmä motivácia a snaha o ospravedlnenie vojny. V jednom je to kolonizácia a genocída (úplne otvorene priznaná), v druhom diktátorský režim, ktorý produkuje teroristov a ani s domácimi sa vôbec nemazná. V jednom je to vymyslená zámienka, ktorú nepotvrdili žiadne medzinarodné pozorovania, v druhom útoky zbraňami hromadného ničenia na vlastné obyvateľstvo.
@mamula20 USA chcú vojnu na UA , EÚ tam chce vojnu, ale jediný kto vtrhol na cudzie územie so snahou vyvraždiť národ (=genocída) a pripojiť si jej územie je Rusko. Dáva to logiku... aspoň teda niekomu. Putin a jeho generáli sú zjavne platení zo západu...
Je to hrozne a trapne,aka sme my slovac lahko manipulovatelna. Vsak do prdele ked niekto vtrhne na cudzie uzemie,pricom KLAME,ze tam nejde.... A aj tak nestaci. A pre tych co vytahuju agresiu ameriky. Ok,vsak neberiem. A to potom ked sa spravila sprosta agresia do Iraku,tak odteraz je akoze vsetko posvatene? Ci tu agresiu treba odsudit a dnesnu agresiu Ruska uz nie? Ako to teda je?
@mamula20 kazdy jeho prejav som videla btw. Dost znoska dristov a klamstiev a polopravd,tazko bolo niektore vydrzat,ale dala som to (zasadne pozeram totiz zdroje oboch stran,tak sa vyhnes,aby ti algoritmus podsuval stale iba rovnake temy). Ale vsak co cakat od cloveka,ktory v poslednom vyrocnom prejave narodu rozprava o tom,ako v europe nutia knazov sobasit gejov. Pravda ako vysita 🤣. A to bola len ta najzjavnejsia sprostost,co daval. Mali ho stopnut uz pri prvej invazii do Gruzinska. Teraz je to holt drahsie a tazsie.
@mamula20 1. Jedno zlo neospravedlňuje iné zlo
2. nikto okrem Rusov nepotvrdil žiadne štátom organizované ani štátom tolerované vyvražďovanie akejkoľvek menšiny na území Ukrajiny. Občianska vojna tam začala potom, čo na Ukrajjnu začali prúdiť ruski mužíčkovia (v ruskej terminológii dovolenkári). V tej istej dobe začala na Ukrajine misia OSCE, ktorá nepotvrdila nič z toho, čo tvrdia Rusi. A keby si mala chuť spochybňovať misiu, vezmi do úvahy, že sa na nej nepodieľali žiadni Ukrajinci, zato jej súčasťou boli Rusi. Prečo celé tie roky ani jeden z ruských pozorovateľov nepodal žiadne svedectvo o tom, čo tvrdíš ty, pobláznená ruskou propagandou? Prečo mali pozorovatelia prístup všade kam požadovali s výnimkou území okupovaných Rusmi? Prečo UA nemala problém s ich prítomnosťou, ak teda mali čo skrývať? A prečo mužíčkovia prístup na "svoje " územie obmedzovali, ak nemali čo skrývať? Prečo Rusi vetovali predĺženie misie, hoci Ukrajinci ju vítali? Jednoduché otázky, vieš na ne nejako logicky odpovedať?
@mamula20 este mi ozrejmi, co opravnovalo Rusko aby anektovalo Krym? Uzemie suverenneho statu, ktorehu uzemnu celistvost a suverenitu deklarovalo v Budapestianskej dohode. Uzemie, ktore historicky Rusom nikdy nepatrilo, patrilo Krymskym Tatarom, ktorych dal Stalin nasilne deportovat za Volgu a nasledne tam nasilne nastahoval rusky hovoriace obyvatelstvo. Uzemie, ktore potom priclenil k Ukrajinskej sovietskej republike.

@mamula20 v tvojom prípade je vsetko úplne jedno z dôvodu že ako poriadny SLOVAN nevieš pravopis konkrétne písanie i/y ale že to neprekvapuje to je fakt.