icon

Čo si myslíte o tomto spodnom diele plaviek?

23. máj 2023

Mne sa pači, manžel hovori že nie..že moc odhalujuce. Niesom slepa, vidim ze to su brazilky...ale neviem, mne sa paci ako to tvaruje zadok. Mam kaslat na to co hovori, alebo? Mne pride ze moc prehana. Mam podobnu postavu ako pani na fotke.

Čo si myslíte o tomto spodnom diele plaviek?
Strana
z3
nevenka
23. máj 2023

@autorka a co si chcela vlastne povodne dosiahnut touto otazkou? Ci len striehnut na nazory a potom zhadzovat zeny, co sa vyjadria negativne? Lebo tak mi to pripada. Ak mas dost sebavedomia a dobru postavu, co sa pytas. Ak sa Ti to paci, kup si to a nos.
Ukazala som to muzovi, zdvihol obocie a povedal, ze si myslel, ze 90-te roky su uz davno prec.
No ale moda sa ocividne vracia.
Ja osobne si myslim, ze mne sa to nepaci, keby som aj postavu na to mala. Este aj zarezane to niekde mat, no nie...

kluska
23. máj 2023

na kupaliska chodia aj deti... to vysoke vykrojenie bude pritahovat polovicu muzov (druha bude slintat radsej za prsiami 🙂 zeny ta urcite nebudu vychvalovat :D ale ani zavidiet! mne osobne sa pacia tie ostatne fotky co tu davali baby

stanulienkat
23. máj 2023

@elmivelmi ano, ale v mladosti to vies este ospravedlnit. Ine je ked si to da 17 rocna a ine, ked si to oblecie 37 rocna.

elmivelmi
23. máj 2023

@stanulienkat Z mojho pohladu je to rovnake,ci v 17,37 otras .Proste nepotrebujem ukazovat predok ani zadok v ziadnom veku.

kik2022
23. máj 2023

Ja mám vyšportovanú postavu, ale ja by som si také nedala. Nepáči sa mi hlavne ten predok vytiahnutý až po pazuchy, ako tu niekto spomínal 😆😆😆😆 Nechápem tomu trendu. A plavky vzadu sú až moc zarezané v zadku. Radšej by som volila strih braziliek, ktoré tu dali niektoré dievčatá. Predsa len na tom kúpalisku nie si sama a treba brať ohľad aspoň na deti a dospievajúcich (keď už teda by ti nevadilo, že ťa budú očumovať starí chlapi).

wayway
23. máj 2023

Tak ja neviem… vsak su to tangace z plavkoviny. Ked chces ukazat muzovi, ze ti je jeho nazor ukradnuty a prednejsie je citit sa …dobre(?), chod do toho. Ale sama vies, ako na muzov tieto plavky posobia. Ja sice na ne tiez mam postavu, ale tento strih za mna patri na zahradu, kde ma vidi iba moj muz. Nedalo by mi to, ze zvadzam chlapov, ktori maju partnerky, manzelky, deti a maju travit cas na kupku s myslienkami na rodinu a nie na hole zadky. A je to este horsie ako holy zadok. Vic sexy / vulgarne. Sa nerobme sproste, ze aky to ma efekt na muzov. 😂

domkakvet
23. máj 2023

Ja by som si to neobliekla.

Strana
z3