icon

Čo si myslíte o žene, ktorá chodí do spoločnosti bez podprsenky?

9. nov 2022

Zaujíma má vás názor ženy, čo by ste si pomysleli o zrelej (žiadna pubertiacka) chudej žene ktorá má malé prsia (cca take menšie Bcka, po odkojeni 1 dieťaťa čiže úplne v top stave nie sú, trochu ovisnutejsie) a do spoločnosti chodí bez podprsenky? Nosi aj obtiahnuté zvršky a nedá sa nevšimnúť že tu podprsenku jednoducho nenosí. Je toto podľa vás vhodne? Na rodinný obed, do mesta, na návštevu atd? Prácu nepočítame, je na MD

sima1415
9. nov 2022

Ja roky nenosím podprsenku na verejnosti avšak dávam si pozor, aby nebolo vidieť bradavky t.j. v lete šaty s vypchavkami v zime aspoň kardigan ktory prekryje prsia

merlinja
9. nov 2022

že má toto niekto potrebu a čas riešiť na MK....

lenkakravcova
9. nov 2022

@katka700 Zase keď stretne banda uchylov 3 ženy
- 1. V minisukni bez podprsenky
- 2. V mikine a teplakoch
- 3. V dlhých nohaviciach a svetri
Čo myslíš, ktorú z nich sú na svoje ciele vyberú?
To je už potom aj o tom byt trochu rozumný - ako zamknúť si auto na parkovisku (aj keď to nezabráni rozbitiu okna, ale znižuje to šancu na odcudzenie). 🙂

lenkakravcova
9. nov 2022

Podľa mňa je to také ako keby šiel muž bez treniek a postavil by sa mu. Tiež by bol rovnako na smiech okoliu - ženy by len pozerali a muži sa smiali. Rovnako je to s postavenými bradavkami v pozore. Ženy sa pousmeju a muži čumia. 😀 Ja by som tak von nešla ak nemusím.

katka700
9. nov 2022

@lenkakravcova To je taký mestský mýtus. Dokonca bola taká výstava oblečenia obetí znásilnenia a nič z toho nebolo nijak extra vyzývave.

marca12
9. nov 2022

Zavidela by som jej odvahu a sebavedomie. Ja sa hanbim ist bez podprsenky,nie som az tak nastavena,ze by som mala v pazi,ze mi niekto cumi na dekolt.

lenkakravcova
9. nov 2022

@katka700 Obete znásilnenia sú poväčšine v zlom čase na zlom mieste. To, čo som uvádzala vyššie bola ale otázka k tomu, ak by mali ti uchyli na výber. Väčšina žien, ktoré sú znásilnenie sú tomu vystavované v rodinách a kamarátstvach. Čiže to je ešte úplne iná kapitola sama o sebe..

dkethe
9. nov 2022

Ked su cicky pekne, preco nie.
Ja som chodila bez podprsenky celu VS. Teraz ked spatne vidim foto... No do rici 🤦 pekne veru neboli 😂 ale nevadilo mi to

jovka
9. nov 2022

Nvm,mne sa to moc nepáči,môžem chodiť bez mám kúpené,ale cítila by som sa zle,predsa je to viac sexi než mužské bradavky,a príde mi to take crying for attention obzvlášť v priesvitných veciach😃

bluka2
9. nov 2022

Nie je žiadna povinnosť nosiť podprsenku. Mužské bradavky pod tričkom vám nevadia? Ak nie, prečo by vás iritovali na žene 😉

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova násilník si nikdy nevybera obeť podľa oblečenia. Vyberá si takú, u ktorej očakáva rýchlu cestu k uspokojeniu svojho pudu. Je mu úplne jedno či mlada, stará, pekná, škaredá, tlstá ci stihla. Výhľada si miesto kde nebude vyruseny a "skoci" na prvú, ktorá príde. To, že si niektora o znásilnenie koledovala oblečením, to sú len povedacky.

petronellla87
9. nov 2022

Cize podla niektorych diskutujucich su muzi nesvojpravne bytosti ovladane iba svojimi zakladnymi pudmi, presvitajucimi bradavkami a minisuknami.. To je trocha smutne, smutnejsie je iba to ze nietore ste tu zaseknute nie ze v inom storoci ale inom vesmire

lenkakravcova
9. nov 2022

@viestta Tvoje tvrdenie si vážiš natoľko, žeby si dcéru poslala vonku v noci s kľudom bez strachu v minisukni a bralete alebo si viac v kľude, keď sa pohybuje v noci po vonku v tričku a v rifliach? Ako reálne. Nie len spoza PC niečo tvrdiť.
Nepoznám žiadnu ženu, ktorá by bola znásilnená a bola normálne oblečená vonku. Bohužiaľ ale poznám - resp viem o dievčine, ktorá bola znásilnená a zavraždená v dosť vyzývavom outfite. Nepíšem to len tak pre nič za nič. Kamarátku kvôli tomu mama do 18tky nepustila po 21.00 vonku, pretože sa to stalo v ich štvrti, bloku jej spolužiačke.

morgane1975
9. nov 2022

Vyzerá to nevkusne. Je to jej vec keď chce tak vyzerať.

lenkakravcova
9. nov 2022

@petronellla87 myslím, že to tu takto nikto netvrdí. Ale tak ako ženy si obzerajú prachatych dobre oblečených mužov, tak muži si obzerajú pekne vyzývavo oblečené ženy. Proste evolúcia - my ženy ideme skôr po zabezpečení (rozumej slušný úspešný chlap) a muži po sexi žene, ktorá im porodí potomka (tj bradavky sú jedna z tých okukovaných súčasti). 😀 Tak ako ženy po tých mužoch neska u doslovne, tak ani muži po tých ženách. Ale obzerať budú určite. 🙂 keď to niekomu nevadí, holt jeho vec. A komu to vadí, tak sa oblecie (resp. zakryje svoje bohatstvo a postavenie). 🙂

minenkas
9. nov 2022

@lenkakravcova toto je choré prirovnanie

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova tak asi sa pohybujem v divnej spoločnosti, ale v mojom okolí neviem o žiadnej znásilnenie. Zato, ty máš prehľad o oblečení každej, ktorá bola znásilnenia a vieš, že bola provokatívne oblečená. 🤔

galganka
9. nov 2022

@lenkakravcova ak poznám ženu, ktorú sa pokúsili znasilniť, ale našťastie sa ubránila ušla a v živote sa vyzývavo neobliekala, tak čo? Alebo ďaľšiu, čo sa pokúsili zdrogovať v podniku, keď si chvíľu nestrážila nápoj, našťastie prišla jej kamoška? Tiež vzdy slušne oblečená, ešte aj plavky nosieva celé. 🤔... a ešte o pár by som mohla vravieť... žiadne minisukne, výstrihy, cecky, zadky...

lenkakravcova
9. nov 2022

@viestta No to buď rada. Nepíšem ze viem o každej. Píšem o prípade, ktorý poznám a ktorý sa stal v Stropkove pred pár rokmi.

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova keď sa tak hlboko zamyslím, tak keď som bola mladšia, vykladalo sa, že susedu mali znásilniť vo vedľajšom vchode v bytovke. Teta ku 50 s dvoma dospelými deťmi, určite nechodila provokatívne oblečená. Odvtedy sa u nás začali zamykat brány.

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova jo a vráťme sa k podstate veci. Takže ty si myslíš, že ženy bez podprsenky provokujú?

lenkakravcova
9. nov 2022

@viestta chúďa teta, to sú tie prípady "znasilene niekym koho poznajú (resp on ich ma dlhk v hľadáčiku)". Tých sa veľmi to oblečenie netýka. Tam ide páchateľ po niečom inom.

Áno, myslím si to. Pre mňa je rovnako provokujúci chlap bez treniek. 🙂 (neznamená to, že ho mám znásilniť, skočiť po ňom alebo neviem čo, ale provokovať to provokuje k rôznym myšlienkam - v prípade neatraktivneho len k smiechu 😄).

bluka2
9. nov 2022

@galganka aj mne raz niečo dali do drinku na prelome roka, normálne som z ničoho nič spadla na ulici a zobudila na druhý deň v nemocnici. Ešte predtým sme na Facebooku stihli pridať fotku z tej inak zábavnej noci - ktorú mi Facebook zvykne každoročne pripomenúť - boli mrazy, mám na nej hrubý antisexi rolák a aj tak skoro smola

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova podľa teba by bolo najlepšie aby sme všetky nosili burku a bol by raj na zemi🤔

galganka
9. nov 2022

@bluka2 ona mala tiež okno. Bolo to v zahraničí, brali ju hneď do nemocnice, lebo vlastne sama nevedela, či ju našli včas a nič sa nestalo. Slušná, nenapadná, večne v rifliach a obyč tričkách...

bluka2
9. nov 2022

@galganka tiež v zahraničí a teda v zachránke mi kamoska hovorila, že jej moc neverili, že som si nedala nejaké drogy 😕 (ako hotentot píšem, v zachránke jej neverili, mne to hovorila až na druhý deň, keď som sa zobudila)

lenkakravcova
9. nov 2022

@viestta nosím podľa teba burku? 😀😀😀
Nevkladaj mi prosím do úst niečo, čo netvrdím a ani som nikdy netvrdila.
Nejdem od extrému k extrému. Podľa mňa je rovnako hlúpe obliekať sa príliš vyzývavo ako obliekať sa do burky. Nie som zástanca buriek (však vidíš moju fotku, či nie? Oblečená som asi tak ako ty). 🙂 Ak má chceš za to odsudzovať, tak to si stúpla mimo. Som za stred.

bluka2
9. nov 2022

@lenkakravcova ale nič vyzývavé na prsiach pod tričkom nie je. Iba keď prevezmes za svoj pohľad lacný bulvár, ktorý ženu steluje do pozície sexuálneho objektu. Inak sú prsia vlastne na dojčenie, je to fakt nastavením mysle. Prsník nie je pohlavný orgán, ako to vnímaš ty podľa tých komentárov

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova ale ty si prvá šla do extrému. Vieš kedy a v čom. Klásť za vinu obeti, to, že sa nevhodne obliekla alebo sa vyskytla na na správnom mieste v nesprávny cas, je podľa mňa extrém. Ale nie si prvá, čo to tu pisala. Vieš o tom, že tým pádom relativizujes vinu vinníka? Prečo?

90909
9. nov 2022

Ja si nemôžem pomôcť, ale mne pripadá nesmierne komické posudzovať ženu ako odvážnu, sebavedomú a nezávislú , len preto ze si rano nedala podprsenku. Asi je ten kus oblečenia naozaj nesmierne dôležitý, ked jeho nenosenim získam take super schopnosti. To ma byt akože nejaký ženský kriptonit, či čo. No dobre vedieť. Zajtra nechám podprsenku doma a idem dobíjať veľkomesto.