Čo si myslíte o žene, ktorá chodí do spoločnosti bez podprsenky?
Zaujíma má vás názor ženy, čo by ste si pomysleli o zrelej (žiadna pubertiacka) chudej žene ktorá má malé prsia (cca take menšie Bcka, po odkojeni 1 dieťaťa čiže úplne v top stave nie sú, trochu ovisnutejsie) a do spoločnosti chodí bez podprsenky? Nosi aj obtiahnuté zvršky a nedá sa nevšimnúť že tu podprsenku jednoducho nenosí. Je toto podľa vás vhodne? Na rodinný obed, do mesta, na návštevu atd? Prácu nepočítame, je na MD
Puritanky zmrštia obočie a ostatné si jednoducho užívajú to, že podprsenku nemajú. Ďalej je tu kategoria žien - tých normálnych, ktorým je úplne u prdele, či iná žena podprsenku na sebe má alebo nie.. no a potom je tu ešte ten zvyšok, ktoré okamžite sleduju chlapa, či sa náhodou nepozrel na niečo tak nenormálne ako na ženu bez podprsenky ,tie nás vyslovene neznesú🤦♀️😅 Áno do práce, do banky, na úrad si ju dávam ale nie, naozaj ju nemienim nosiť len preto, že pre niektoré sú ženské prsia ako z ineho sveta a dobre že nevytasia na mňa krížik keď prejdem okolo.
Mimochodom lacno a NEVHODNE chodí toľko žien po meste, že im nepomôže ani keď tú podprsenku na sebe majú..
@lulaby1982 presne tak.
Ja tak chodim, podprsenky som vyhodila pred cca 6timi rokmi…nech si kazda nosi v com sa citi dobre….velakrat mi aj bradavky trcia, mne je to jedno, muzovi sa to paci, a je to pohodlne velmi….
Keby sa kazdy staral len o svoje cecky svet by bol lepsi. Ci s alebo bez podprdy.
Robí super rozhodnutie, aspoň ju nič netlačí
A že vraj Slováci sú netolerantní.
Veď čo tak čítam,každý toleruje všetko.
HM,len mi vždy pri tejto téme napadne "tavia noha"
Prečo proti nej taká tolerancia nie je,ako voči bradavkam?😉
Aspon ju nic netlaci ,keby si ja mozem dovolit bez podprd.chodit ,tak chodim...
Ja by som teda nezavidela, co by som mala zavidiet..ani ja nemam ovisnute v 40, ale vzivote by ma to nenapadlo. Je to trapne, ked to jej nje je trapne, ze vsetci na nu pozeraju...
Neriešim to, pokladám to za normálne 🙂
@dagmarovita btw keď žena nosí obyčajnú podprsenku, nevystuženú (sama takú nosím, lebo je pohodlná, netlačí), žiadnu push-up (napr. aj dojčiace mamy), tie bradavky viditeľné sú. Vtedy Vám to nevadí?
je to otras. a dnešná móda myslenia ( nech sa každý stará o seba a nech si každý nosí co chce) je total na hlavu. nosia sa tepláky, drdoly neupravení ľudia pomaly ako spali, vstali, tak fungujú celý deň. strašne sme spohodlneli. žiadna etiketa, bonton, trochu sebakritiky.
ani doma by som tak nechodila, keby mi mala prísť návšteva, nie ešte do spoločnosti.
Preco by som si o nej mala nieco mysliet? Kym nechodi naha, nie je to jej vec, co nosi (a nenosi)?
Spustili by ste takuto diskusiu o zene, co do spolocnosti nenosi nausnice / ponozky do topanok / kabelku / sal v zime a pod?
Dolezite je, ci sa ona citi dobre, ak sa to niekomu nepaci, nemusi sa na nu divat.
Sme v 21.storoci, myslim, ze toto ludstvo ma dost inych problemov, nez riesit, ci ma zena v spolocnosti podprsenku. Ak by sme venovali tolko energie rieseniu svetovych problemov ako rieseniu takychto absurdnosti, nebolo by na svete jedineho hladujuceho cloveka a ani by sme nechyrovali o klimatickej krize.
@mimi_tami čo zas. Aj ja taku nosim, tu sa pise na rodinny obed, na návštevu príde v obtiahnutom, do mesta, asi sa to myslí v lete, akoze mozme chodit hocijako oblecený, nie? Naozaj treba rozpitvávat primitivnu tému, ale k niecomu kde vyzaduje viac rozumu ani slovo, lebo na to uz nestaci taký jednoduchší intelekt? Vsak chodia aj len akoby v nohavickách, ze vidime vsetko, neni problem, nech sa pac, ale potom nekritizujte obézne v legínach, dobre? Nemyslim len na vas, ale na tuto zastankyne slobody zenskych bradaviek vonku v spolocnosti. Chodte hocijako, aj tak dookola sa zeny teraz vacsinou obliekaju stádovito, konformne, bez fantazie, kazdy to iste,mne to je jedno, len keby prisla ku mne a mam doma muza dosla by v obtiahnutom ze bradavky vonku, pekne by som jej povedala aaahoooj dovidenia asi. Pozri sa na princezne z Walesu, alebo iné ženy, také stálice českeho filmu, vsetky zeny na urovni chodia aj tak oblecene do spolocnosti. Ako chalem ze niekedy to nevyjde. Ok stací?
@mimi_tami tiez taku nosim lebo mam mensie prsia, kostice su my vyslovene neprijemne a push up nechcem pre mna je toto nepochopitelne zase nosit vypchavky, zvacsovat si prsia naco. Mne vadi na zene, ked vidim ze sice ma podprsenku, ale v dekolte je odstava alebo ma zly strih a ma pod pazuchami nariasene ci ako to slusne nazvat. V zime ju nenosim, ale nosim obtiahnute tielka cize mam vzdy jednu vrstvu pod trickom, skusala som bez, ale je to divne mat len tricko to mi vadi. Lindex ma take so vsitou podprsenkou napr bez kostic a vystuze. A nosim tmavsie, obrazkove, nemyslim si, ze niekto vidi bradavky to by musel mat aky super druper zrak 🙂
Čo si pomyslím? Neviem. Ak si to náhodou aj všimnem, tak podľa situácie. Ak to vyzerá dobre, tak niečo obdivné... Ak je to vulgárne, tak si pomyslím svoje a pustím z hlavy.
Ako písal niekto vyššie, aj žena s podprsenkou sa môže obliecť vulgárne. Ak si porovnám ženu, ktorá si do megavýstrihu oblečie push-upku, z ktorej jej vyliezajú prsia a ženu s pevným poprsím, ktorá je "naostro" v niečom decentnom, tak tá druhá to u mňa jednoznačne vyhráva.
Ja osobne zvyčajne podprsenku nosím aj doma. Nemám veľké prsia, ani nie sú nejak ovisnuté, ale prekáža mi, keď sa mi pri pohybe hompáľajú. Asi vec zvyku. Našťastie ja si viem nájsť dobre padnúcu podprsenku
Ja podprsenku tiez vobec nenosim od kedy mam upravene prsia, teda nosim, ale ozaj len ked musim, co je ku doktorovi napr. Tiez som po 40 tke. Nech sa kazdy stara o seba a veru, ludia by sa mali skor naucit pozdravit, podakovat, zaklady slusneho spravania, lebo to je v dnesnej dobe na zamyslenie a za mna velmi smutne, ze mnohi to nevedia.
Za mna je to v poriadku. Tiez nie som zástanca podprseniek a mam vacsie ako B.
Podprsenky zase neexistuju az tak dlho, tisicky rokov ich zeny nepouzivali, korzety len isty cas a aj to nie vsetky zeny na ne mali. Ja by som sice bez podprsenky nedokazala chodit, ale niekedy rozmyslam, ze je na skodu, ze sa dnes aj oblecenim umelo upravuju tela a tym padom je uplne skreslena predstava toho, ako telo vyzera. Pohorsuje nas casto to, co by malo byt do istej miery prirodzene. Samozrejme, je vhodne dodrziavat nejake spolocenske pravidla, len nie vsetky su uplne najlepsie. Osobne nevenujem prilis velku pozornost tomu, ci zena nosi podprsenku, ak vyslovene sa na to oblecenim provokativne neupozornuje.
Nikto si nemysli absolutne nic. Je to jej vec, prestanme si konecne robit nazory na ludi podla toho, ako sa spravaju k svojmu telu. Cakate odsudenie? Pohorsenie? Asi ste zaspali dobu, kazdy by sa mal starat sam o seba a svoje bradavky 🤷♀️
Asi žijem na inej planéte, neviem.. som veľmi konzerva podľa všetkého. Mne je to teda úplne jedno,ale pomyslieť si svoje asi môžem. Druhej strane je tiež jedno čo, čiže je to v rovnováhe.. načo podprsenka, načo vôbec tričko v tých horúčavách, načo nohavičky pod sukňu, načo sa ucesat, načo sa vyobliekat na svadbu ako hosť, načo si dať slušne topánky k obleku, načo.. v podstate je to jedno.
Nic si nepomyslim ale nepáči sa mi to. Vyzerá to lacno, nevkusne a keď “mám” na oblečenie tak ho používam a oblečiem sa keď idem von aby som iných neobtazovala svojim holým zadkom, bradavkami a podobne.
Že jej je možno presnejšie zdravie ako bontón...?
@misinka866 100 bodov💪🏼🤯😩
@lenkakravcova tebe vadia bradavky... Ja mám napr prsia v ktorých je ich vidno aj keď podprsenku mám na sebe a nie, nie len úplne tenkú látkovú... Klasickú, akurát nevystuzenú. Čo by si radila???? Či iba kôli takým ako ty, by som mala začať kupovať hrubé vystužené nechutné podprsenky, aby bradavky neboli vidno, alebo nedajbože najprv prelepovat bradavky a až nato obliekať podprsenku, len aby ten, kto má problém bol spokojný? Zdravá žena má 2 prsia s bradavkami, ak to tebe príde ako niečo nenormálne, tak neviem už.. Otoč hlavu keď taka okolo teba ide a máš vyriešené.. Ešte aj moja babka mala "modernejšie" názory ako ty v diskusiách.
Áno,ono je to v určitých situáciách nevhodné...ale keby mám pekné, pevné prsia tiež by som nenosila 🤣