icon

Čo si obliecť na firemnú večeru?

kvetinka0099
14. dec 2015

Ahojte baby potrebujem radu , manzela pozvaly s prace na veceru do restiky teda aj mna, ale neviem ake oblecenie by bolo vhodne poradite my pls

Strana
z3
nyusika
16. dec 2015

@cinkatko zakladatelka temy si, podla mna, robi srandu a pise tak naschval.
lebo ani sef dysgrafikov, dyslektikov a vsetkych magorov sveta nemoze hentak pisat.

zakladatelka temy neudelala par hrubek, ako pisete, zakladatelka temy pise komplet vsetko naopak, to je isto nahoda 😀 😀

cartridge
17. dec 2015

@cinkatko Takže: Je mi veľmi ľúto, že je Ti z takýchto vecí do plaču ... Toto je verejné diskusné fórum, kde každý môže prispieť svojimi názormi a ja som iba vyjadrila ten svoj, nemám za cieľ niekoho urážať /ak autorka naozaj trpí poruchou - verejne sa jej ospravedlňujem/. A tobôž "hladkať" si svoje ego nepotrebujem, to mám - myslím si úplne v poriadku. Nepoužívam vo svojich príspevkoch žiadne nadávky /ako použila napríklad autorka/, ale proste nedá mi to nereagovať na príspevky, kde sa v hojnom počte vyskytujú "hrúbky", pretože si stojím za svojím názorom, že ani najkrajší outfit nedokáže zakryť to naše IQ ..... Tak som sa trošku pobavila, niekoho "rozdráždila" a to je asi všetko, už nebudem reagovať, prajem pekný deň.

evittam
17. dec 2015

@cinkatko Aha, takže ak niekto napíše čo si myslí o jej inteligencii a ako sa vyjadruje tak je zlý - ale to, že napríklad mne a ešte jednej kočke nadala do p.č to si myslíš, že je super a normálne?!!! A že ma verejne uráža aká som škrata a že nosím okuliare a neviem čo?! Tak to je naozaj len vizitka smiešneho správania a nízkeho IQ, ktoré si len sama zakladateľka témy asi hladká týmito svojimi prejavmi.

Strana
z3