Čo si obliecť na pohreb?
Dobrý deň.
Ak by nedaj bože prišiel pohreb tak, že by to zasahovalo do našej rodiny, a vonku by bolo po týchto horúčavách extrémne ochladenie (aké bolo tento víkend) aspoň na východe, čo si obliecť? ..... Je v poriadku aj na chalanovi (24r) ak mám oblek a na tom ešte dlhý čierny kabát? ..... Lebo ak by sme sa mali triasť od zimy počas napríklad štátneho pohrebu (kde sú pocty, hymna) - dlhšie to o dosť s týmto trvá ...... Tak vážne neviem čo na seba, asi len kabát lebo vetrovka a bunda čierna, no neviem toto sa mi už nezdá ..... Diky za rady
Takže .... Ste tu ďalej drzé každá jedna, takže teraz poviem niečo ja, a naposledy lebo viackrát to opakovať nebudem !! !! ...... Poprosil som o radu slušne, ale keď sa Vy správate ako keby vás pustili zo psychiatrického oddelenia, tak sa budem takto správať aj ja ..... A poviem to, čo 2x opakovať nebudem takže si to uvedomte do tých vašich drzých hláv ........ Mne sa nemôže nič stať, pretože už odmala som zvykol miništrovať, takže niečo dlhé po zem není na mne nič nové ..... Ale takéto drzé ženy (vy viete kto), čo by mi len najradšej organizovali život ale v reále by sa to neodvážili povedať určite do očí, ale stáli by ste pri mne ako zmoknuté myši ..... Sú úplne zbytočné tie vaše drzé komentáre ...... A pre zmenu, na jeden pohreb v KE idem, tak mi to príďte povedať do očí, hrdinky a hrdinovia!!
na blbu otazku, blba odpoved 😀 vonku su horucavy a ty sa chces naobliekat ako keby si isiel na Sibir. Nezabudni si zobrat hruby dlhy kabat, najlepsie nejakeho ruskeho typu, baranicu a poriadne zateplene cizmy. Urcite ti vtedy zima nebude. Len sa v tom budes varit.
ty si pekne mimo. 😂😂😂 Myslis, ze my nemame nic ine na robote, len sa chodit mlatit s nejakym posahancami ???
Povedz kedy a kde, prídem. Ale len aby som videla toho parobka, čo sa nevie zastať malého dieťaťa pred ožratým otcom ale na ženy si trúfa.
Jo a keď sa sa chystáš do Košíc ochladilo sa, tak sa dobe oblec
nečitala som co pisal autor. Usudzujem, že v podobnom tone. No aspon si trufol na zenskom fore, na to sa citi...
asi vyrazna strata casu pre nás. Dobru noc 🙂
@bessie12 ale to je ten Erik, čo tu písal v jednu nedeľu o tom ako na dedinskom futbale nejaký ožran mlatil 5 ročne dieťa a on sa ho nemohol pred otcom brániť lebo ma len 55 kíl. Rovnakybpisomnybprejav, rovnako drzý ako plostica. Proste hustý zemplisky parobok, čo si dovoľuje na zeny. Aj to len cez klávesnicu. Na živo sucha papucami
V extrémnych horúčavách u nás si chlapi obliekajú bielu košeľu s krátkym rukávom, čiernu kravatu a čierne nohavice i topánky. Ak je cca 15--20 C a pofukuje, dajú si sako, ak prší, čierny dáždnik. V zime čierna vetrovka, čiapka, šál - podľa potreby.

To sa dospely ludia nevedia ošatiť?😀🤦🏼Ale tu aa radit??brutáaal