icon

Čo si obliecť na pohreb?

20. júl 2022

Dobrý deň.

Ak by nedaj bože prišiel pohreb tak, že by to zasahovalo do našej rodiny, a vonku by bolo po týchto horúčavách extrémne ochladenie (aké bolo tento víkend) aspoň na východe, čo si obliecť? ..... Je v poriadku aj na chalanovi (24r) ak mám oblek a na tom ešte dlhý čierny kabát? ..... Lebo ak by sme sa mali triasť od zimy počas napríklad štátneho pohrebu (kde sú pocty, hymna) - dlhšie to o dosť s týmto trvá ...... Tak vážne neviem čo na seba, asi len kabát lebo vetrovka a bunda čierna, no neviem toto sa mi už nezdá ..... Diky za rady

kataina
20. júl 2022

tak teda štatny pohreb s poctami.... to bude vysielat STV1.
A koho to idu pochovať?

majka1921
20. júl 2022

@cocolino234 "ma zlozil jak zahradne lehatko" je top prirovnanie :D

kataina
20. júl 2022

... a kde na východe bolo extremne ochladenie?

deti95060810
20. júl 2022

@kataina možno myslel autor Ďaleký východ

kataina
20. júl 2022

najchladnejsie obyvane miesto na Zemi je Ojmjakon a aj tam je teraz 21-23°C
https://meteobox.sk/rusko/ojmjakon/

karolinav
Odpoveď bola odstránená
katkatonkova
20. júl 2022

No nič baby....bola.dom dneska na Miletičke, kúpila.som si šaty na dovolenku....mohla.som si ich kúpiť teraz v lete alebo radšej počkať do zimy, keď možno budú akcie???🤣🤣🤣🤣🤣

mima1
20. júl 2022

@katkatonkova si chod k tomu kupit minimalne cizmy zateplene.

zildo
20. júl 2022

@katkatonkov a autor vy ste,ale smotánka 🤣

saxana000
20. júl 2022

Zlatko v januari chodi moj muz na ples len v koseli a saku a to byva minus 12.zatial este nezmrzol.takze pri tom brutalnom ochladeni to urcite zvladnes..

danulicek
20. júl 2022

Ja by som si dala aj klobúk a rukavice, nech to je všetko na poradku.

mirro
20. júl 2022

Ďakujem za tento príspevok, už dlho ma nič tak nepobavilo ako extremne ochladenie na východe.

casavina
20. júl 2022
zuzap33
20. júl 2022

@mirro bodaj by bolo.... Je tu neskutocne horuco 😎

sszuzu8
20. júl 2022

Wtf. Nebude až taká zima. 😃 A počkaj to niekto zomrel alebo ide niekto zomrieť? Alebo aký je význam riešiť pohreb keď nezomrel nikto?

viestta
20. júl 2022

@sszuzu8 možno sa chystá na statny pohreb do Moskvy.

giulliette24
20. júl 2022

Hmm...autor sa chystá na pohreb, pravdepodobne štátny, no osoba ktorej pohreb to bude ešte nezomrela, autor však už teraz vie, že zomrie keď sa ochladí....hmm, autor vie viac ako ostatní, ako je to možné?

sszuzu8
20. júl 2022

@viestta jaj tak takýto východ teda myslel 😂 tak to s tým počasím môže sedieť 😂

lenqua_12325
20. júl 2022

@giulliette24 slovná úloha ? Už som sa stratila 😅🤣🤣🤣

ada9656202215
21. júl 2022

@katkatonkova radšej pockaj do zimi, viac sa to oplatí 😀😀

dilino
21. júl 2022

agresivne komunistky no neviem s aprestať rehotať ako kôň.Až ma brucho boli.Na aký pohreb ideš na žiadný TY čo niečo ťahaš.No nič žienky maminy od dneska sme agresivne komunistky musime sa s tým zmieriť.😂Mozog ma každý rozum malo kto.No ženy ved mi sme doteraz pokiaľ nenapisalo to individum ani netušil že sme komunistky.A že agresívne no to ma totalne dorazilo.😂Ja nechápem asi veľmi horúco a prazdniny to urobilo svoje.

jaskolka
22. júl 2022

Ja len rozmýšľam, ako niekomu napadne práve dačo také, že "ako sa obliecť v lete na potenciálny štátny pohreb v našej rodine, keď sa prudko ochladí".
Aké myšlienove pochody práve k tomuto vedú? 🤔🙈

viestta
22. júl 2022

@jaskolka ja mam skôr pocit, že niekto sa dostal k heslu na wifine na uzavretom oddeleni

autor
23. júl 2022

Dobré ráno .... Takže keď každý okrem nicku karolínav (jediná normálna) čo mi odpísala normálne bez nadávok, čo sa o Vás ostatných povedať nedá .... Tak vám to vysvetlím ešte raz a dúfam že pochopíte už !! ..... Lebo ak ani po tomto nie, tak ja už potom neviem ...... Položil som normálnu otázku, a čakal som aj normálne odpovede. Ale vy ste tu boli hneď agresívne, drzé, vysmievali ste sa. Ja som Vás neurazil vôbec, normálne som sa pýtal, zato Vy ste boli ku mne za pár minút veľmi drzé. To sa už človek nemôže nič opýtať??? ...... To už sme takto trestaný za názory?? ..... No Vy ste sa urazili, že ste komunistky ..... Tak kto umlčuje názor iného, žiaľ komunista je lebo toto sa robilo do 1989. Keby som bol drzý vulgárny na Vás, okey beriem lebo takú odpoveď by som aj čakal, len neviem prečo bezdôvodne útoky. Už ak sme pri tom, ešte nikdy som nedával nikde otázku nejak drzo. A kde ja som písal že to musí byť "štátny pohreb" ??? ...... Ak nevie niekto čítať, žiaľ ja som miesto nikoho do školy nechodil, ja čítať viem a taktiež viem, že ak píšem niečo že ak to príde "NÁHODNE" tak viem čo to znamená. Kde tam prosím Vás máte že už isto/určite??? ...... Písal som že "NÁHODNE" ...... A neviem kto žije na východe kto na západe, ale ja počasie sledujem a minulí víkend sme tu mali ráno 1,5°C a v noci pod horami to isté. Cez deň to tiež bolo do 10°C. Tak nemôžem sa opýtať?? ...... Ďalej sa pýtam už Vás, vám dakto plánuje to že kedy zomrie niekto z rodiny?? .... A plánuje sa aj to, že ten človek mohol byť policajt, vojak, (alebo ako teraz nedaj bože hasič) .... Ak to niekto plánuje, tak takých som ešte nevidel no. Vy ste tu poniektoré napísali, že ja to mám naplánované rozplanované. Prosím Vás, to sa dá?? ... Ako?? ...... A ešte, ak ja som taký na vine teraz, taký zlý, tak sa opýtam ja Vás ..... V čom chodíte do divadla?? .... Zhodli by sme sa že v kabátoch. Tak netreba útočiť hneď. Dúfam že uznáte, že ste trošku teraz pochybili svojim správaním Vy nie ja. Lebo ... Nepísal som ani o tropických teplotách (tie máme teraz), ani som to nespomínal. Ja som spomenul PRUDKÉ OCHLADENIE, ktoré tu reálne 4 dni bolo. Kto chce, kľudne dám link ako som na FB a viem dátami doložiť koľko °C tu bolo. Takže dúfam, že sa teraz na 2x pochopíme, urovnáme si všetko, a budeme tu ďalej dobre vychádzať. 😉

autor
31. júl 2022

No pozrime sa, či sú tie agresorky teraz múdre ..... Ospravedlniť sa už nie !!! .... Len otvárať tie svoje zobáky ako osy, chcem ospravedlnenie

h2
1. aug 2022

Čo ti došli lieky? 😧

bessie12
1. aug 2022

osy maju zobaky ? 😂

ivanka12311
1. aug 2022

Daj si sveter, zimný kabát na hlavu baranicu máš pravdu zima je🤦😃🙏

viestta
1. aug 2022

No co Erik, aspoň ti vaši vyhrali?