Čo so psom?
Dobry vecer chcem sa poradit pred vcerom mi usiel pes a zrazilo ho auto a pani s miesta nehody usla.. Ide o to ze psik ma trznu ranu na slabine a kaka krv a nemam peniaze na veterinara a pyta odomna 200 eur niekde aj viac. Nemam si ani kde pozicat o psika sa snazim doma starat kupila som dezinfikacie a tak. Lenze potrebuje pomoc neviete mi poradit nejakeho veterinara alebo niekoho kto by mi s nim pomohol za nissiu sumu ? Alebo poradit co robit kde ho mam pripadne dat nechcem aby trpel alebo umrel
Ako ste dopadli?
🐕ošetrený?
@simca06022011 psa (alebo iné zviera) by som tak nenechala ani ja. Reagovala som na tvoju vetu, ze ak na psa človek nemá, nemá ho mať. Ale pri jeho zaobstarávaní to tak byť nemuselo.
A naozaj nie každý má možnosť vytvoriť si riadnu rezervu, alebo sa môže ocitnúť v situácii, keď tú rezervu minie. Ja si tiež neviem predstaviť byť v takej situácii, že 200€ je neriešiteľný problém. Verím, že keď nie rodina, tak kamaráti alebo psíčkari zo sídliska by mi takúto sumu požičali. Len mi pripadá také ... neviem, povedzme nesprávne v podstate niekoho zhodiť, že toho psa nemá ani mať.
@miskakyska Nastastie nas zobral ten pan zverolekar co som vcera pisala a zosil mu tu ranu dal mu lieky a sirup je mu lepsie fakt jediny ludsky ktory bol ochotny pomoct
@pietra vzdy som sa o toho psa starala nic mu nechybalo bohuzial niesom v takej situacii ze by som mala rezervu doma a fakt mi nemal kto pozicat chcela som poradit nejakeho normalneho veterinara a nie driamkat peniaze ani nic take.. Nie s kazdym zverolekarom sa da dohodnut. Nastastie tento bol ochotny nam pomoct a pomohol
som rada, že psík je ošetrený a dostal lieky. Držím palce, aby bol rýchlo fit.
Ulož si kontakt na tohto veterinára. Ja osobne by som začala k nemu asi chodiť aj na bežné očkovania a podobne.
@pietra ano uz budem chodit k nemu
daj potom vedieť, ako sa psík zotavuje
ak mas socialnu siet tak by bolo super zverejnit meno toho veterinara ktory ti pomohol a spravit mu reklamu, chovanie tych ostatnych bolo na grc a chovanie tohto bolo super...ale bohuzial ja som dala osetrovat uz desiatky cudzich psov bez domova a nikdy mi zlavu nedali
Nabuduce oslov nejake velke utulky v okoli, napriklad Tulacik, neverim, ze by nepomohli. Tu v okoli BA veterinari vacsinou v takych pripadoch oslovia nejake OZtka, ktore taketo pripady zafinancuju.
Je to krute,no jedine ak by bol ochotny dohodnut splatky alebo ak na to nemas,utratit psika. Nenechaj ho trpiet.
Baby a co tu pisete o pozicani,mate vobec predstavu,co stoji operacia a liecba psa? Nas stala operacia a celkova liecba 800€,uz vidim ako nejakej kamoske poziciavate takuto sumu.
Až teraz som sa sem dostala. Veterinár Remiar
Treba sa dohodnut na splatkovom kalendari

@pietra je jedno v akej faze som, iste by som niekolko dni zrazeneho psa nenechala len tak na dezinfekcii, lebo nemam 200EUR v rezerve. Ano, mozno som nechapava, lebo aj ked som nemala prijem, stale som mala riadnu rezervu. Na ktoru nesiahnem kym nejde o zivot.