Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?
Pochváľte sa. 🙂
Ako prvé som vyhrala dovolenky na kanárskych ostrovoch a v tej dobe sa o tom len mohlo snívať. Rôzne penažné - od žrebov, Lidl, Kaufland, DM, Jysk,...drogériu, potraviny, oblečenie, alkohol.
Jediná vec ktorú som kedy vyhrala ak nerátam umelecké súťaže, bolo minuly rok 500€ v bez servítky 🙂
@marsmykkok nám nedávno odišla práčka po 8 rokoch 😅 predtým tiež vydržala nejak 8 rokov
CD prehrávač, ale na tú dobu to bolo wau
Pred asi 10 rokmi som vyhrala v E2 CD Hannah Montana😂😂 a nedávno som vyhrala dentálnu hygienu a bielenie zúbkov v Biodente😁
@marsmykkok ja som povyhravala vselico, tu na mk rocne pranie s persilom❤ listky do kin, dari sa mi aj v dm boxoch z dm😁 edavno zas vitaminy od jamiesonu tiez z fb dm stranky, z tety som vyhrala jar kapsule lestidlo jar ...aj pre deti som handmade veci vyhrala..
Knižku.. Ja nevyhravam nikdy nič toto je jediný krát a aj to nebola nová, ale z knižnice lebo tam bola ta sutaz
Keď tak rozmýšľam tak ja som maximálme vyškriabala na žrebe 3€ ale nikdy som nič veľké nevyhrala a možno to bude aj tým že sa do súťaží takmer nezapájam lebo veď aj tak určite nevyhrám.🤷
Čo si ale spomínam, naši raz vyhrali 2 vedrá laku na parkety...bolo by to super keby sme nemali v celom byte koberce. 😂
Zatial moja najvacsia vyhra bolo 30knih,skoda len ze to nebol uplne moj styl citania 😀 a potom take drobnosti,diar,formu na pecenie a minuly tyzden vianocny veniec na dvere-ten potesil,je velmi pekny 🙂
Ešte keď boli SK peniaze,tak 6-cifernú sumu. Bolo aj na novú Octaviu,aj na motorku. Octaviu za dva roky ukradli a motorku mám dodnes. 😀
@kalifka tá dovolenka mi pripomenula reláciu Cestoviny. Teraz je už more pre väčšinu štandard raz ročne, ale koncom 90tych a začiatkom 2000 rokov to nebolo tak. Ako sa všetci tešili ak vyhrali dovolenku na Rhodos alebo do Turecka, ako keby vyhrali Loto. Akurát minule Vianoce som si cez voyo pozrela 2 časti a bolo to také nostalgické a úsmevné.
ja ked to tak zosumarizujem, ako som pisala hore
najdrahsi bol iphone, potom cewe knihu, kozmetika (sprchace, kremy...), stavebnicu, caje, birell (30 kusov s poharmi), alkohol, skipasy 2x, listky do kina,
ale to bolo pred x rokmi, teraz sa uz nezapajam
@marsmykkok Apple Ipod
@marsmykkok ja sem-tam mavam stastie v dm boxoch, aj tento mesiac som vyhrala..este nedavno bola v dm sutaz s o.b. a ja som chcela vyhrat batoh, no jasne vyhrala som tampony..inak sme nedavno sutazili s cba, tam sme vyhrali 36xpepsi 😅na zrebe max. 30€ ..davno som vyhrala knihy Doba jedova a vstupenky na nejake predstavenie, na ktore som nemohla ist...ale tak urcite aj malickosti potesia 🙂
@feb13 tiež poznám pár ľudí čo auto vyhrali, bolo ok. Akurát otcov kamarát vyhral v Kauflande a nie vždy je výhra zdanená, ak máš zaplatiť 19 percent daň z výhry z hodnoty auta, zdravotné odvody 14 percent, tak ak to vyhrá sociálne slabší, tých pár tisíc zohnať je niekedy problém. Teda to auto napríklad v hodnote 25 000 často nie je zadarmo, zaplatíš okolo 5000 daň a okolo 3500 zdravotné odvody a teda dokopy okolo 8500 eur čo pre chudobnejšieho je dosť vysoká čiastka.
@marsmykkok ja toto bolo v roku 2005 čo som vyhrala a to bola súťaž cez nejaké časopis, ale nepamätám si už ktorý.
@diablikovci a bola si tam?
200e fann poukazky…do konca roka boli a budu vonave vianoce, usetrili sme..aj tak by som nakupila tam, ale toto potesilo …a k tomu tasku a tasticku kozmetiky
Požičanie auta na 1 rok.. krásna audina, láska na prvý pohľad, avšak po mesiaci sme vratili, “zabudli” napísať že treba platiť dan 🙃🥴💪
My sa smejeme,že vyhrávame v každej tombole med.
Čiže keď vidím,že v tombole je med....je to istota 🤣
Keď med nie je,nemá zmysel kúpiť ani lístok.
@terezka1947 😂
@marsmykkok dovolenku na Sardínii ☺️
Každý rok niečo, na FB, ci na Valentína, vianoce,... Teraz pred týždňom 350€ poukazku z kaufland 🙂 ale zapájam sa veeelmi veľa. Ale tiež robievam sútaže niekedy na svojich stránkach. Takže ako sa hovorí, co dáš to dostaneš 🙂
Zapajam sa do sutazi, ale nikdy som nic nevyhrala 😂
scuter 🙂
na žreboch, maximálne 15eúr, poukážku v tombole v hodnote 200e za tepovanie, 200e na materiál zo stavebnín, bola som vo Fun radiu - Hoď si to a vyhrala som tlačiareň, aj mi volali z fun radia ale nezdvihla som do 10 sekúnd,ale do 14, tak mi ušlo 10tisíc eúr, ale ja to považujem za výhru😂, ako dieťa som na kolotočoch v lete dačo vyhrala, také maličkosti, ja furt pokúšam štastie, som toho názoru, že TREBA!!!!!
@marsmykkok prečo zdravotné?
Ja si pamätám, že raz som vyhrala ako dieťa v legon súťaži takú viacfarebnu ceruzku a omaľovánku a bola som veľmi šťastná. A keď moja mama v nedeľu varievala, počúvali sme Uja Klobásu na Slovenskom rozhlase a vyhrala som kalendár. A potom sme so sestrami mali za vyplnené albumy Koukou Roukou tričká a šálky 😄 takže také drobnosti , ale radosť o to väčšia.

Ja detske elektricke auto, niekolko dm boxov, 100 eur, sluchadla