Čo ste urobili so šperkami od bývalého?
Ahojte, co ste urobili po rozchode so sperkami od byvaleho, ktore ste uz neplanovali nosit? Okrem vratenia 🙂
Mozno to bude niekomu smiesne,ale ja kym som rie veci nezlikvidovala,stale mi bolo dako blbo,bolela ma hlava.Chodil mi po rozume a rozmyslala som nad vztahom a rozchodom. Az ked som chytila a všetky zlikvidovala,tym myslim uplne,az vtedy som sa odstrihla.Uvedomila som si to az spätne ze asi az to pomohlo
Neni nad to dostat ako darcek prsten ktory vam je velky a nakoniec sa dopatrate k pravde ze povodne bol kupeny pre ine dievca ktore ho odmietlo 😂...dala som ho zlikvidovat na cimper camper taveninu ..alebo skor darovala...teraz v ciastocne zdobi ine zenske v podobe sperkouv a ja z toho nemam vobec utrapene svedomie :D
@mala_katie to uz mi pripada fakt trapne... mala si mu ty dat trenky po byvalom, ze "na, este nestihol vynosit" :D
ja som sa pred par rokmi zbavila troch stvrtin vsetkej studentskej bizuterie a nechala si iba decentne kusky a zalozila som si sperkovnicu, kam si sperky vyberam velmi starostlivo, aby ladili s mojim stylom.
takze keby raz doslo na rozvod, aj keby sa trebars novy frajer postavil na hlavu, v ziadnom pripade sa ich nevzdam. ani ich neprestanem nosit len preto, ze by boli od mojho ex.
zas netreba sperky takto personifikovat. sperk je sperk, bonbonik na torte, doplnok oblecenia. a vztah je vztah.
Ja som si to odložila a sem tam na to kuknem.Neplanujem vyhodiť určite!To len blbca môže napadnúť.Ani neviete kedy sa Vam to môže hodiť 😉
Ja som tvor šetrný, neriesim či je retiazka od ex alebo nie. Buď by som mu to vratila, alebo si to normálne nechala... Neriešim..dostala som to ja, je to moje 😁 ostatné veci keď nechcem vyhodím, neodkladam haraburdie, ale šperky sú hodnota., Ak nerátam nejakú bizu.. Záložňa mi dá naozaj minimum z ich ceny.
@mala_katie aj jeden môj ex mal takúto putovnu retiazku 😂 myslím že po mne aj manželke ju dal.
ja som si to odlozila medzi ostatne sperky.. nie som moc sperkova, nosim maximalne nausnice aj to sa musia zatvarat tak aby som ich necitila, ale na pamiatku mam vsetko v krabicke..
Ja som zasnubny prsten vratila so slovami, ze si ho ma vziat. Nechcel ho ale vravim mu, ze uz ho nebudem potrebovat. Keby si ho ani tak nevzal, tak by som ho asi predala. Este jeden od neho mam, ale zatial neriesim. Som zvedava co spravil s tym zasnubnym prstenom on (len zo zaujimavosti), ale nespytam sa ho lebo ved blbe mi to je :D
Kocky..to len ja som natrafila na takeho??
Po rozchode / z mojej strany / som mu vratila vsetky veci / bol to moj napad/..predsa, nech mi ho nic nepripomina...retiazka zo stuzkovej, snubny a obrucky. Chvalabohu k svadbe nedoslo. Jeho terajsia manzelka vraj nosi moj snubak aj moju obrucku. Viem to od spolocnej nasej znamej kamaratky. Toto je podla mna uz dost cez ciaru. Tak nech im prinesu teda stastie....
@ankusik So zlatom od byvaleho som zasla do zlatnictva dat roztavit a dala som si spravit novy sperk...a nosim dalej🙂
Vyhodila som ich
@ankusik ahoj...ja ich mám odložené u našich v 1 krabičke 🤣 našťastie máme s bývalom doteraz kamarátske vzťahy tak ich ani neplánujem darovať, ani vyhodiť 😉 bol to darček tak som si to odložila... Napr aj môj manžel má od bývalej pár šperkov nenosí ich ma ich u rodičov v šuflíku 😃😂
Moj byvaly mi dal snubak a aj blocek ze mam odlozit ci co. Uz si to presne nepamatam ten dovod preco mi ten blocek dal. Lenze po rozchode, po 2-3 mesiacoch ked mu doslo ze nechcem s nim mat nic spolocne si po ten blocek prisiel ze ho potrebuje. :D teraz ked si spomeniem aka som bola sprosta ze som s nim bola. Ale tak clovek miluje, odpusta. . .ale potom to uz neslo, lebo sa to len den po dni zhorsovalo. Som rada ze som sa vcas spamatala lebo by som skoncila velmi zle.
@ankusik čistá pravda 😂😂😂
Nikdy mi nič také nedal 😂
@veronika3184 ja som tiez rada, ze som z byvaleho vztahu vonku a nedoslo k svadbe... 🙂 aj ked som teda dostala snubak bez blocku :D
Ja som šperky nedostala ak áno len nejakú bižu od jeho sestier, maminy tú sem tam ešte nachádzam a vyhadzujem ale plyšáky a takéto srandy to zdedil syn 😀
snubak si vypytal spat a zvysok som po case odniesla do zalozne. Dostala som za to iba par supov, ale nosit som to nechcela, kedze ma po rozchode pekne stval 😂
@qetka Hej hej to keď nie sú dobré spomienky, tak to je ťažko. Viem tiež o tom svoje, ja som sa tiež zbavila všetkého čo som od bývalého mala 🙂

nič, lebo mi ich zobral 😠