icon

Čo ťa dnes potešilo?

janinah
20. sep 2021

Áno,reagujem takto na príspevok nasrrrr... deného občana z lidlu.,kde čudujsasvete nakupujú nielen štíhli ľudia.....
Tak vážne,čo vás dnes potešilo?Niečo sa isto nájde....
Mňa ozaj potešil dnešný zážitok v práci.Pacient po 80tke značne hluchý a trasľavý parkinsonik /mala som chvíľami pocit,že ani veľmi nevníma čo sa s ním deje/ sa postavil z operačného stola,podal mi ruku,že ďakuje,nech mi Boh žehná a veľa zdravia mi želá...deduško ani netušil,že dnes mám narodeniny a ako veľmi ma to zahrialo pri srdci.Aj takí ľudia ešte žijú,pozitívni a srdeční.

Strana
z2
pribinak
20. sep 2021

Tak všetko naj k narodkam! 💐🥂🍾

jahodka1186
20. sep 2021

Dnes som kúpila 2m kábel na nabíjanie IPhonu za 2€ V Kik🥰🙂normálne má to potešilo
Lebo predtým som chcela kúpiť v Tescu a Nay tak cena okolo 10€ (čisto len kábel)
Takáto maličkosť ma dnes potešila🙂
(A Všetko naj k narodkám🎂)

ivangeline
20. sep 2021

Cas pre seba (bez deti),manzel ich vzal von. Ze som mohla potesit a darovala som zopar veci. Oddych a nic nerobenie alebo skor robenie veci,ktore chcem a nie preto,ze musim.. Hmm,taka celkova pohoda dness.. Aj babo mi pekne spinka... vcerajsie prdky a nespavost odisli.. a ja uz si tak skoro jogurt nedam. :DDD (Dojcim a zjavne sa mu nepaci,ked jem jogurty...) ..a najdem toho este vela. Male blbosti kazdodenne.. aj to,ze vsetky 3 deti opadli o 19tej,napr.. :D

ella_price
20. sep 2021

Knižnica. Zbožňujem knižnice a ich vône. Tak som sa nabalila knihami a konečne mám zase raz na mesiac čo čítať 😄

petamich
20. sep 2021

dnes ma potesilo, ze moje dieta cez den krasne spalo a ze sa cely den usmievalo a blabotalo 🙂 snad sa nam ten denny spanok nevypomsti cez noc 🙈 to potom prispejem panovi z Lidla do temy co vas nepotesilo

a vsetko len to najlepsie, ak nahodou pripijas vinom, prosim jeden aj za mna 😃

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
20. sep 2021

@ella_price tak mna by si urcite brala za kamosku, pracujem v kniznici😂

mijunik
20. sep 2021

@janinah všetko najlepšie k narodeninám. 🥳 Mňa dnes potešilo napríklad to, že mi belasý motýlik umožnil odfotiť ho. Oni zvyčajne hneď odletia a tento pekne počkal, kým dofotím, až potom uletel. ☺️ A krásny kvietok som videla. Stihla som v práci, čo som si naplánovala. Stihla som aj po práci, čo som stihnúť mala. Syn ma rozosmial - povedala som, že idem k alergologičke a on, že “keď pôjdeš k tej archeologičke…” No hej, som stará vykopávka… 😂😂😂

ella_price
20. sep 2021

@0silvia0 Ooooo ❤️ No to áno, by som tam chodila pravidelne aspoň na kávu pokecať 😆

vanda323
20. sep 2021

@janinah Mňa dnes potešil aj tvoj príspevok, som Vďačná Bohu za zdravotníkov ako si ty❤️ Prajem veľa zdravia šťastia lásky a Božieho Požehnania 🍷

vanda323
20. sep 2021

@dominika1988 to je zlaté 😊👍

fleur1111
20. sep 2021

@janinah dnes mi maly za cele tehotenstvo uštedril najsilnejší kopanec 😁 a tiez som sa potešila ryzovaru.

ella_price
20. sep 2021

@0silvia0 Počkať, teraz pozerám. Nepracuješ náhodou v trnavskej tam pri súde? 😃😃

elizita
20. sep 2021

Joooj.. dnes je moj 2,5r pampusik po tyzdni opat vo forme po crevnej viroze.... sa mi zdalo ze to nikdy neskonci... ona sa konecne usmieva a ide opat na nervy svojimi neustalymi poziadavkami 😀

desore
20. sep 2021

Mna dnes potesilo, ze na IG som nahodou nasla moju velku, byvalu lasku. Nevidela som ho 20 rokov po tom, ako sa nase cesty rozisli NYC. V tom case nebol FB, telefonne cisla sa zmenili a nemali sme dovod po sebe patrat.
Klikla som na fotku, poslala ziadost o sledovanie a v priebehu 20 minut som dostala spravu aj s telefonnym cislom. 😊

luccija
20. sep 2021

@janinah potešilo ma, že som našla výbornú fyzioterapeutku a veľka úľava v ramenách a krku.A spravila som výbornú jablkovú štrúdľu.Vsetko najlepšie prajem🙂

misulka22
20. sep 2021

@janinah dnes nic take,ale cerpan dobru naladu este zo vcera . Steniatkoterapia :D

kleopatra114
20. sep 2021

Všetko najlepšie ! Dnes ma potešila obyčajná polhodinova prechádzka s detmi po chorobe

martina1201
20. sep 2021

@janinah mňa dnes potešilo viac veci. Ráno negatívny test na covid, potom že som sa dovolala na 6-ty krát k doktorke a vybavila som si veci čo potrebujem, potom koláčiky čo som kúpila, balík z Lidla čo dnes prišiel a že sme to všetko dokázali skĺbiť. Ďalej ma potešilo že som nemusela do práce poobede a že som upiekla koláč. A teraz večer ma potešila večera 🤣

martina1201
20. sep 2021

@janinah všetko najlepšie k narodeninám 🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌻🌻🌻🎂

martinka13
20. sep 2021

@misulka22 joj to je úžasná terapia 😀. Mňa dnes potešil negatívny PCR test mojej dcéry, čo znamená, že zajtra môže ísť do školy. A ešte takto pred spaním táto milá téma . Ďakujem a všetko najlepšie prajem.

0silvia0
20. sep 2021

@ella_price nie tam nie... V krajskej nepracujem. Som v jednej z trnavskych univerzit.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vanda323
20. sep 2021

@0silvia0 Waw knižnica, také romantické miesto 🤔😊👍 Ja ako mala, no mala 10, 12 ročná som utekala do knižnice nabrala som si kopu kníh a čítala o dušu, aj teraz by som si rada niečo prečítala no nemám čas..naposledy som si ale čas našla na príbeh od mojej kolegyni..napísala knihu...😊Ale podľa mňa musíš byť strašný kludas, aspoň na mňa ženy v knižniciach tak pôsobia kľudne 👍

ella_price
20. sep 2021

@0silvia0 Tak to sa aspoň nemusím potom hanbiť za výber titulov 😄

h2
20. sep 2021

@janinah Všetko najlepšie k narodeninám! 🌹😘 Dúfam, že si mala krásny deň a že Ťa toho potešilo ešte viac.
Mňa teší veľa vecí každý deň, ani to tu nebudem všetko písať, lebo sú to maličkosti, ja som taká "šťastná povaha", že ma poteší každá blbosť. 😁

h2
20. sep 2021

@0silvia0 Knižnica! 😍 Ty máš prácu snov! 👍

euka210
20. sep 2021

@janinah syn bol 1x na dzude a aj mne sa ten trening velmi pacil...skoda ze nemam o 30r menej, lebo mozu aj dievcata 🤣🤣🤣

selest
20. sep 2021

👍syncek si 1x sam obliekol pyzamo. Doteraz sa vzdy len vyzliekal a behal cele dni holy takze velky uspech😅

Strana
z2