icon

Čím vás dnes manžel/partner/priateľ potešil?

stano4000
17. mar 2014

Kedže je modrýkoník plný negatívnych informácií o vzťahoch s vlastným manželom/partnerom/priateľom tak zakladám toto fórum aby ste sa s nami podelili o to ako Vás dnes potešili vaše polovičky. Ďakujem za každý príspevok!

ichbinich
•
17. mar 2014

Dnes este nie 😉 Ale vcera 😀
Doobedu sa hral so synom, potom mi opravil vysavac (a pritom sa porezal ☹), a vecer urobil palacinky 😉 :-P 😀

cerez
•
17. mar 2014

Pre nás začal chystať kysnuté cesto na buchty. V tomto je môj muž "super muž"! 🙂

cerez
•
17. mar 2014

Jój, na to by som úplne zabudla, včera mi opravil poličku v kuchyni!!!!!!!!!!!!!!!

mir78
•
17. mar 2014

V sobotu aj v nedeľu navaril a este spravil úžasný cheesecake 🙂

luba28
•
17. mar 2014

mne pride v sobotu po 4 tyzdnoch domov,... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tykat
•
17. mar 2014

@stano4000 ...povedal mi, že ma ľúbi najviac na svete 🙂 ...po 20tich spoločných rokoch poteší...a ja jeho tiež, keby som si ho mala znovu zobrať, tak bez zaváhania 🙂

nkem
•
17. mar 2014

Mňa vždy poteší, keď mi zavolá z roboty a popraje dobre ráno 😉 v podstate nič výnimočné, ale je to pekné 😉

lyzzy
•
17. mar 2014

zavolal mi z prace ze ako sa mam a ze kedy dojde 😀 ....malickost ale pre mna tieto malickosti znamenaju cely svet

zlte_kuriatko
•
17. mar 2014

mne včera navaril kompletné nedelnajšie menu, zel. polievku a obrátené rezne 😉 ale u nás varí iba on, takže ma poteší zakaždým

jahodka8
•
17. mar 2014

že zobral deti k babke, lebo už som z nich bola na nervy

jabadaba
•
17. mar 2014

len za dnesok? Mna tesi kazdy den. Uz len tym, ze je.

bubelko
•
17. mar 2014

@stano4000 tym, ze rano vstal a pomohol mi s detmi 😉

andys11
•
17. mar 2014

Ze sa celu noc staral o syna, ked mrncal, plakal, lebo ked som pri malom ja, tak to uz maly nezaspi vobec. Ráno šiel do roboty a volal odtiaľ uz 2x ako sa ma staršia dcéra, ktorá kasle a sopli.

januliku
•
17. mar 2014

@stano4000 Prišiel skôr z práce, nakúpil, doniesol mi čokoládu, zohrial obed a nechal ma koníkovať 😀

ava11
•
17. mar 2014

Rano pri odchode do prace pustil malemu rozpravku a prisiel mi len posuskat do ucha, nech este spim 😵 A poslal mi peniaze na blbosti 😀

anh
•
17. mar 2014

Ja som doma tyzden na rizikovom, musim lezat.
Stara sa o vsetko sam-domace prace, nakupy, varenie, ma toho teraz vela...
V praci si vybavil viac prace z domu, tak sa tesim...
A vybral kocik pre nase prve deticky dvojicky..;)
Tak uz len dufat, ze vsetko bude ok;)

stano4000
autor
•
17. mar 2014

@anh drzim palce!!!

hradnapani
•
17. mar 2014

prisla som domov unavena ako kon, tak ma poslal rovno na gauc, umyl riad, zohrial mi obed, doniesol pod nos. Proste take tie "malickosti", na ktorych stoji svet 😉

anh
•
17. mar 2014

@stano4000 dakujeme;)

doty1
•
17. mar 2014

my sme sa s mužom potešili navzájom, on si jedného dňa vybral mňa a ja jeho 🙂

sabina1975
•
17. mar 2014

mna potesil uz len tym ze je moj manzel a otec mojich deti

monicm
•
17. mar 2014

tým,že celý víkend nemal problém ísť v noci k mladšiemu a ja som mohla spať,tým,že sa im venuje a nájde si aj na mňa čas...................... tým,že je taký,aký je,občas lezie na nervy a občas miluje na zbláznenie

purplelife
•
17. mar 2014

mna tym, ze ma aj s malou (ktoru mal v nosici) prisiel cakat pred autoskolu a pekne sme sa spolu presli domov

modrofuzik11
•
17. mar 2014

ze som mohla ist na gravid jogu. teda, ze sa postaral o nase dve dalsie male deti. ked sa tak pozeram po okoli, tak nie vsetci muzi taketo nieco svojim partnerkam, manzelkam umoznia. som mu za to vdacna.

bets
•
18. mar 2014

Každé ráno mi zavolá, že má lubi a že som bola krasna, keď som ráno odchadzala do práce.

wanda52
•
21. mar 2014

V poslednej dobe ma viackrát potešil a to napr. tým, že mi prezul auto, navaril a včera mi kúpil a namontoval na bicykel stojan s fľašou... bolo to milé prekvapko. Vždy ma poteší, keď mi zavolá z práce, keď je na nočnej....alebo keď sa ku mne len tak pritúli. Nie je dokonalý a ani ja nie som, občas si lezieme na nervy 🙂 - ale tak je to v každom vzťahu, niekedy je slnečno, inokedy zamračene 🙂

bianka...
•
21. mar 2014

Aj mna moj neustale niecim potesi 🙂 a dnes to bolo maximalne mile, po zlej noci, maly vracal a bolelo ho brusko, isiel rano na nakup a do lekarni, vybral mi auto kt.som dostala na valentina z novej garaze kt.vcera zobral 🙂 a isiel do prace.

Cim zvyknete potesit vy, svoje lasky? 🙂

stano4000
autor
•
6. nov 2014

no co panie/ slecny dneska nic?

stano4000
autor
•
29. dec 2014

No a ako vás potešili vaše polovičky cez Vianoce?

natalym
•
29. dec 2014

Potešil, že sa správal trochu normálne, ale u neho je to taký nezvyk, že som strese čo zase bude. Včera sa stal zase sám sebou a vytvoril nám dusnú atmosféru, joj ako mi to chýbalo.
Zatiaľ najlepšie funguje, ignorovať to. Len tie nervy.