icon

Čo to mám nad jazykom?

dubek
19. feb 2018

Prosím vás viem mi niekto povedať co to je objavilo sa mi to z ničoho nič pod jazykom a celkom to boli a vadí mi to co to môže byť sorry za môj chrup hanbím sa :/

Čo to mám nad jazykom?
Strana
z2
dubek
autor
19. feb 2018

@zemislava ďakujem dúfam 🙂 lebo na internete nechcem ani začínať čítať lebo sa potom dozviem ak také. Veci co nechcem vedieť mávam tvarové bolesti tak som rozmýšľala ci to nemá niečo z tým ale asi to je len afta ako čítam :D

zemislava
19. feb 2018

@dubek podľa mňa len neškodná afta, ak sa ti to opakuje častejšie tak skus chvílú užívať B vitamíny

dubek
autor
19. feb 2018

@zemislava práveže mi je to čudné užívam milgamma 3x denne ale možno že mám nejako oslabenu imunitu ďakujem :*

zuzana247
19. feb 2018

@dubek ja len,ze chrup mas uplne v pohode. Vacsina ludi ma vzadu amalganove blomby ☺😊

dubek
autor
19. feb 2018

@zuzana247 haaha ďakujem krásne to mi ešte nikto nepovedal mam tie zuby hrozne aj dosť často bolia keby som sa tak nebála zubara

bianca
19. feb 2018

skor to vyzera ako neaky maly polyp. Chod k obvodakovi nech zhodnoti . On bude viediet kam ta poslat. Ci zubar alebo chirurg , ORL to odpali kauterom za chvilku

jannina1
19. feb 2018

Upchata slinna zlaza...

dubek
autor
19. feb 2018

@jannina1 a co to znamená??

0silvia0
20. feb 2018

@zemislava afta vyzera uplne inak...

ildiko36
20. feb 2018

Dobré ráno,vyzerá to na upchatie slinnej žlazy, je potrebné návštivyť zubného lekára ktorý sa rozhodne o ďalšej liečbe.
Možno vám predpíše Antibiotickú liečbu Biseptol 500mg alebo vás pošle na Stomatochirurgiu ohladom chirurugického odstránenia ktorý sa pošle na histologické vyšetrenie.

zdena12345
20. feb 2018

upchata slinna zlaza- alebo skor kanalik

dubek
autor
20. feb 2018

Dnes to vyzerá takto už je to menej bolestivé neviem najbližšie môžem ísť vo štvrtok lebo mi nemá kto po strážiť malú nemôže sa nic stať?? Môžu mať moje tvarové bolesti niečo spoločné s týmto?????? 😞

andula09
20. feb 2018

Ja by som asi šla k doktorovi kým to tam je, nech sa na to pozrie a možno nasadí nejaké vitamíny aby sa ti to častejšie nevracalo 🙂

takaakoty
20. feb 2018

Tie fotky su super, konečne viem ako sa cíti zubár 😂 podla mna to je afta, lebo to.mizne. inak ja.mavam afty aj dva tri týŽdne, bolia katastrofálne. Užívam b komplex, ale aj tak sa občas vrátia.

zemislava
20. feb 2018

@0silvia0 teraz na druhej fotke to vyzerá inak, može to byť afta alebo iné zapálené ložisko

zemislava
20. feb 2018

@dubek a tie tvárové bolesti sú čo?

dubek
autor
20. feb 2018

Jaaaj tie moje hrozne zuby :(

0silvia0
20. feb 2018

@takaakoty pokaždé sa tých fotiek zľaknem 😨
@zemislava áno, už sa to na aftu začína podobať 😔

dubek
autor
20. feb 2018

@zemislava už skoro rok ma bolia zuby licna kosť ucho čeľusť mala som v dutine cystu vyoperovali mi ju ale stále mam bolesti

dubek
autor
20. feb 2018

@0silvia0 mne samej je nanič keď sa pozerám na moje zuby :( musím si to dat do kopy

alami
20. feb 2018

Mám pocit že to je niečo, čo sa sem tam robí aj mne. Akoby vacok. Potom sám praskne, to je asi tvoj terajší stav a sám zmizne. Ja by som počkala pár dní. Ak je to to, čo spomínam, už zajtra nebudeš vedieť, že si tam niečo mala.

dubek
autor
20. feb 2018

@alami ďakujem krásne

zemislava
20. feb 2018

@dubek v akom stave máš osmičky? vyrastene? rastu? vytrhnuté?

tropkica
20. feb 2018

vyzera to ako afta, ak to aj zmizne tak sa to bude vracat takze isto k doktorovi 🙂

dubek
autor
20. feb 2018

@zemislava mam len jednu vytrhnutu ostatok kam vyrastene

0silvia0
20. feb 2018

@dubek ja vôbec nemyslím zuby, ja nemám o nič lepšie, len tie otvorené ústa na mňa vyskočia keď chcem prečítať upozornenia 😨

zemislava
20. feb 2018

@dubek a máš dosť miesta v ustach? myslim tym, že zda sa mi že zuby máš dosť natesno napchate jeden vedľa druheho a jak osmičky vyrastli možno nemáš dosť miesta a oni sa tam tlačia a sposobuju bolesti, v mojom pripade to tak je, osmičky mi rastu s prestavkami už 8 rokov a tiež niekedy mavam take bolesti, alebo ak to nie su zuby tak motom môžeš mať problém s dutinami, lekári ti na tieto tvarove bolesti povedali čo? alebo si to s nimi ešte neriešila?

dubek
autor
20. feb 2018

@zemislava áno mala som v prinosovej dutine cystu vybrali mi ju a bolesťi stále pretrvávaju

zemislava
20. feb 2018

@dubek možno tam je stále nejaký zápal alebo polypy či ďalšie cysty

Strana
z2