Čo vás najviac irituje a nenávidíte?
Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára
Neznášam registrovanie na webe stylom malé veľké písmeno vždy si poviem, že veď to si zapatam nezapisem a o týždeň ho neviem
Preafektovane ženy, ktoré chodia po obchode a otravujú muža čo si spravia na večeru a stojí pred chlebom, ovocim a zavadzia;)
Jednu pani z našej ulice staršiu, ktorá má psa, ktorý sa neznáša s mojím a stojí za plotom a hovorí mu no vidíš nemá ťa rád steká, nemáš kamaráta a stojí ako tela a pes jeden aj druhý steká a ide vyskočiť z koze
Mne asi vadi tiez vela veci, neviem ci to tu bolo spominane, ale ked sa s niekym bavim o niecom dolezitom, jemu zazvoni telefon a ten clovek nevie odlozit nutkanie dvihnut telefon (a nakoniec to nie je ani dolezity hovor). Toto volakedy neexistovalo.
A ked je niekde obojstranne natrieskany priestor (nejaka akcia, restika, ale aj obyc parkovisko) - a ludia sa tlacia dovnutra, hoci su nejaki co chcu aj von vyjst, a nepustia ich von - pritom logicky, ked ludia vyjdu von, bude tam potom viac miesta.
Isty cas ma dost aj iritovalo, ked prislo do mody za kazdu vetu davat "Či?"
Neviem, či ste už spomínali slovo “ peniažky “ 😀
@daniela1911 tak to je tiež úplná katastrofa.
Slovo z kategórie "žienky... vyhrať sa...zalizovať sa...neviem sa dojesť"
Jaj...a top topov - ZVAŽUJEM kúpu 🙈🙈🙈
@daniela1911 Fakturka?
@lucia13022023 vsetkych
@laurika999 včera jedna tetka s kočíkom pochytal v Lidli asi štyri trdelníky kým si jeden zobrala. Holou rukou, samozrejme. No grc. 🤮
Ked na MK napisu blocik namiesto blocek 🤦🏻♀️
@moncici7 aj sačik 😬 namiesto vrecko
@kavasmliekom alebo sáčok namiesto vrecko 😁😁😁
A ešte "hraje sa", "pišá" alebo "dcérka" - ktorá má 15+
@nyusika tak sáčok sa používa asi často, aj ja to používam , ale sačik keď povie učiteľka 😳 dlho som nevedela čo to je 😁
@lilitela to som tu ešte nevidela 😀
Ešte je topka prepočítavanie veku dieťaťa na mesiace. Áno, do určitého veku ok, ale kedysi som tu čítala že “dcérka má 23 mesiacov..” to nemôžeme používať - za mesiac 2 roky? Alebo čoskoro dvojročná ?
takisto využijem slovo iritovať, a mňa nevyslovnej irituje súčasná vládna koalícia, ktorá ženie našu krajinu k rusku a ich praktiky začína využívať aj u nás, mám obavy z ekonomického aj politického smerovania našej krajiny... začínam mať veľmi zlý pocit zo života tuná, a dokonca strácam hrdosť na svk... bohužiaľ
@moncici7 všetkých ne🤣
Oh este nenavidim, ked si najdem nejaky fajn recept napr na pintereste, tak ze si pozriem co tam treba, musim najprv prescrollovat 15 minut pribeh o tom ako ten recept prepasovala prapraprababka na Mayfloweri v podprsenke a ked sa konecne dostanem k samotnemu receptu, su tam debilne mierky, ako jeden a pol hrnceka masla. HRNCEKA MASLA!!!
@gladys_07 inak na niektorých tych receptoch je možnosť prepnúť tie mierky ☺️
@kavasmliekom sacik, blocik to su novotvary 😂
Vyraz: Ďakujem krásne
Topka
Že waw
Mne este vadilo v nemocnici ze starsia spolubyvajuca riadne prdela a ani bu ani mu.
Vrchnáky ,pluvance, kýchanie na pečivo a ovocie , obchytavanie pečiva , smradľavého človeka , s jedlom a pitím sa nikdy nedelim
Faloš , klamanie ,závisť
A hlavne nemám rada ľudí čo pomáhajú a potom to vyhadzujú na oči
@mtn112233 Alebo ked recept ma napisane, ze jednoduche za 5 minut hotove... a zacina tym ze uvarime zemiaky v supke, alebo nieco podobne.
Takisto neznasam, a to vrcholne, ze dezert bez pecenia a detto, sice bez pecenia, ale teda treba tam varit rozne kremy ci pudingy, vsak ano, je to bez pecenia, nikto neklame, to bude asi to citanie s porozumenim.

@terezkaarthuramax ked je oštatý verejny priestor, zastavky, chodniky, autobusy, budovy, kompletne vsetko smrdi ako žumpa, lebo bezdomovci...je mi ich luto ale ten fekalny bordel by sa mal nejako riesit.