icon

Čo vás najviac irituje a nenávidíte?

Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára

Strana
z7
naniki
4. dec 2024

nenávidím :1.) pertraktované slová naratív a kontent.
2.) ženy bez vlastnej originality a osobnosti - napichané kačacie pery,nadrobené vlasy,dračie pazúry a klonované krásky - akoby ich jedna mater mala
3.) ženy bez sebareflexie - bedrové rifle,crop tričká,kde trčí slanina,menšie číslo podprsenky so zarezanými ramienkami v chrbáte štajeráka a prekypujúcimi prebytkami v košíku,zarezané legíny - typu kačena vejpúl,malé deti oblečené do dospeláckych odevov - 3.ročného chlapčeka v tesilovom obleku s vestičkou a spoločenskými topánkami z vietnamského obchodu
4.)nenávidím túto dobu plnú vulgarizmov,lacných úspešných štetiek,ktoré hlavu používajú iba na česanie a ukazujú ľuďom,ako sa dá na Instagrame prísť k obrovským peniazom. Stávame sa dekadentnou spoločnosťou,kde vedec,lekár a akademický vzdelaný človek s úspechmi,ktoré nie sú prvoplánovo viditeľné je oproti influencerom obyčajný úbožiak - bez verejného uznania.
Plačková je národná hrdinka, ľudia jej naháňajú peniaze a ona si žije v luxuse,ktorý okázalo prezentuje.Niet divu,že influencerov pribúda ako maku na úkor vzdelaných ľudí,ktorí majú potenciál byť úspešní v inom odbore - ale ak sa im podkladá a núka virtuálny priestor a vidia,ako sa dá zbohatnúť - tak volia ľahšiu cestu.Pre mňa je to smutné a nenávidím to.Taktiež nenávidím verejne prezentovanie intimity ( Farma ) a glorifikovanie vulgárnej Lenky,ktorá ešte odprezentuje,že robť sa jej nechce - tak len nech ju sledujú,aby sa jej sypali peniaze.A národ to baví - podobne ako nakupovať Plačkovej kolagény a lajkovať nezmyselné sviečky a iné chobotiny.

mirage
4. dec 2024

@naniki amen

nyusika
4. dec 2024

@naniki sama by som to lepšie nenapísala - hoci ja sama som vášnivý fanúšik estetickej dermatológie a plastickej chirurgie 🙈😁

jana_eyre_2
4. dec 2024

@naniki k slovám z jednotky by som pridala ešte algoritmus, frasiza, operativa 🤯 tychto 5 slov z každej strany počúvam..

moncici7
4. dec 2024

@naniki s tymi influencermi mas velku pravdu

romino
4. dec 2024

@naniki no ano, tie tuctove s tym hrubociznym obocim, a tie kacacie pery. Naozaj ako klonovane.
Obrovsku skodu na ludoch pachaju tie soc. siete.
Ludia prave to vo velkom klikaju ...a co je vo velkom pozerane, pritahuje sponzorov. Zacarovany kruh.
Naozaj nie prispevky vedcov a pod.

Hned len youtube - niektory obsah je aj kvalitny, napr. o investovani, ekonomike... mam niektore vybrate ...a aj ti ludia postupne zacnu lakat ludi fake nahladmi,
napr. tam daju padajuci cerveny graf, zdesenu tvar ...akoze je tu nejaky kolaps v ekonomike, ale samotne video uz o tom nie je.
- a v komentoch jasne uvedu, ze to musia robit aby mali klikanost, aby ich teda aj youtube dalej promoval a daval ludom ako navrh na pozretie.
Tie soc. siete vyrastli na take giganty, ze vlastne usmernuju chod ludstva.
Predtym to bolo v mensom....ako futbalisti, hokejisti, boxeri ..ze ake miliony zarabaju, kym nie su peniaze na vedu. Ten isty princip, len teda nebyvalo to v tych rozmeroch.

laurika999
6. dec 2024

@dannieja Áno, presne. Prečo by nepreniesla špinu na každý kus ... otras, niektorí ľudia

naniki
6. dec 2024

@nyusika aj ja som fanúšikom,ale estetickej ! a nie paušálnej výrobni atráp - lebo ja toto nazývam atrapy.....

terezkaarthuramax
autor
7. dec 2024

@dooodka celym menom myslis co? Meno aj priezvisko, alebo len tvoje meno ako ho mas v obcianke? Priklad nemam rada ked ma volaju Michaela.

nadchovnik
15. dec 2024

@kavasmliekom Keby iba cikat😁😁😁

lilitela
15. dec 2024

Neznasam preplneny tanier. 🙂

julialeffer
13. jún 2025

Ja nenavidim ked nenavidim.

Strana
z7