Čo vás robí šťasnými?
Ahojte, prechádzam si teraz trošku náročnejším obdobím. Som po ukončení 5 ročného vzťahu a to bez vysvetlenia. Poraďte mi, čo Vás naplňuje šťastím?
@enmery pobalil sa a odišiel
Pekné počasie,naša rodinná pohoda,hrdosť na moje deti,môj milujúci muz
A váš vzťah dovtedy bol bez hádok?Bez problémov?Bez pocitu, že sa "vzďaľuje "?
@doriiis krásne😊
Ked mi je zdravotne dobre ( a nemam akutne stadium choroby), cestovanie s rodinou, kamoskami a aj pravidelne dobre kavicky a dobre jedlo v meste
@enmery mali sme také turbulentnejšie obdobie, ale ja si myslím, že dvaja dospelí ľudia sa vedia porozprávať a rozísť aj normálne, nie iba buchnúť dverami a naviše hlavne keď sa to už dalo do normálu
@natalia876 mna pobyt v prírode a riadne vyvetranie hlavy. Hlavne sama.
@natalia876 to, že sme zdraví - znie to tak otrepane, ale toto je podľa mna najdôležitejšie, všetko ostatne sa dá nejako vyriešiť 😊
Slnko, cvicenie, syn, muž, robota, cestovanie, more, kamošky, sestra, rodičia a hlavne to, že som zdravá, vladzem, mam zdravé nohy a ruky, hlavu, mam zdravé dieťa, zdravého muža a rodinu. Ak má človek zdravie, ma vsekto.
Len tak byt. Niekde. Sediet na lavičke a vyhrievať sa na slniečku. ;D Citat dobrú knihu. Podnetný rozhovor. A taký spánok! To je už niečo. :D
@natalia876 Ja síce nie som po ukončení vzťahu, ale keď som na kašu, pomáha mi tvoriť... hocičo. Niečo majstrovať z dreva, starať sa o zahradku, alebo proste robiť niečo... fyzicky.
@natalia876 ze sa rano zobudim a som nazive. ver ze nic nie je horsie ako smrt a choroba, vsetko ostatne sa da prekonat.
Mne stačí si spomenúť, že sa dokážem hýbať bez bolesti a som úplne šťastný človek 😊. Boli časy, kedy som si nedokázala čupnúť a kvôli bolestiam som ani nespala. Takže už som na radosť zo života úplne skromná
@natalia876 dovod nahleho odidenia nie je nahly, muselo vam to skripat uz predtym.
Vďačnosť vedie k radosti a spokojnosti. Vďačnosť treba hlboko precítiť, nie si len tak povedať: no veď som vďačná...., predstaviť si, aké by to bolo keby som nemal/a to či ono....Nič by pre človeka nemalo byť úplne samozrejmé.... Život je zázrak. Sú však dve skupiny ľudí: prvá: pre ktorých je zázrak všetko a druhá: pre ktorých zázraky neexistujú.... Patríme k 15% obyvateľstva sveta, ktorá sa má lepšie ako ten zvyšok....
@balerina2025 mali sme trošku ťažšie obdobie kvôli ivf, ale prekonali sme to..ustálilo sa to
Ja som si tak dnes pri obede pomyslela „prisla som z roboty ktoru mam rada, doma manzel, pojdem po mojho zdraveho syna do skolky, mame pekny dom, par dobrych kamosov, financne aj zdravotne ok, mame sa radi, sedim v teple, netrapi nas vojna, hlad, nebezpecie - ja som stastna zena!“
Niekedy aj chlapi prezivaju iste situacie viac citovo. Niektori su viac hlava...
uvidis. Daj tomu cas... i ked jasne... takto sa situacie neriesia.... mohol kludne navrhnut ze chce mat "klud" pokoj. Alebo cokolvek ☹
5 rokov-ani vela ani malo.... vsetko ma svoj cas. Aj svoj vyznam....
Velmi si uzivam v tieto dni slnko, to ze mozem vybehnut von so psami na kopec, dat si hodinovu turu taku, ze sa vraciame domov spoteni a ja sa citim uplne refreshnuta, nadychana vcerstveho lesneho vzduchu. Pozorujem tam ako zacinaju kvitnut prve kvety, zasadila som si doma sadenice zo semienok a kazdy den sledujem a vytesujem sa ako rastu. Izbovym rastlinkam, ktorych mam 100 sa konecne po zime zacne zase darit, cez vikend ich vsetky vylozim von, presadim, osekam, postriekam proti chorobam.
Zbieram prve bylinky na caj.
No a najviac ma naplna, ze si konecne mozem sadnut na terasu a vypit si na nej kavu po praci aj 2x cez vikend a nemrzne mi 🍑😁
Zvieratká, príroda, ked niekomu nieco kupim alebo vyrobím, oblubene rozpravky,
@gladys_07 to je krásne, že to takto máte 😊
Zdrava rodina, fakt ze som stale ziva a zijem v mieri. A potom take celkom osobne - beh, ked bezim a aj ked idem na dno sil tak som stastna. Lebo mozem, lebo vladzem. Lebo viem, ze to je teraz a nie navzdy. A som fatalista a verim, ze taketo nieco, co sa ti stalo, ta ma niekam dostat, a malo to tak byt. Dozvies sa preco odisiel, a sama budes raz rada, ze sa to stalo. Uz len to, ze mali ste tazsie obdobie, tebe to prislo ako zvladnutelne, jemu to za tu snahu nestalo.
@majo111222 ahoj, mám 24. Nie sme vôbec v kontakte..my sme sa rozišli pred 4 mesiacmi, takže už až tak nedepkujem, ale šťastná nie som
@maryetta asi ma to malo niečo naučiť, len ešte neviem čo
@hankab jeej ty pôsobíš na mňa aj iba cez písanie neskutočne pekným a príjemným dojmom😊
@tana85 asi máš pravdu, hádam prídem na to, prečo sa to malo takto stať 🙂
@natalia876 dakujem za mile slova 🙂
Po dlhej a depresivnej zime si toto pocasie a dlhsie dni uzivam plnymi duskami aspon v ramci moznosti ☺️

Bez vysvetlenia?