icon

Čo vás robí šťasnými?

natalia876
26. mar 2025

Ahojte, prechádzam si teraz trošku náročnejším obdobím. Som po ukončení 5 ročného vzťahu a to bez vysvetlenia. Poraďte mi, čo Vás naplňuje šťastím?

Strana
z2
alenka58
27. mar 2025

@natalia876 osud vám nedoprial, dopraje ti s niekym iným, po zime je pre mňa také znovuzrodenie, každý rok to intenzívne prežívam a neskutočne ma teší že kvitnú kvety, momentálne som zaľúbená do žltých begónií, začínam bicyklovať, ber to tak že ti začína nový život, prajem ti aby si mala radosť a úsmev na perách a stretla toho pravého

milanemila
27. mar 2025

@natalia876 je to take klise, ale vzdy som si myslela, ze musim najst niekoho s kym budem stastna alebo mat nieco co ma urobi stastnou, ale to stastie a spokojnost musis najst sama v sebe. Sustred sa na malickosti, okrasli si priestor okolo seba a “uprac” si v zivote, najdi si nove konicky. Mna napriklad robi stastnou, ked rano vstanem pol hodku pred zvyskom rodiny a v klude si na terase vypijem kavu, nieco precitam a este ked hned rano idem cvicit a spravim nieco pre seba, su to take malickosti kt v sebe udrziavam dobry pocit. Potom samozrejme deti, manzel ale to su uz tie externe veci. Milujem aj cestovanie alebo len tak ist s muzom za ruku bez planu a ciela a tak hlbsie sa porozpravat (ked nam niekto postrazi deti :D)
Odist po 5 rokoch bez slova je vrchol chrapunstva a zbabelstva, hlavne ak to bolo ako pises z nicoho nic a neriesili ste predtym spolu nejaky problem. Mozno s odstupom casu si aj povies, ze nastastie odisiel a ty si najdes niekoho lepsieho a schopneho komunikovat svoje pocity.

natalia876
autor
27. mar 2025

@majo111222 áno, rada by som sa s niekým spoznala, ale nikoho normálneho v okolí zatiaľ nemám

natalia876
autor
27. mar 2025

@alenka58 ďakujem ti veľmi😊

natalia876
autor
27. mar 2025

@milanemila to je krásne, užívaj si to. Možno raz to budem takto prežívať aj ja a budem mať to vnútorné šťastie sama zo seba😊

matttech
28. mar 2025

Ja som bol v podobnej situácii a dostala ma z toho kúpa 100 ročnej chalupy

veronika342948
30. mar 2025

@natalia876 ahoj, neviem či ti nejako poradím. Ale tam kde niečo konci iné začína. Ja keď som bola po rozchode, tiež to bolo nedorozumenie z jeho strany, viac sme sa nekontaktovali. Ale po pár mesiacoch som si písala s kamarátom až sa z nás stali frajeri, a sme spolu doteraz, v septembri to bude 6 rokov. Ber to tak že ten človek tam mal určitú rolu aby tá niečo naučil. Teraz sa mozes sústrediť sama na seba a mozes robiť čo chceš, čo tá baví. Prajem, aby si bola šťastná.

akje
30. mar 2025

Dážď, sneh, more, dobrí ľudia okolo mňa, kniha, ticho, moje deti, koníčky

A držím palce. Ak odisiel, neboli ste si sudeni. Ma prist nieco lepsie 🩶 zivot je nevyspytatelny. A ked sa zda, ze je vsetko zle, tak je to na nieco dobre 🍀

natalia876
autor
31. mar 2025

@veronika342948 ďakujem Ti krásne🫶🏻 aj ja prajem, aby si bola štastná

tomiholjubavi
31. mar 2025

@alenka58 Krásne a pravdivé "osud vám nedoprial, dopraje ti s niekym iným". Vždy sa mi to osvedčilo. Keď niekto z nášho života odíde, je to preto, aby spravil miesto pre niekoho, kto v ňom má byť viac. 😍

tomiholjubavi
31. mar 2025

Keď som bola po rozchode, šťastnou ma robilo byť s ľuďmi. S kamarátmi, rodinou, s kolegyňami... s hocikým. Samota ma ubíjala a akurát som analyzovala každý nepotrebný detail a rozoberala "čo ak..."možnosti.

Šťastnou v podobných obdobiach samoty ma urobila aj prechádzka, pes, venovanie sa záľubám - v mojom prípade genealógií. Keď začneš robiť rodostrom, zožerie ti to toľko času, že na depku už nezostane priestor. 🙂 Naviac vytvoríš niečo hodnotné, čo zostane aj pre ďalšie generácie, objavíš nových príbuzných a veľa starým ľuďom spríjemníš návštevou deň - lebo skoro každý rád rozpráva o svojich predkoch.

margotka17
31. mar 2025

@natalia876 hmmmm, keď odišiel, zrejme si mu nestála za to, aby ostal. Zamysli sa nad sebou, stojíš ty o takého chlapa? Má to zmysel trápiť sa pre neho? Ver mi, že časom stretneš človeka, ktorý bude vďačný za to, že si, že má práve teba. Choď do mesta, kúp si niečo pekné, čo si vždy odkladala, zájdi do dobrej cukrárnicky, daj si ☕ aj 🍰 a len tak sed a nechaj unášať svoje myšlienky do predu, plánuj si budúcnosť, výlet, víkendový pobyt niekde v hoteli s kamoškami, jednoducho ži 👍😍

lalu_sk111
31. mar 2025

@natalia876 mňa vie napĺňať, keď začnem s nejakým projektom. Buď sa učím jazyk, vyšívam, plánujem niečo...aj čas osamote, ktorý je najprv po dlhom čase stráveným s ľuďmi možno trošku trpký a bolestný ale potom sa človek v tej samote upokojí a vráti sa ku sebe. Začne prichádzať nová inšpirácia a chuť. Vrátiť sa k sebe po dlhej dobe, a ešte v takom mladom veku aký máš ty bude krásny pocit

schauma123
31. mar 2025

Poznám to, tiež odišiel z minúty na minútu. A odvtedy som ho nevidela. Už je tomu rok a 2mesiace. Prežila som to,no so psychikou to zamávalo poriadne. A časom fakt vám poviem. Každý problém je nič,oproti tomu,keď máš nejaký zdravotný problém. Chvála Bohu,nemám ale je to pravda. Vtedy tá už nezaujíma vôbec nič. Držím palce nech to zvládneš.

Strana
z2