Ja vidím lietajúceho slona, ktorý nastupuje do mimozemskej lode😬 hore na nej stojí mimozenstan, ktorý ho tam vábi 😅
Vidím gejsu, ako pozerá na Jaslovské Bohunice - para stúpa z komínu. 🤣 Vyrastala som pod nimi, vidím ich všade. Ale kravu nevidím 🤔
@laurika999 neskúmam ľudí, len sme dnes blbli po škole nejakým spôsobom sme sa dopracovali k takým obrázkom a prišlo nám to zaujímavé keďže niektorí vidia kravu a iní zase úplne niečo iné 😅
Ja som tam doteraz videla cernosskeho chapca napravo dole ako pozera na nejaky dym. Kravu ani za svet. Po tvojom komentari uz nic ine ako kravu nevidim 😀
Ahaaaaa😅😅😅😅bez tej foto som to absolútne nevidela 😅😅😅je to nejaká diagnoza ?😅😅
Ale teraz keď tam vidím to čo mám už tam nevidim to čo som videla predtým 😅🤦♀️
Vidim zostupujuci lievik tornada, v pravom hornom rohu anjela s nejakym diablom, otvorenu asi vesmirnu lod a pred ňou štebocú mimozemšťania . Ciste fantasy pre mna 🤦♀️😁
He haluz ja som tam tiež tu kravu ani za nič nevidela až teraz podľa tých obrázku som kukala ako puk a nevidela som
Mne obrázok tiež pripomínal hore slona a dole ruku a mreze 😄🤭
@cocolino234 uplne s tebou suhlasim, az na ten rozdiel s hot-dog kostymom - mne to pride ako ta kukuricka - maskot kukuricnych chrumiek, s palcom hore samozrejme 😂😂😂👍 a troska mi to cierne vytrcajuce z neba pripomina 1 cierne zenske nadro 🤭🤭🤭🤭

Na pravo topiaci sa motyl a nalavo mys, co ma hlavu strcenu pod hladinou a pozerá na toho motyla