Čo vidíte na obrázku?
Ahojte, čo vidíte na obrázku?

Ja vidím lietajúceho slona, ktorý nastupuje do mimozemskej lode😬 hore na nej stojí mimozenstan, ktorý ho tam vábi 😅
A čo to ma byt?😅
@jjanulienka ved,krava😅
Akože ja nechápem ako tam môže niekto vidieť niečo iné ako kravu 😂😂
Vidím gejsu, ako pozerá na Jaslovské Bohunice - para stúpa z komínu. 🤣 Vyrastala som pod nimi, vidím ich všade. Ale kravu nevidím 🤔
@buberova ja si tiež toto vravím veď úplne to bije do oci 😂😂
Skúmaš ľudí podľa Rorschachovho testu osobnosti ?
@laurika999 neskúmam ľudí, len sme dnes blbli po škole nejakým spôsobom sme sa dopracovali k takým obrázkom a prišlo nám to zaujímavé keďže niektorí vidia kravu a iní zase úplne niečo iné 😅
Ja zasa tu kravu absolútne neviem nájsť 😅
Slona a myš.
Asi som jedina ale ja tam nič nevidím....iba niečo nevydarené
Ja som tam doteraz videla cernosskeho chapca napravo dole ako pozera na nejaky dym. Kravu ani za svet. Po tvojom komentari uz nic ine ako kravu nevidim 😀
@katlenad 😅😅zaujímavé to je fakt
Ahaaaaa😅😅😅😅bez tej foto som to absolútne nevidela 😅😅😅je to nejaká diagnoza ?😅😅
Ale teraz keď tam vidím to čo mám už tam nevidim to čo som videla predtým 😅🤦♀️
Vidim zostupujuci lievik tornada, v pravom hornom rohu anjela s nejakym diablom, otvorenu asi vesmirnu lod a pred ňou štebocú mimozemšťania . Ciste fantasy pre mna 🤦♀️😁
He haluz ja som tam tiež tu kravu ani za nič nevidela až teraz podľa tých obrázku som kukala ako puk a nevidela som
Mne obrázok tiež pripomínal hore slona a dole ruku a mreze 😄🤭
Nooo, našli by sa tu diagnózy😂😂 ale nie
Ja osobne nevidím nič
Kokos dobre! To krava by ma nenapadla
Nepoznáte ešte niečo podobné?
@cocolino234 uplne s tebou suhlasim, az na ten rozdiel s hot-dog kostymom - mne to pride ako ta kukuricka - maskot kukuricnych chrumiek, s palcom hore samozrejme 😂😂😂👍 a troska mi to cierne vytrcajuce z neba pripomina 1 cierne zenske nadro 🤭🤭🤭🤭
@tasticka59 Jemine a vlastne hned aj ten Mikulas mi udrel do oci 🤭🤭🤭😂👍
Kohút pred šapitó a tornádo v diaľke.
Svätý Mikuláš sa díva čo to tam v diaľke dymí 🙄🤷
Kravu
Ja vidím konskú hlavu ako niekomu žerie rameno 🤗🤣🤣

Na pravo topiaci sa motyl a nalavo mys, co ma hlavu strcenu pod hladinou a pozerá na toho motyla