icon

Čo vnímate ako gýč?

20. jún 2022

Čo vnímate ako gýč? Mám zadanie do školy odfotiť gýč a nejak ma nič nenapadá okrem detských gýčových outfitov. Bola by som rada ak by ste mi dali nejakú inšpiráciu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hradnapani
20. jún 2022

betonove sochy roznych amorkov, vil a pod. v zahradach (a celkovo niektore predzahradky s ludovou tvorivostou su ako z ucebnice gyca a nechybaju v nich ani kvetinace z pneumatik; Akoze anticke stlpy (typicke pre podnikatelske baroko v 90.rokoch), levy pri vchodoch do domov a tak podobne. A este byvali take plastove kvety z guliach jeden cas, to bol tiez pekny gyc :D

anega79
20. jún 2022

Celenky na holohlavych babatkach. cim vacsia ruza, tym lepsie

muminka27
20. jún 2022
pribinak
20. jún 2022

@elizabet173 vserky deti stoja v rovnakých pózach, všetky majú rovnaké okuliare, … aké prirodzene
Mne je ich tiež veľmi ľúto

ivanaks
20. jún 2022

Za mňa je toto vrchol gýča: https://starboutique.sk/tradicie-na-svadbe-kroj... Pozor, treba si to pozrieť, nesúďte podľa textu v linku...

viestta
20. jún 2022

@ivanaks ježkovi oči!!!!

pribinak
20. jún 2022

@ivanaks Mein Gott 😱😱😱😱

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
20. jún 2022

Na Vianoce plna záhradka a predzáhradka nafúknutých a vysvietenych Mikulášov, sobov, alias Griswoldovci 🙂

ankare
20. jún 2022

Prehnaná vianočná výzdoba, taká tá pravá americka.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elementissa
20. jún 2022

Z umeleckého hľadiska je gýč niečo iné ako zo subjektívneho hľadiska vkusu daného jedinca. Pre niekoho môžu byť gýč levandule a všelijaké province doplnky, moja mama ich napríklad miluje. Pre niekoho môže byť gýč mať fotokolaze na stenách, ja mám také doma a pre mňa to gýč nie je. Niekto môže milovať zavesené varešky v kuchyni, vyložené sošky na poličkách, priehľadné skrinky, farebný nábytok (rozumej iný ako monochromaticky), pre mňa je zas to gýč. Pre niekoho sú gýč fotky Anne Gedes (dúfam, že som ju správne napísala) pre iného je to umenie. Pre niekoho je gýč tvorba Iriny Dzhul, pre mňa je to najlepšia fotografka ever.... Proste každý máme iný vkus.

chymena
20. jún 2022

@ankare á la Griswoldovci-Vianocne prázdniny.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vandica
20. jún 2022

Ja súhlasím so všetkými čo tu bolo písané až na jedno 😂 Jedine v čom akceptujem gýč sú Vianoce 😂 Soby v záhrade a lezuci Santa je veľa aj na mňa, ale taký ten akoby som to nazvala, že vkusny vianočný gýč môže byť 😂
A so všetkého čo tu bolo spomenuté by som dala na prvé miesto dlhé a krikľavé nechty, a ešte keď jeden necht na ruke má nejakú ozdôbku alebo niečo nakreslene. A umelé mihalnice...niektoré vyzerajú prirodzene, ale niektoré total grc, keď si baba vyberie také ktoré majú asi 20radov mihalníc a vyzera, že má total prispate oči. Žmurkne a teba odveje na druhú stranu miestnosti. Keď si už chcem niečo vylepšiť, tak preboha nech to vyzerá aspoň prirodzenejšie!
A tie veľké mašle na ciapkach a celenkach bábätiek co to majú cez pol hlavy sú tiež topka.

evaachesa
20. jún 2022

Jednoznačne toto 😂

drakvak
20. jún 2022

@evaachesa Joj, konečne sa s niekým zhodnem… ja neznášam týchto trpaslíkov bez tváre 🤦🏻‍♀️😀 A už tu niekto spomenul hroby na cintorínoch? Tam sa nájde tiež kopa gýču 🤷🏻‍♀️

evaachesa
20. jún 2022

@drakvak haha, áno ja tomu tiež nerozumiem. 🤷😄 Len dúfam že raz jedného neschytam do daru. 😂

andreatytler
21. jún 2022

@viestta Boze, tie falosne drevene studne... to je hrozny gyc.

travelllerka
21. jún 2022

@vanda323 ja mam tiež podobne gycove papuče :D ružové a chlpaté a ešte aj cez ne celý veľký napis značky :D čím viac sú gycove, tým viac ich mam rada :D

jankalukasova
21. jún 2022

@gladys_07 presne toto mi napadlo. Niektoré tie dievčatká sú ovešané nadrozmernými mašľami ako víťazný kôň Veľkej Pardubickej...

pribinak
21. jún 2022
aurora33
21. jún 2022

@evaachesa toto je pre mňa normálne strašidelné 😀😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
aurora33
21. jún 2022

Ja považujem za gýč tie škarede čelenky, ktoré vyzerajú ako koruna na hlave. Plus tepláky také tie s nízkym sedom.
V domácnosti obrazy rozdelené na tri časti. A kadejaké nálepky na stene a la home love family, alebo rohožky welcome.

jana_eyre_2
21. jún 2022

Na tejto FB stránke nájdeš kopa inšpirácie https://m.facebook.com/202089439283/

Virtuálne múzeum gýču..

ndrag
21. jún 2022

Pre mna su najvacsie gyce: podnikatelske baroko, tutu sukne, vsetko, co ma nieco spolocne so Zuzanou Plackovou, nalepky na stene, umele mihalnice a tak by som mohla pokracovat do bludu 😂.

jankalukasova
21. jún 2022

@pribinak
@elizabet173 no a nie?? Šak to koňom dávajú také gigantické mašle...😂