Čo vravíte na Sajfovcov?
Ak ste zachytili, Sajfovci boli v Thajsku aj s malým 5 mesačným a po návrate museli do nemocnice -malý mal problémy.
Mam ich za vzdelaných, tak som prekvapená, že toto urobili....iné je ísť pozrieť mamku do Čiech, či autom Chorvátsko....no medzi kontinentálny let cez 12 hod do takej exotiky, no nechápem prečo toto ľudia riskujú s miminom....
Celkom ma to prekvapili, že toto urobí taky múdry pár....
@matkahelka
Len faktická poznámka. Jej mam je detská neurologička, vraj veľmi dobrá. Nie je pediatrička.
@yoxinka citaj dalej, opravila som sa.
oboch ich mám rada, Veronika je sčítaná múdra žena, Matej detto. sú to určite pre svoje deti tí najlepší rodičia, aký môžu byť. to že im dieťatko ochorelo, sa može stať každému z vás, aj my sme cestovali s detmi od pol roka kadekde. keby ste sa mnohé aspoň z časti venovali svojim deťom ako sa oni venujú, tak by ste ani nemali čas na tieto stupidné lacné debaty. nepozáte ich, neviete čo sú za ľudia a dovolíte si písať také strašné veci.
@kacernakokse kvantum celebrit a ich detí konci v spitaloch aj s horsimi dg a nepise sa o nich lebo dľa tvojej retoriky celebrity a ich deti su potom najzdravsi na svete ,no nie sú len to nevesaju na net.
odpovedam len na naov, pan S mi vzdy prisiel ako velmi neprijemny slizky clovek...tym padom ked vidim jeho meno, obraciam list
@jana_eyre_2 ono realita je taka ,ze babatka koncia v nemocnici v pomerne velkej casti z dovoleniek zahranicnych ,v tomto veku ,5 mesacne dieta ako take nekonci a nema preco koncit v spitaly ich percento napr s hnackami je priam mizive .Ale v case dovoleniek alebo rodicov rozlietanych ,ti utekaju rovno z letiska ,co mne jr zahada preco ,aj tu ved v thajsku je dobra zdr.star a teda za cas letu decko sa muselo riadne dehydratovat.
Nezavid a pozri si vyjadrenie lekara k ich pripadu. Dls dietatom sa.dostanes do nemocnice, aj ked pojdes len na vikend do kosic. 🙂
Ja ich už nemusím, prídu mi, ze všetko vedia, všade boli atď.
Tiež mam názor, ze s malým dieťaťom by som do takej exotiky nešla ale tak oni sú rodičia a oni musia vedieť.
@simonettasimonova máš pravdu s tým jeho posmeškárstvom.Ja ho síce ktovie ako nesledujem,volakedy mi nejak extra ani nevadil ale začal aj s Adelou. A to odvtedy ako sa verejne do eteru v radii vysmievali tej mame Martinky z Turca.Ako áno aj Martinka aj jej mama boli riadne výkvety.Ale Sajfa vtedy na plnú hubu aj s Adelou v zákulisí povedal pravda nie sme takí škaredí..to myslel na tú Martinu a jej mamu...čo im to nepovedal priamo do očí frajer.No vtedy som si pomyslela že to hovorí ten pravý a totálne sa mi zhnusil
tak ked mam porovnat napriklad sancu ze mi dieta ochorie od starsich surodencov ktore to nosia nonstop zo skoly a skolky alebo na dovolenke bohuzial u nas vyhrava jednoznacne domacnost. neviem ci existuje este nejaky vacsi raj pre choroby ako prave materske skoly. odtial vam dieta prinesie naprosto vsetko. dovolenkove destiancie mozu len blednut zavistou.
kazdopadne niekedy mam pocit ze ludia su v pohode, ale potom si precitam takuto diskusiu a som znovu presvedcena, ze ludstvo fakt nema buducnost. ak je tu niekto zo zdravotnictva kto sa vyjadruje prizemnejsie ako dlazdic tak ja len dufam, ze v tom zdravotnictve robi maximalne sanitarku. pretoze moze byt najlepsim neurochirurgom ale s tymto spravanim je to fakt hroza.
rozmyslam kolke z tych "hejterok" Sajfovcov osobne poznaju ked ich sudia. viete ako sa hovori. nesud a nebudes sudeny. vobec ta drzost a odvaha posudzovat kohokolvek okrem seba mi pride ako nebetycna ubohost. oni to preziju pretoze pochybujem ze to citaju. ale vo vas ta zloba len kvitne s kazdym dalsim podobnym hejtom. zivite ju a nakoniec vas pohlti. na inych vidia ludia prave to, co maju v sebe. takze kto bude ukazovat na inych co maju zle a neviem ake tak vlastne ukazuje svoje skryte vnutro.
zaujimave akym smerom sa diskusia zvrhla od povodneho nazvu. uz nie je podstatne ci boli na dovolenke ale aky su.
existuje take mile motto alebo co to je
ked nemas co pekne povedat, radsej bud ticho. a keby sa toho ludia drzali bolo by nam medzi sebou podstatne lepsie.
@pralinka25 vies kolkych lekarov som stretla a kvoi spravaniu som k nim nesla na druhykrat?tu nejde o vzdelanie...ale neivme preco zas ludia n emozu vyjadrit nazor neivem komu sa zda noralne ist s polrocnym dietatom do thajska z europy prepac neni normalny alebo to hovori kvoli tomu aby bol moderny" a presne jak aj ostatne hovoria ved sajfa normalne uraza druhych co to on uz môže???lebo je saajfa....
Je uplne jedno,kde dieta ochorie,dolezite je si uvedomit,ci bude mat dieta tam ci onam zabezpecenu dostatocnu lekarsku staroslivost. Nie,ze budu potom pozadovat vladny special na navrat domov,kvoli nejakemu dovolenkovemu rozmaru. Maly ani nemusel ochoriet tam,fakt ale je,ze bezne ked clovek prechadza velkym vykyvom teplot,casto z toho ochorie. Nie tak male dieta aby si lusknutim prsta zvykalo na rozdiel 20-30 stupnov + klima...Takze museli s tym ratat🤷♀️
@liusa82 mal veľa krát hnusne chovanie a často sa vysmieva z ľudí asi nemá doma zrkadlo strašiak do kukurice. Napadla mi speváčka Tina že keď ju videl prvý krát odkladal všetko zo stola lebo si myslel ze prišla nejaká spoluobcanka kradnúť
@miadi prosim ta ty mas ake IQ ,norlnr lucidny clovek pochopi preco tu spominam usi a orl dr a preco Sabaka ma byt ticho ,lebo takto male vysrate deti idu tam a neriesil stačky tri roky lebo covid kolko on je na infekcnom dokopy ? Ten nech drzi hubu a ty si tlieskaj ,ze tvoje 11 mes.dieta nic nemalo ,virs ono aj zo zdr.hladiska je rozdiel a obrovský 5 mes dojca a uz pomaly batola ,ale ty to samozrejme ovladas lebo ty mas skusenost so svojim deckom ,no bud si ista ,ze ja ich mam viac.
Boze moj. Inak chvalabohu ze moje dieta chodi do sukromnej skolky, kde nestretnem matky podobne podaktorym, co to tu komentuju. A chvalabohu, ani moje dieta sa hadam az po strednu nestretne s detmi podaktorych z vas 🫡 grcam tu z niektorych, fakt.
@queen_mary uz odla tvojho komentu sme my ostatne radi ze teba ani tvoje deti nepozname...je to vzajomne si dost plytka k ed si myslis ze to ze das niekde peniazeurobi z tvojich deti mudrejsich a inych:DDD ale to je take to no sak o tom sa tu vlastne b avime plytkost, josm mala teda moznost videt a nie videt ale vyberala som skolku v BA sukromnu dakujem pekne....som rada ze bol v tej obycajnej a podradnej aspon bol rodzeleny podla veku a mal režim a ucil sa co sa mal..jaj a o to o co ide teba neboj vsimli s me si ze si spomenula tu sukromnu ano ok si si ukazala ze nato mas..gratulujeme ti ,my ostatne s normlny rozumom aj ked mame ale nepotrebujeme minat peniaze nezmyslene lebo skolka obyajna ci sukromna deietatu je t jedno..ci mozno je to iny dovod, zeby si si tu obycajnu envybavila?:D lebo mat obycajnu podradnu skolko v BA stoji aj nejaku znamost mat..uf to torsku aby si spadla z toho tvojho ega
Mne je luto,ze skoncili v nemocnici. Nemyslim si o tom nic a nema zmysel polemizovat,ci to bol dosledok dovolenky alebo by ochorel aj na Slovensku. Urcite to ani im nebolo jedno,tak naco tolko zloby v komentaroch?
@aristka neviem aké máš skúsenosti, ale ako clovek, ktorý skončil lekársku fakultu Ti môžem povedať, že lietanie s deťmi je absolútne bezpečné- áno aj s tými najmenší. Netvrdím to len ja, tvrdia to svetové špičky pediatrie, orl atd.. Horšie a nebezpečnejšie je lietať 110kmh po slovenských rozbitých cestách v “autosedačke” za 90€ z bazáru 😉
@vero96 ako ten co ma skoncenu fakultu ,aj sabaka ju ma a co dava ,citaj s porozumenim co som pisala o lietadle a opakujem sa uskach tj.v jedinom tom kontexte som ho spominala a ironiu ako sa roducia boja jedneho rtg napr.rúčky a s dietatom lietaju a 2 mesiace .Takze mi nepis co som nepisala a ako vystudovani medik tu vysvetli co robit aby uska neboleli ,lebo realne pri vzlete a pristavani deti bačis a ty virs preco a da sa tomu predchadzat a jedna vec pomoze aj dospelym.Na antolsku beru takto male deti s inf.srackami to vedia vsetci v ba a tie sa dostavaju do tela fekalno oralnou cestou .Tak asj lietadlo je tu najmensí činitel.I ked ty si vycutal nieco ine co ja tu nepisem.Tak sup pouc ako riesit uska .
@angelinja wtf? Presne o tomto som pisala 😀
@angelinja
@queen_mary
Mala som dieťa v štátnej slovenskej škôlke normálne celé tri roky a deti vo viacerých súkromných škôlkach. Mám dieťa v štátnej slovenskej škole aj v súkromnej slovenskej škole, viem presne aké deti tam chodia, stretávam sa aj s rodičmi a viem to porovnávať. Len chcem povedať, že to vaše generalizovanie, že jedno alebo druhé je odpad, je prízemné a riadne hlúpe.
@dankanka myslím že sú scitanejsi ako bežní ľudia
diskusiu som po druhej strane uz necitala,
co vravim? ked som to citala pokrutila som hlavou a tym to pre mna skoncilo. a inak su mi uplne volny.
jedine co mi vadi, je ze cifrova moderuje silnu zostavu a ani uz neviem kedy to davaju. ked to moderovala bakova, nebala sa pichnut do osieho hniezda a otvorit aj ostre temy. cifrova len to moderuje len tak jemnucko, korektne, aby sa nahodou nikoho nedotkla a neurazila.
@angelinja 👏👏👏👏👏👏👏👏
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
@vero96 vs má dnes už každý.... B*b... S prepáčením, vs nie je mierka inteligencie (píšem všeobecne)
@yoxinka myslím že si mala písať len "kráľovnej" ona s tým začala a popravde, platí to aj naopak (jej tvrdenie), je to vzájomne ...
Fuj,že sa niektoré nehanbite za to vyjadrovanie. Toto je čistá slepicaren,nebyť kona ani neviem,že sajfa ma dieta v nemocnici. 🙎♀️😂 a potom taketo,ženy vychovávajú deti. Už sa opakujem,ale potom sa čudujeme koľko sikany je medzi deťmi.

Mne sú nesympatický...nechápem ten boom ťahať babetka do ďalekých destinácií...ale ako nestarám sa do nich každý nech rozhoduje za seba ...za múdrych ich určite nemam