icon

Čo všetko sa nájde vo vašej kabelke?

kvetinka123
13. feb 2014

Mohli by ste sa tu podelit, co vsetko je obsahom vasej kabelky. Ja sama mam castokrat problem najst, co prave hladam a ked sa mi dieta hra s kabelkou a vybera z nej veci, je toho celkom riadna kopa. Od kozmetiky, cez rozne uctenky, pera, diar a mnozstvo casto zbytocnosti 🙂 Ako je to s vami?

monicm
13. feb 2014

u mňa by si toho veľa nenašla,peňaženku,telefon,vreckovky,pero,žuvačky a balzam na pery.účty mám v peňaženke a doma ich vyberiem a roztriedim.

jahodka8
13. feb 2014

U mňa tak isto. V robote kolegovia vždy krútili hlavami - ja som nosila väčšiu kabelku, v nej často aj náhradné oblečenie na leto, keby som sa moc spotila, alebo sukňu, ked ráno bolo chladšie a poobede horúco. V zime šál, čiapku, rukavice, niekedy pršiplášť. Ked som chodila autom, tak som to mala v aute, ale ked som išla autobusom, tak v kabelke. Aj jedlo, ked som išla niekam na celý deň, jablčko, keksík. No čo je na tom? Môžem si tam dať čo chcem.

elina25
13. feb 2014

chaos a bordel 😀

lejlla
13. feb 2014

No nic moc...vreckovky,kluce,mobil,balzam a hlavne detske zuvacky nesmu chybat 😀

euka210
13. feb 2014

plienka pre maleho a auticka pre vecsieho 🙂 ...a lyzicka aby mohol cestou z obchodu zjest v aute Sabinacika 🙂

svano
13. feb 2014

Tak u mňa je to peňaženka, euroobal s výsledkami pre lekárku, zopár účteniek,pero,mobil, sušienky pre hladom umierajúcu dcéru,jej prázdna fľaša od Jupíka,papierové vreckovky(pár aj použitých,ktoré nebolo kam odhodiť). Vďaka za tému,aspoň som si upratala. Mm tvrdí,že to nie je kabelka ale osobná zbraň 😀.

m_ij_ka
13. feb 2014

u mňa nájdeš peňaženku, mobil, kľúče od bytu, vreckovky, tyčinku alebo sušienky podľa toho načo má malá chuť, žuvačky, balzam na pery, pero, malú igelitku, dáždnik. No aspoň viem, že keby ma chce niekto okradnúť zasiahnem s kabelkou

ichbinich
13. feb 2014

No moja kabelka je ciastocne ruksak, to hovori vsetko, nie? 😉
Taakze:
penazenka, obal na zakaznicke karty, mobil, notes, pero, dazdnik, male skladacie latkove tasky na nakupy, doza s keksami pre deti, plienka a vlhcene utierky, minimalne dve auticka pre syna, flaska s vodou, niekedy aj 2, take ovocne pyre v sacku pre dceru, kadejake kupony a zlavove poukazky, zdravotne pasy deti, podla pocasia este ciapka a rukavice, slnecne okuliare, dioptricke okuliare a obal na sosovky, tabletky proti bolesti, niekolko balikov vreckoviek, vlhcene jednorazove utierky (tie jednotlivo balene), balzam na pery, lrem na ruky...
(To je len, co si pamatam, keby som ju vysypala, este by sa asi nieco naslo 😀)
No a niekedy aj mnazelov telefon a penazenku, lebo jemu to ZAVADZIA v nohaviciach 😀 Ale zase, nikdy mi nefrfle, ked si kupujem novu kabelku 😉 😀

mata1001
13. feb 2014

Fuuuu dobra tema. Takze:penazenka, mobil, vreckovky aj vlhcene, vlozky ,zuvacky ,dettol, pero, auticko pre syna, flasa s vodou. Vzdy mam nejaky keksik alebo jablko. A ked idem do roboty tak aj jedlo a kartu do zamestnania. A este krem na ruky

cerez
13. feb 2014

Po prečítaní tvojej otázky ma napadlo jediné slovo "bordel". Takže elina25 to vystihla veľmi presne. 😀

monikafilip
13. feb 2014

Jeej, ja som taká rada, že nielen ja nosím autíčka v kabelke 😉 😉
Takže moja kabelka: penǎženka, doklady, mobil, vreckovky papierové, vlhčené utierky, krém na ruky, kľúče - od bytu, od auta, od roboty, od maminho domu..., AUTÍČKA, aspoň 2, žuvačky, taštička s make-upom, látková taška,'slnečné okuliare... a ešte určite nejaké sušienky pre malého a fľaška s čajom, mužova penǎženka a jeho mobil - keď ideme niekam spolu...
No moja kabelka váži aspoň 3-5 kg
A keby u nás horelo, beriem len syna a kabelku a to stačí... 🙂

klincek
13. feb 2014

budem tu za "Monka," 🙂, ale:
1. zadny priecinok-puzdro s dokladmi, maly diar, dazdnik, skladacia platena taska a vecne nejake papiere: lekarska sprava, uctovnictvo mm, doklady pre urad prace, ucty k bytu
2. deliaca priehradka (= uzke zipsovacie vrecko)-sladkosti pre deti (OK, obcas ujedam aj ja). poznate to..pridete z prace, a hned prva otazka: mami, mas cukiiiky?🙂
3. predny priecinok-penazenka, dva baliky papierovych vreckoviek, kluce
4. vrecko na mobil-mobil
5. vrecko na vselico-balzam, puder a minidrobnosti
a samozrejme ju vyuzivam aj na male nakupy, na detske flase, a teraz v zime sa mi zmestia aj rukavice, ciapka..kabelka nie je velka, ale je perfektne organizovana, tak si to uzivam. ja totiz neznasam hrabanie sa v mechu, kde je vsetko nahadzane na kopu. obera ma to o cas aj o nervy 😀.
samozrejme sa vyskytnu "smeti" typu stara uctenka, pouzita vreckovka a pod. (zasadne v prednom priecinku! 🙂 ), ale toho sa zbavujem hned ako mozem.
ked ideme niekam s detmi, nosime prebalovaciu tasku, ktora (aj ked uz nie je prebalovacia) je stale plna. a to je original dvojickovska, siroka skoro pol metra-no vzdy ju nejako dokazeme natrepat doplna 🙂. takze do mojej kabelky nemam sancu zbalit ani polovicu ich potrieb..to bude asi tym, ze tri baby sa proste o jednu kabelku delit nemozu!! 😀

sissy27
13. feb 2014

všetko !! 😀 prisámvačku, kdekoľvek stroskotám, tak v tej mojej nájdem všetko potrebné k prežitiu...

somjankad
13. feb 2014

idem si ju upratat 🙂 lebo je tam vsetko mozne penazenka,kluce od auta,lekarske spravy,ktore treba obniest detskej lekarke, heh sprej na rozmrazovanie zamku na aute -pero, zopar blockov, notes, zoznam na nakup, tri mily-pre deti a mna,hygienicke vreckovky,vlhcene obrusky ,detol ,kozmeticka tasticka , lieky pre deti a inhalator... a valentinka uz od dcery-s odkazom otvorit zajtra

janinah
13. feb 2014

peňaženka,mobil,kľúče ,jeden rúž,okuliare,vreckovky.....a nič viac

gladiola
13. feb 2014

V lete som nosila v kabelke mimo vecí, ktoré opisujete, aj dcérkine nohavičky, keby sa nahodou pocikala, že jej dám čisté 🙂 takže keď som prehľadávala.kabelku v banke alebo v obchode, furt som zavadila o kittynkove gaťky 😀 😀

katy2
14. feb 2014

dobra tema 🙂 urobila som si inventuru v kabelke 🙂
penazenka, kluce, vreckovky, vlhcene obrusky, intimne vlhcene utierky, krem na ruky, balzam na pery, zbytocne blocky - uz su v kosi, dazdnik, susienky pre deti, skladacia taska na nakupy... celkom dost 😝

prasiatko30
14. feb 2014

Kabelku nosim malokedy a ked ju nosim hlavne v zime tak ak by ma niekto okradol tak by nadavak ako pes - v poslednej dobe nosim v kabelke akurat tak olovrant pre deti, saly ciapky a rukavice, nejake vreckovky a v podstate to je vsetko - ostatne nosim po vreckach - debil, doklady, karta nejake drobne a kluce 😀 raz mi uz vytrhli napratanu kabelu z ruky a nechcem to zazit druhy krat alebo ak by som aj zazila tak tu kabelu a olovrant ozeliem rychlejsie

jajush7778
15. feb 2014

ja nosím pre istotu ruksak: D mam v nom vreckovky, vložky vlhčené, balzam, voňavku, sprej, perá, diar, pastelky, nejakú sladkosť (momentálne je to Vesna keksík) hašlerky/Halls-ky, okuliare, peňaženku, mentolovú tyčinku pre havkáča a jeho vlhčené aaaa kozmetickú taštičku takú mini v ktorej je pilník, špirála ceruzka, tieň (taky gulatý 3farby v tom) make up) a nožničky....to je asi všetko 🙂 a ešte igelitka a tri slamky : D

lili007
10. mar 2016

Priklad z realneho zivota (mojho🙂
...snazila som sa v T-com o kupu noveho telefonu spolu s predlznenim pausalu...normalna vec poviete si...az kym ma zamestnanec nepoziadal o obciansky preuzkaz. Tak bezna, kazdodenna vec, sucast dokladov ci penazenky kazdeho jedneho z nas. Zial len nie moja🙂 Z mini kabelky velkosti cca 25x30cm vypadlo snad vsetko od ruzov, kremov, naplasti, damskej vlozky, dezinfekcie, vreckoviek, mobilu, penazenky, klucov az po omalovanky, farbicky, dinosaura, jaguara, pakona... 😅 Zamestnanec nechapavo pozeral, ten vyraz by som dopriala vidiet kazdemu z Vas 😉
Zabavne videa o obsahu kabelky tehulky a maminy maju teraz na FB stranke Bepanthen.

misel0806
10. mar 2016

Uplne vsetko aj to co nepotrebujem. A potom len smatram a smatram 😀😀

ukulela
10. mar 2016

moj chlap do mojej kabelky odmieta chodit. ma z toho traumu, ked tam vidi ten bordel .... vsetko od vizitiek, cez kozmetiku, daku poziven, milion pier apapierov, lieky, vonavku,... az po vlozky, ktore moje dieta mile rado vytahuje, najma na verejnosti.
... a este - to,cimam v kabelke hadane stratene kluce, zistujem zasadne tak, ze noou silno trasiem a pocuvam, ci hrkaju 🙂 prehrabat sa cez to mnozstvo veci je casto nerealne🙂

erika161
11. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

To co v mojej kabelke nesmie chybat je: dier, lieky, penazenka, zuvacky, okulare, krem na ruky, balzam na pery a flaska s vodou. A potom este zopar blbosti, ale to uz radsej nevypisujem🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
leanice
20. sep 2016

Baby, kde zozeniem nejaku velku pevnu kabelku, nech tam dam aj notebook?