Čo znamená 6-ročné dieťa s atrapou zbrane?
6ročné dieťa v kukle s atrapou zbrane, vystrčené z okna. Ja si myslím, že niektorým ľudom už úplne hrabe. Ktovie, čomu ho doma učia.
Sa tu niektoré prestaňte tváriť, ze toto je bežná hra. To môžme rovno s deťmi v kuklach behať po bankách, školách a iných úradoch. Budete sa cítiť bezpečne? Bude to stále sranda?
@romi0310 ty vole....tak potom chlapiiiii,spamatajte sa a neopovazye sa doma ženským pomáhať. S deckami,domácnosťou a tak,lebo nebudete mať gule🤣🤣🤣🤣,deti sa majú strieľať,bit a bojovať medzi sebou,riflové hryz,hej,chápeme sa.... A potom zrazu,majú zarábať,variť,upratovať,robiť romantické večere,výlety,samozrejme prebalovat,kocikovat, upratovať, nakupovať a byť chápavý voči žene a nemať žiadne požiadavky. A kurník,j asom.sa čudovala,že to tým chlapom nedochádza. 🤣🤣🤣
@zuzinka888 presne ma toto napadlo, že može byť rád, že to takto skončilo 🙄. Niekde som zahliadla, že sa vyjadril, že syn sa vzadu hral, že on nevedel. 🤭
@maciatkolulu to vieš, teraz aj tí puberťáci chodia do posilňovne svaly naberať. No načo sú im, keď nákup nechajú vláčiť svoje frajerky...
@mayami no však a správne,majú mať gule,potom musia vedieť riešiť konflikty násilím a v hlave mať nasrate. A budú pravi slovenski chlapi. Ktorých treba velebiť. Ako pardon,teraz som si poriadne pozrela,čo sa stalo a neverím,že niekto si myslí,že je ok,decko trčiace z auta,nepríputane nie s farebnou neefkou,ale dosť presvedčivou imitáciou zbrane v kukle ako mieri okolo seba. Je úplne fuk inak,či tam bol dom s budúcim prezidentom,alebo nie. Táto pozícia by pri Tom lepšom scenériu stala otca trestné stíhať ie- basu,v horšom by nemal decko. Babenky,toť nedávno ste decka do školy nechceli dávať,cirkusy okolo bombového šialenstvo na školách,deti na smrť vydesené, vraj teda a túto je to len nevinná hra. Divne metre máte. A nie,toto nie je normálna hra.
Ja si myslím že chlapec sa hral a každý kto videl tu fotku musel vidieť že to je dieťa.. tak teraz zákazme ešte aj deťom sa hrať na policajtov, vojakov, nesmú chodiť ani na motokáry lebo sú tam kukly aby paranoidni dospelí nemali pocit ohrozenia.. ja ani náhodou nemám tusaka kde má pellegrini dom, dúfam že nikdy nepôjdem okolo, lebo môj 7r sa rád hra na policajta, ešte má naka zavre.. síce pištoľ ma len z KiK takú malinkú ale čo keď to niekto vyhodnotí ako riziko... A zase budem za zlú už to vidím..
Uplne zbytocne nafuknute, potrebuju sa hrat na obete, chudacikovia...ale to ze uz malo kopec ludi terajsej vlady za zlyhania svoje alebo svojho rezortu odstupit (tak sa to robi v zahranici) nikoho nesere...hlavne, ze sa idu posrat zo 6r.chlapca hrajuceho sa so zbranou...
Tie, co tu tvrdite, ze vase deti tak nerobia/nebudu robit....tak nechcite vediet s cim a ako sa hraju chlapci ked su vonku...preboha, zeny, tu sa vecne niekto musi hrat na dokonaleho...sa to normalne neda citat
Zlyhal otec?..a ako?...v tomto state zlyhali politici a nie otec dietata hrajuceho sa so zbranou...btw. nie je to peleho dom a btw.je na normalnej ceste, kade chodia denne desiatky a mozno aj stovky aut...
Inak, založil niekto aj diskusiu keď sa žena vlamala na pozemok caputovej? Nepamätám si..
@erikavesela len by som opravila - hrajúceho sa s hračkou, nie zbraňou..
@jana_eyre_2 mas pravdu, hrackou
Ja som prevelice zvedava,z coho chcu otca obvinit. Ano,dieta nemalo pas! A tym sme tak asi skoncili. Nie je to ziaden dom ziadneho nasho ustavneho cinitela. A deti s hrackami a v kostymoch tiez nie su zakazane. A mimochodom,vsimnite si,ze ho vobec nezadrzala ochranka,kedze tam ani zjavne nebola. Videli to na zazname kamery spatne. Keby sa domov vracala cela partia z laser tag,tak by sa asi pos.ali.
Jediné za čo môže byť otec riešený je to, že chlapec nebol pripútaný a to je podľa mňa nehoráznosť.. ale to nikoho tak nesere, skôr to že chlapec sa hral ako milióny iných chalanov v jeho veku.. (inak keď bol môj prvý syn bábätko, tiež som bola rozhodnutá ako nikdy nebudú u nás zbrane hračky.. on o to ani nikdy nemal záujem.. lenže nie je chlapec ako chlapec, narodil sa druhý, taký čo rád hučí, smeje sa hlasno a veľa behá.. ten obdivuje policajtov a vojakov a rád sa hrá)
@viera27 robia z toho halo, este aj mimoriadnu tlacovku zvolali lol ked 1500 skol a institucii dostalo bombove vyhrazky, kde bol Sutaj Estok. Kurnik, uz nech toho Pellegriniho inauguruju za prezidenta, Slovensko uz potrebuje pokoj. Jeden tyzden vyhrazky skolam, potom atentat na premiera, vcera dieta v maske s hrackarskou zbranou. Co bude zajtra??
Dieťa odobrať a ak má ešte ďalšie aj tie a otca dať na psychiatrické pozorovanie. Lebo takú magor normálneho človeka nevychova.
@30katrusa40 si ty kompletna??
@paradajkova otec kuklu nemal, normálne šoféroval, decko v zadu v okne mávalo malými rukami.. ja hneď ako som to videla bolo jasné že to je dieťa..
nie každý má malé zlaté dievčatko čo sa hrá s barbinami, alebo malého zavislaka čo čumi do mobilu.. ešte stále sú deti čo sa hrajú s bojovými hračkami..
@erikavesela prečo ? Podľa mňa veľa problémov v školách so šikanou je práve kôli takýmto rodičom. Dieťa učia od mala že násilie je len hra. Taký človek by deti vychovávať nemal.
@jana_eyre_2 okej, tak beriem spat, musim pozriet lepsie. Ja som videla nieco, kde bol asi otec zacenzurovany potom, lebo vyzeralo, ze ma kuklu tiez.
@30katrusa40 zaujímavé že ten čo šikanoval môjho syna sa s pištoľami ako malý nehral a môj najmladší čo rád "strieľa ústami" je jeden z najlepšie chovajú ich sa chlapcov v triede a to mi vravia pedagógovia.. nejako ti nevyšiel tvoj psychologický profil.. 😒
@jana_eyre_2 ako vieš že sa nehral ? Hry na mobile vyjadrenia otca pred dieťaťom. Nevieš ako žijú to vo vidíš a čo povedia môže byť riadny rozdiel oproti pravde
@30katrusa40 no asi lebo ho poznám od malička a aj jeho rodinu?
Ja nevidím, ale ty vieš zhodnotiť že majú odobrať dieťa otcovi lebo je určite magor.. aký paradox..
@30katrusa40 tak dankovi, ficiskovi rodicia, dedeckovi rodicia, atd. za to ake individua vychovali, uz mali davno sediet v base
Pocula si uz o ludskych pravach???
@jana_eyre_2 hned si vedela ze je to dieta, lebo si vedela ake video pozeras. No ten ochrankar mohol zbadat len kuklu a za mikrosekundu vyhodnotit nebezpecenstvo a mohla byt tragedia. Aj ludia co stali vedla strelca na premiera si neuvedomili v sekunde ze striela- az ked ochrankari skakali na strelca. V takych situaciach rozhoduju stotiny sekundy.
@zuzinka888 veď ten ochrankár ho videl tiež len cez video..

@oli18 nie, môj syn (6) sa nehraje s pištoľami. Zbrane nepovažujem za hračky a má vysvetlené prečo. Už ako dieťa som mala mráz na chrbte, keď po dvore behali chalani a strieľali kade tade, mierili na ľudí, strieľali z gumipušiek či tých guľôčkových pištolí. Takéto hry doslova odsudzujem.