icon

Čo zvláštne robia vaši susedia?

29. júl 2024

Čo zvláštne robia vaši susedia?
Náš sused má svoje obľúbené parkovacie miesto. Vždy, keď je voľné a parkuje inde, príde a preparkuje. Aj keď o hodinu, dve niekam odíde 🙈 A inokedy tam stojí aj mesiac. 🤷🏼‍♀️
A on má susedku, čo ho pri tom pozoruje a zakladá diskusiu na MK 😅

petulda333
29. júl 2024

Nasi nastastie nic 😁😁 a dufam,ze ani nebudu 🤣
Vyhlad z okna

autor
29. júl 2024

@hankab aj my sme mali podobnú susedku, ale tá sa sťažovala na štekanie všetkých psov. Taktiež na dôchodku, deti odrastené, sama s mužom doma. A čo sme ju stretli alebo ona stretla hocikoho, sťažovala sa na nášho psa, že šteká, keď nie sme doma 🙈

hankab
29. júl 2024

No neviem neviem, až prílišná podobnosť, neviem autorka či nemáme rovnakú susedu 😁

lindus_esterka
29. júl 2024

Suseda 2x denne vysava rohozku pred bytom a to zije na konci chodby (nikto jej po nej nestupa), sama, nepracuje, nema navstevy. Ak nahodou vtedy vyjdem, tak rychlo vbehne dnu ale dvere necha vyvalene🤷

babulkomale
29. júl 2024

@alenka58 omg, drblo by ma. Fakt nie som zvedava na cudzie prirodzenia, aj ked su prirodzene.

levantinka
29. júl 2024

Nasa suseda tak ,,pekne,, 😂 hovori sliepkam ked im ide dat zrat alebo ked ide pre vajca, ze vy ku*vy vy****ne, ides do p*ci ty ku*visco jedna, ... kohutovi - ko*otisko jeden vy*rbany 🤣 a podobne vyrazy 😅 Ona neni zla ani nic, skor taka papula je. Ale lubi nadavat strasne 😂🙈.

marianarem
29. júl 2024

Ja som mala jedneho suseda, ktory bol totalny asocial. S nikym sa nebavil, ani neotvoril, ked za nim niekto prisiel (raz som to skusala, lebo ma vytapal). No a raz mu prislo velmi zle, ale nedokazal ist poziadat o pomoc. Vyriesil to tak, ze si zvonku na dvere dal listok:"Je mi zle, volajte zachranku."
Teraz mam suseda, ktory uz vyse 20 rokov nevychadza z domu, prezil traumu a nedostal sa z toho. Maximalne len sedi v okne a pozera do dvora. Raz pocas jedneho covidoveho lockdownu isiel manzel okolo toho jeho okna a pyta sa ho, ako sa ma. A on na to:"Ale, co ti budem hovorit, nanic s tymto lockdownom, nikam nemozem ist, cely den som tu zavrety." 🙂

autor
29. júl 2024

@marianarem Tento covid 🙈 Naša susedka len lístky písala na nástenku, aby sa nosili rúška v spoločných priestoroch. Keď si ju stretol na chodbe, a už sa nedalo inak vyhnúť, otočila sa chrbtom a čakala, kým prejdeš. Ani neodzravila. Rúška vešali na balkóne, asi ich prali 🤷🏼‍♀️ Jej syn sa raz spýtal manžela, či nepozná nejakého doktora, lebo má z rúšok poškodený mozog. Očkovaciu lotériu mali pustenú tak nahlas, že to celá ulica počula. Ale zvláštni boli aj predtým, aj potom.

orl
30. júl 2024

Náš sused si necháva pred bytom na rohozke vždy len 1 topánku - šlapku 😁

fairyy
30. júl 2024

teraz uz byvame v dome a okrem jedneho suseda vedla, ktory zasadne kazdy vikend pusti nieco(cirkularka, kosacka, hudba, motorku startuje no hocico) na 10minut o pol osmej rano 😅 a potom uz je ticho od nich cely celucicky den 😂😂 ale predtym sme.byvali v bytovke a samozrejme vsetko bolo pocut najma v noci a nas sused sa snazil vzdy po polnoci do tej 4tej rano rozbehnut svoju rapovu karieru... bohuzial to bolo dobre asi ako funny videa na youtube a dodnes mame nahrate zvukove videa ked s manzelom, kde nie vzdy vydrzime a sa smejeme jak kone ,🤣🤣🤣 a vzdy po nasom.smiechu prestal v danej sekunde, ale neodradilo ho to dalsiu noc pokracovat

michellemary
30. júl 2024

@petronela1985 toto sa deje aj u môjho bratranca, ale on je vyštudovaný záhradný architekt, tak k nemu chodia po rady.

michellemary
30. júl 2024

@oliolijanka odporúčam vziať susedov na predstavenie RND: Spev kohúta, to je úplne presne o tomto probléme.😂😂😂

minenkak
30. júl 2024

To naozaj niekomu vadí ,keď je niekto doma nahý,to vám nevadí ,že sa dívate niekomu do dvora alebo okien

dominikamacakova
30. júl 2024

Kto má pocit, že nemá divného suseda tak on je ten divný sused 😀

sense
30. júl 2024

Jeden sused v našom v chodbe vždy dáva na jedno presné miesto türstopper ale na také že keď potrebuješ aby dvere ostali otvorené aj tak sa ti stihnú zavrieť lebo je to úplne mimo. Oproti v bytovke žijú Španieli ty majú teraz pravidelne otvorené okno,zaluiu do polky okná dole a z toho okne majú tú trubicu z klímy a neviem či chodia vôbec do práce lebo bežné dávaju žalúzie hore až okolo 12 a potom ich počuť až ku nám do kuchyne.a asi je to mama každý týždeň umýva okná , a hučí pri tom po dcére že ma to okno poriadne držať anepozerat do telefónu. Prvých pár krát to bola celkom komédia s odstupom času ten ich hluk lezie na nervy.

lenkasarka
30. júl 2024

Moji susedia sú super, az na jednu rodinu. Smrdia tak,že si to neviete predstaviť. Hlavne otec tejto rodiny. Minimálne pol hodinu po ňom sa nedá nastúpiť do výťahu, lebo človek hned vygrca aj vnútornosti. Ráno o pól 6 idem na pečivo a on už pije pivo a vodku 🤮🤮🤮

petronela1985
30. júl 2024

@michellemary títo nie sú záhradní architekti, jedna robí na obecnom úrade a druhý ošetrovateľa koní. Oni proste žijú tou záhradou. Aj dnes tu mali hostí a rovnaký scenár. To je už roky, minimálne 12, odkedy sme tu v susedstve. Plus, majú tam iba ovocné stromy, žiadne okrasné rastliny, dreviny atď.

michellemary
31. júl 2024

@petronela1985 keď tam majú stromy, neučia tých ľudí zaštepovať?

petronela1985
31. júl 2024

@michellemary nie, oni tam iba stoja, od stromu k stromu idú a pozerajú. Tak tebe to možno nepríde divné, mne áno.

alenka58
31. júl 2024

@babulkomale aj nás ide hlavne keď máme deti, pritom majú cez 60 rokov, už sme aj rozmýšľali nad predajom

lakebabe
31. júl 2024

@petronela1985 nebyvame vedla seba??? 😂😂😂 nás sused robí exkurzie od domu až po koniec záhrady. Pred par rokmi keď robil reko domu hovoríme si asi chce celému okresu ukázať prerábku, ale podla mňa za tie roky už celý okres vie kde ma zasadenu ktorú paradajku 😄 a už ma medzičasom tretiu frajerku a každá jedna to časom chytila od neho a robi exkurzie s nim 😂

lakebabe
31. júl 2024

@jamimo bud rada ze ti prasia len koberec , keď som bývala dávno v byte nadomnou, ale chvalabohu krížom byvala babka sama a zjavne chytila demenciu a celu zimu curala do lavora a vylieva to z okna v centre mesta😂 chudera suseda pod ňou už radšej ani prádlo nevesala 😂

petronela1985
31. júl 2024

@lakebabe Ja ti neviem, je to veľmi zvláštna (teda pre mňa zvláštna) záľuba. Aspoň vidím, že moji susedia nie sú jediní s tými povinnými exkurziami v záhrade 😅

lakebabe
31. júl 2024

@petronela1985 ja som zas rada ze len ti naši niesu svacnuti😄 a to pritom mladí do 30 keby nejaky dôchodca pochopím 😄 teraz ma novu frajerku a minule tu ona mala rodinu a už robila exkurziu úplne sama. Muž sa smial, že už je asi zaškolena, keď môže sama😄 my sa na tom vždy dobre pobavime

animus
31. júl 2024

Oproti máme výhľad na uličku, kde sú rodinné domy. Domy sú z oboch strán cesty, cesta nová, široká. Ulička vedie na hlavnú cestu. Každé ráno z tej uličky od príjazdovej cesty domu na hlavnú cestu cuva auto. Ja by som si to ani nevšimla ale môj muž nad tým neustále lamentuje, že prečo sa ten ujo netočí a nejde normálne predom. Dom toho pána je piaty v poradí od hlavnej cesty čiže cuva celkom veľký kus 😀 neviem prečo to toho mojho tak dráždi 😂

michellemary
31. júl 2024

@petronela1985 veď práve, že ak je to len tak, tak to divné je, tak skúšam nájsť dôvod...

jamimo
31. júl 2024

@lakebabe toto mala kamarátka.Suseda nad ňou močila do vedra a jej liala na balkón 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 Vykúpenie? Odchod susedy na druhý svet 🤷‍♀️

margotka17
31. júl 2024

Nič som zatiaľ nespozorovala u našich susedov. Možno ich málo pozorujem, ale nemám čas a ani by sa mi nechcelo.

lakebabe
31. júl 2024

@jamimo toto ze býva často pri demencii, táto išla ku deťom nakoniec, lebo to bolo neúnosné. A predtým jej nič nebolo to zo dňa na deň jej preplo. Ze to často býva ze dementni dochodci do teba hodia aj výkaly no konečna🙈

nikaeli
31. júl 2024

Sused nad nami každú sobotu vyleje vedro špinavej vody z balkóna.. tá sa odráža z konárov do mojich okien.. a suseda o 3 poschodia vyššie vyhadzuje pokakané plienky z okna. Po tom, ako mi tretí deň smrdeli pod oknami (som na prízemí) som sa už naštvala a odniesla jej ich pred dvere 🤷🏻‍♀️ odvtedy nevyhodila ani jednu ❤️