Čo zvláštne robia vaši susedia?
Čo zvláštne robia vaši susedia?
Náš sused má svoje obľúbené parkovacie miesto. Vždy, keď je voľné a parkuje inde, príde a preparkuje. Aj keď o hodinu, dve niekam odíde 🙈 A inokedy tam stojí aj mesiac. 🤷🏼♀️
A on má susedku, čo ho pri tom pozoruje a zakladá diskusiu na MK 😅
Ježin ja vám všetkým závidím susedov. My bývame v Nemecku. Pod nami je to čistá katastrofa. Chlap ženu bije, deti plaču, len jeho počuť ako nadáva a kričí a počuť riadny buchot a sem tam ona zakričí o pomoc ( sú moslimovia, nedá sa s tým nič robiť už som skúšala a nic) naposledy sme mali s nimi taky problém ze jej vadilo to ze na spoločnej záhrade ležím v kratasoch a v crop tope, tak sme museli synovi odstranit pieskovisko aby som jej nezavadzala 🙄 nad nami tiež katastrofa, deti skáču, práčka alebo vysávač ide aj o pol noci a keď ju stretnem vždy di niečo nájde: ci ja som hodila plienku do bia a porovnáva fotku s plienkami co mam doma a podobne. Potom ďalší susedia vysie sú v pohode až na zmurkanie chlapa ale inak ok a o tých co bývajú najvyššie ani neviem ze sú ani ich nevidno
Máme so susedou predeleny balkón, len taký malý akoby plot tu je, ona na tom svojom skladuje smeti, ale vážne vrecia odpadkov, ktoré vyhodí po dvoch týždňoch, behajú tu myši, čiže ja svoj balkón ani otvoriť nemôžem, sťažovanie sa na bytovom nič nepomohlo, oni môžu len prísť pozrieť a upozorniť, čo už sa stalo veľakrát a nič z toho, a ďalšie, chodí si na ten balkón strihať nechty a necháva to na zemi bleeeee 🤮🤮🤮🤮🤮 alebo ide telefonovať na balkón a vrieska tak, že ju počuť o 3 ulice ďalej aj o 6 ráno 🤦🤦🤦🤦totálna ignorantka 🤦🤦🤦🤦
Moji susedia preberaju najpalcivejsie manzelske a rodinne problemy zasadne vonku na terase...a ten zvuk no odrazi sa od jednej steny, od druhej a rovno do mojho ucha....vsetko viem...vsetko!
@klaudiadia99 hlavne ze si ich tam napozyvali tisice, maju co chceli. Je to hnus, kamarat zil s rodinou v DE a ked vyberali byt, chodili citat zvonceky a podla toho vyberali stvrt, kde nebolo na kazdom dome desat Ahmedov. Po 20 rokoch aj odisli naspat na Slovensko.
@babulkomale takto sme pred 15 rokmi hľadala byť vo Švajčiarsku . Mena na schránke boli jedno z kritérií.
@petronela1985 mne to pride normalne, ja mam vysadene rozne druhy okrasnych rastlin, stromov, krikov, trvaliek a vacsina navstev sa chce prejst po zahrade a popytat sa na rozne druhy, kultivary a ich vzajomne vztahy, vysadbu a pestovanie.
Oni mozno preberaju odrody ovocnych stromov. Mozno sa o tom bavia mimo zahrady a potom to idu pozriet.
@sense ani sa necudujem. Otrasne je to tam. Teraz maju dva domy na SK a treti stavaju, takze zarobili, pohoda ale povedali jasne ze deti chcu vychovavat tu.
@babulkomale tú ich záhradu by som ti odfotila. Mám pár semestrov krajinného inžinierstva a ekológie za sebou, tam žiadne interakcie medzi jednotlivými druhmi nie sú. To nie je okrasná záhrada, je to obyčajná "dedinská" záhrada so zopár stromčekmi. Neviem, na čo sú takí pyšní, im sa páči, tak je to v poriadku. Ja tomu rozumieť nemusím, svoje návštevy vodím do domu alebo na terasu, nie po mojej záhrade.
Máme niečo podobné... Sused tiež má svoje miesto lde parkuje... A ak sa náhodou niekto postaví blizko jeho auta tak do pár sekúnd je na okne a pozerá prečo tam niekto je... 😂😂😂
@petronela1985 ...a moja mama nostalgicky chce vzdy vidiet sliepocky, nakoľko uz desatrocia zije v panelaku 😃
@klaudiadia99 keď som bývala u našich, tiež sme mali suseda prisťahovalca, čo rád bil ženy. Zo začiatku bol iba hlučný, keď telefonoval a cca po pol roku - roku to začalo. A potom bolo chvíľu ticho, našiel si novú frajerku, pár mesiacov dobre, potom nasledovala bitka a zase pokoj, kým si našiel ďalšiu. Našťastie ženatý nebol a každá od neho odišla 🙏🏻 Mal aj podmienku a keď sme taxikárovi povedali adresu, hneď vedeli, kto tam býva a už chceli debatovať. A je už to pár rokov, čo má dom, tak už majú naši aj ďalšie byty pokoj.
Susedov pes steka hodiny v kuse.V noci vonku ten pes tak zuri, ze mam pocit, ze ho od jedu roztrhne. Mna samozrejme zobudi. Raz som sa pozrela, ze co sa deje u nich, ze preco steka stale a sused sa opaloval na lehatku a stekajuci pes behal okolo neho kolecka😱 Nikdy sme mu nic nepovedali. Moj muz raz v priebehu 10 rokov potreboval pokosit travnik v nedelu doobeda, lebo nestihal cez tyzden a sused do 5 min.nabehol, ze ho to rusi.🙈 Ludia nemaju kuska sebareflexie. Druha suseda tiez klasika, vyprava sa na vzdialenost min.20m s dalsim susedom, ze ake je pocssie a co kto vari🙄 -najlepsie cez vikend o 7 rano s jej upistanym hlasom🙉 ale teda podla toho co citam, tak sme na tom este celkom dobre.
Susedka z vedľajšej bytovky šla k lekárovi do krajského mesta, jej dospelý syn tiež. Cestou späť sa opili tak, že nechali celé zdravotné dokumentácie na autobusovej stanici...
@michellemary 😂😂😂 zas toto bola veselá návšteva u lekára. Každý si nájde inú príležitosť sa zrubat 😄
Ja mám pocit, že na každého obyvateľa vrátane detí našej ulice pripadá minimálne jedno auto 😆. Bývame v dome a niektorí tu majú 4 autá dvaja, iní čo člen domácnosti, to auto... my teda nie sme výnimka... pekne mi to lezie na nervy, lebo síce máme garáže, ale aj tak sa nezmestime a na ulici nie je miesto. Vyzerá to fakt hrozne.
My mame takých susedov, ktorí sledujú čo robíme 😀😀

Sused lubi 🍃🍃🍃🚬