Corona.gov.sk - osobné údaje
Takze chcu moje cele meno ,cislo totoznosti,e mailovu adresu a este aj telefonne cislo !!!To kto v nasej krajine schvalil toto?!(ochrana osobnych udajov )mne je z toho zle !Zijem viac nez 10 rocie v zahranici ale toto o mbe ja nebudem pri cestovani sirit dalej!No som plne zaockovana aj mi nerobi problem strcit palicku do nosa koli dovolenke ale toto na oficialnej stranke corona.gov.sk nedam ani keby v NL ma klcovali v hutnickej bani .!Alebo si pockam na lepsie casy
@petamich lebo pri cestovani zo zahranicia to potrebuju extra!som plne zaockovana aj test neni problem ...ale tento korona hranice ma ide vytocit do nenormalna!
@mackamizjedlaskrec a ty mas v tejto diskusii tolko kamaratok? Ze kazdeho oslovujes zlatik ? 😉 A pozor, lebo ta slak trafi z tolkeho rozculovania
@mackamizjedlaskrec ukľudni sa, lebo ťa šľahne a budeš ťahať nohu za sebou. Každý sa na teba vybodne a keby chcel, tak si o tebe zistí aj to, čo si dnes obedovala. Dúfam, že pridávaš na sociálne siete info o každom tvojom kroku, ale to, že chce niekto po tebe údaje, ťa dokáže rozpáliť do biela

@kikus7 a ja tvrdím, že to niekam rozdávajú? ja len reagujem na autorku, ktorá prská, že korona.gov chce nejaké údaje, ktoré má kopec ďalších inštitúcií. Veď ani odtiaľ ich neposkytujú ďalej predsa 🙂