icon

Corona.gov.sk - osobné údaje

Takze chcu moje cele meno ,cislo totoznosti,e mailovu adresu a este aj telefonne cislo !!!To kto v nasej krajine schvalil toto?!(ochrana osobnych udajov )mne je z toho zle !Zijem viac nez 10 rocie v zahranici ale toto o mbe ja nebudem pri cestovani sirit dalej!No som plne zaockovana aj mi nerobi problem strcit palicku do nosa koli dovolenke ale toto na oficialnej stranke corona.gov.sk nedam ani keby v NL ma klcovali v hutnickej bani .!Alebo si pockam na lepsie casy

Strana
z2
rusalinka
4. aug 2021

@kikus7 a ja tvrdím, že to niekam rozdávajú? ja len reagujem na autorku, ktorá prská, že korona.gov chce nejaké údaje, ktoré má kopec ďalších inštitúcií. Veď ani odtiaľ ich neposkytujú ďalej predsa 🙂

mackamizjedlaskrec
autor
4. aug 2021

@petamich lebo pri cestovani zo zahranicia to potrebuju extra!som plne zaockovana aj test neni problem ...ale tento korona hranice ma ide vytocit do nenormalna!

sisa_s
4. aug 2021

@mackamizjedlaskrec a ty mas v tejto diskusii tolko kamaratok? Ze kazdeho oslovujes zlatik ? 😉 A pozor, lebo ta slak trafi z tolkeho rozculovania

elizabet173
4. aug 2021

@mackamizjedlaskrec ukľudni sa, lebo ťa šľahne a budeš ťahať nohu za sebou. Každý sa na teba vybodne a keby chcel, tak si o tebe zistí aj to, čo si dnes obedovala. Dúfam, že pridávaš na sociálne siete info o každom tvojom kroku, ale to, že chce niekto po tebe údaje, ťa dokáže rozpáliť do biela

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
4. aug 2021
Strana
z2