icon

Cosmic girls - snažilky, tehulky, maminky. Pridajte sa

perla200
26. jún 2009

no tu je tá slúbená témička....

tigi
8. sep 2009

luci a tebe sa vcera normalne rozbehla, alebo bolo iba spinenie stale? 😕

vikinka81
8. sep 2009

No zlatinko, kupila by som aj viac...ale cisla mna nepustia 😀 😀 😀 myslim velkost...a poviem ti mala som riadny abstak, to vzdy musim absolvovat, vtedy mam na to energiu..... 😀 😀 😀 a moj obsah obsahuje svetrik 3 ks, 1 bolerkovy svetrik a 1 tunikova bluzka,1pyzamko vo vypredaji, 1 bal gatiek a nausnice...bizu proste musi byt 😀 😀 , len som sklamanna z vyberom nohavic...skusila som asi 5 ks ale proste neviem najst ten spravny strih, co ma mrzi....takze ostavam verna rifliam,ako vzdy 😉

Cica....a ty si si neskusala, merat teplotku kolko mas? Ja ked som bola tehu, tak som si hocikedy merala a vzdy tam bolo 37...tak vyskusaj ci stoji alebo klesa... 😵 aspon budes vediet na com si, skus si len pre srandu odmerat pod pazuchou v prci..ak mate v lekranicke 🙂 chcem vela, vsak?

A inac.....ja kludne pojdem svami aj buduci tyzden, ved vzdy sa da nieco vybrat...aj saliky mali peknucke, tak tam na mna jeden caka 😀 😀 😀

lucul
8. sep 2009

ked idem na wc, tak ostane po mne take mrchove, ale inak nist, tak neviem, kvoli tomu okupujem maminine vlozky, aby som vedela co a ako

lucul
8. sep 2009

nee viki, dnes som nemerala, vyprdla som sa na to, ale matie ma to, ze ma stale bolia prsia a to mi vzdy polavilo ked mrcha dosla, tak ja faaaaaaaakt netusim, kebyze tu mam DM pobliz tak zbehnem kupit pepino testy a cikam 😀

vikinka81
8. sep 2009

Lucuul vsak prave vyskusaj, nic za to nedas.....pre istotu aspon budes vediet na com si, aj ked mne test ukazal asi az po dvoch tyzdnoch odpoved 😀 😀 ale bol to odkaz aj pre Tigi 😵

Ja pisem dnes ako madar.....myslela som v praci 😉

A jeden odkaz pre Vierku v C&A maju pekne tricecka pre tehulky 😉

lucul
8. sep 2009

😀 😀 viki tak to potom sorry, som myslela, ze to bolo mne, na sak rano 😀

C&A ma pekne veci pre tehulky, svagrova mala odtial krasne tricka 🙂

lucul
8. sep 2009

baby, zlato sa dlho neozvala, ktovie co s nou je 😨

vikinka81
8. sep 2009

Asi chuda nema cas, a mozno nas len cita a mozno chodi do inych temiciek 😵 😉

tigi
8. sep 2009

nejak blbne kon... 😕 neviem ci len mne... 🙄

to bolo pre mna cici?? 😀 inak ten tvoj preklep sa da domysliet rozne... ze odmeraj si teplotu v prci...scul neviem, ale asi si myslela v praci, ze??? 😉 😝 😀 😀 😀 no, mam tu teplomer, ale ja som si kvoli tomuto teplotu nikdy nemerala, tak neviem ci je to spolahlive... 😖 😉

luci len pekne cikaj na testik, aspon v tom budeme mat konecne jasno. 😀

vikinka81
8. sep 2009

Tigi: Ano mojko to bol odkaz pre teba 😀 😀 😀 Ved vyskuaj kolko mas...teda vidis ja uz mam za sebou jednu skusenost...inaksie by som ti nic nepovedala 😀 😀 😀

To vies pisem preklepy.....ked som skoro druhy tyzden bez manzelika, a vyjadril sa neurcito kedy pride zacinam byt z toho nervy 😵 🙂

Aj mne dnes blbne net....moj PC a vsetko mozne nemozne 😀 😀 😀 😝

lucul
8. sep 2009

aj mne blbne, niekedy mam pocit, to je virus a nie kon 😠
tigi a neni to prca, taky napinak? 😀

vierka
8. sep 2009

no caute baby, ja sa pomaly zberam aj na obed 😀

vikuska - nakupy bez nas????? 😕 takze uz aspon viem s kym sa dnes nemam bavit 😀
a kolegynku musim trochu naplasit, nech sa mam po materskej kam vratit 😀 😀 😀
skode za taky obchod nie je aj v TT, ale len v Ba kde maju chutne veci pre tehulky... ale chcem si objednat dnes jedno tricku z netu a dam si na neho vlastny napis - mangel sa zasa bude za mna hambit 😀 😀 😀

tigi - lucul - mrcha stale nikde??? 😕 no toto 😅 a tigi si od jedu ani zapalit nemoze 😝

tigi - co si obliekas vo stvrtok do divadla??? ja sa prudko obvam toho, ze sa do nicoho slusneho uz nemestim 😀

tigi
8. sep 2009

vierka - vdaka, nefajcenie od jedu uz zvladam celkom dobre a to ze mi neprichadza mrcha, pre mna nie je dovod to opat skusat. 😉 no, do divadla si asi obleciem cierne nohavice a taku fialkovu tuniku co som si kupila minuly rok a mala na sebe asi dvakrat. je to celkom slusacke, tak hadam nic nepokazim. 🙂

luci - no to teda je prca, rozuzlenie v nedohladne. 😝 😀

vikus - a to akoze nepride ani cez vikend? naaaa teda supajs ho za nim... 😝 😉 😀

lucul
8. sep 2009

vierka kolegynku zacni strasit tak pol - tristvrte roka pred tvojim nastupom do prace, ze toto si urobila a toto a hento, uvidis ako rychlo sa ti miesto uvolni 😀

inak, baby, poznate dakoho kto ma alergiu na vlozky? 😅 ak nie, tak uz poznate, MNA 😀 , ja som vraj ojedinely zjav v tomto, ked vlozky 😝 tak len extra soft aj to velmi casto menit, aj tampony tak isto, inak hned je problem, to je prca a nie meskajuca mrcha - to ma len dve moznosti (som ci nie som) 😀 😀 😀

vikinka81
8. sep 2009

Lucuul a ty si este nekupila test? Ty si uz robis srandu...normalne nam tu sposobujes, chaos ...horrorrr 😕

Tigi: ved mame ist sobotu na svadbu....ale mne sa nechce ani jemu, radsej by som bola keby prisiel uz dommov, co si dame postelovy maraton....a budeme sa venovat sami sebe 😀 😀 Lebo ako to poznam, tak na svadbe, nebude cas a skor vyhra alkohol nad niecim inym 😉

Vierka beriem ta dnes za slovo 😀

lucul
8. sep 2009

viki nekupila, kaslem nanho 😀 a pomoooooooooooooooooooc nebi ma 😅

jej aj ja idem v sobotu na svadbu, do trnavy, ale nastastie len gratulovat a chceme sa kuk na jarmok 🙂

vikinka81
8. sep 2009

Luculll nahodicka......len keby som pred mesiacom neabsolvovala svadbu tak idem, ale teraz sme odluceny od seba skoro dva tyzdne....a ja uz nemam nervy....babyyyyyyyy chceeeeeeeeeem sex 😉 😀 😀 😀

lucul
8. sep 2009

viki, ani nehovor, ja ho aj mam doma, ale vzdy je taky utahany, ze jedine ze on bude spat a ja budem robit 😠 😀 😀 ale snad sa tymi par pokusmi trafime, uz nech je dostavane, ja chcem konecne normalny zivot ☹

vikinka81
8. sep 2009

No tak to by som chcela aj ja......,ale nevidim to take ruzove aspon 5 rokov 🤐 😨 alebo, ci to niekedy bude , ci sa dozijem 🙂

A kedy sa planujete asi stahovat...v akej ste faze teraz?

lucul
8. sep 2009

vraj 5.10. ma byt hotova hruba stavba, ale neverim tomu ani ja, ani robo a ani chalan, co tu bytovku stavia, lebo zacali robit problemy ti co robia hrubu stavbu, ale nemozem povedat, ze "ja som to hovorila", lebo robo s tym chalanom su na...., ale dufam, ze v januari sme prestahovani uz natrvalo aj keby nebol nabytok komplet, staci kuchyna a kupelna a wc, spat mame na com, takze zvysok postupne pomaly

pikino
8. sep 2009

de ste mrcky?

tigi
8. sep 2009

ta zeny de ste zmizli? 😕 bastite obed? 😝 ja som uz hladna ale este pockam, nech sa idu najest kolegyne, potom pojdem ja.

luculi ides mrknut na jarmok? my sme tam v piatok urcite cely vecer, mozno aj v sobotu pojdeme, mozno sa stretneme. 😉 😀

tigi
8. sep 2009

jeeee, nazdo piki, ja ti nevim de sa zasivaju. 😀

vierka
8. sep 2009

no ja som tu, len kto vie na ako dlho 😅

vikuska - ty ma radsej ber na nakupy a nie len za slovo 😀 😀 😀
a co mi mame teraz spravit ked chces sex... chces pozicat vibrator??? 😀 😀 😀

lucul - alergicka na vlozky??? som sa teraz dobre pobavila... sa cudujem, ze nie si este niekde vypchata v muzeu ako ukazka 😀 😀 😀

tigi - no ved toto veru nie je dovod s tym zacat, tak sa pekne drz aj nadalej 😉
no ja pojdem za neslusnu, lebo si dam rifle (lebo slusacke cierne nohavice uz neobleciem) 😖 a na vrch asi nejaku tuniku, alebo nieco co coho sa hadam este mestim 😀

lucul
8. sep 2009

caves piki,
ja neobedujem, ale asi pojdem si dat polievocku, makam az sa mi z hlavy pari, konecne som dostala vypisy z banky od juna 😠 , uz mi sibeeeeeeeeeee

tigi - no chcela by som ist, ako gratulovat ideme urcite, tak snad aj jarmok bude 🙂 konecne budeme s drahym spolu a sami, tak pevne verim, ze nenastane nejaka porucha kam bude musiet ist ☹

lucul
8. sep 2009

vierka - to neni do smiechu, ale do placu, svrbi to jak svina, bleeeeeeee 😠 , uz nech som tehotna, nech nemam mrchu 😀

vierka
8. sep 2009

tigi - no ako tak citam, tak lucul chce byt s drahym konecne sama, tak neviem ci bude mat na teba cas 😅

ale ja jarmokujem od piatku do nedele, keby ste nemali co robit niekto, rada sa pridam, alebo vy sa mozte pridat s jarmokovanim 😀

ja som mala na obed takuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuto velku klobasku a stale sa mi po nej grga 😝 😀

lucul
8. sep 2009

ale ja sa kludne pridam s jarmokovanim, ale to som este neoznamila doma, ze okrem svadby aj jarmok 😀 , lebo u nas je vinobranie a sme pozvani k jednym na vinko, ale mne sa tam nechceeeeeeee, to radsej jarmok v TT 🙂

pikino
8. sep 2009

lucul ty ma nestvi, teplota nad 37 ledva mrchujes to je podozrive sprav si ten test lebo ti ho dondem spravit ja. 😀

ja osm mala tiez problemy s vlohami mne sa vyhadzuju normalne pluzgiere takze lucul nie si sama.

a ktomu sexu v sobotu sme mali tutu mutu a viete ako to dopadlo? nijak. tak to bolelo, ze jak sme zacali tak sme skoncili. 🙄

vierka
8. sep 2009

lucul - ja som na vinobrani este nebola, ale jarmok ten moooooooooooozem 😀

pikuska - tak to ste museli mat riadne drsne ked to bolelo 😀 😀 😀 ale neeeeeee, robim si srandu 😉