Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
@michaela80 to vyzera skor, akoby mala nieco pod ciapockou. alebo pod capicou? 😀
@michaela80 kde na ciapocke? nestras-to by uz bolo na mna vela 😲
hmmm zvláštní, taky to vidím...ani jsem nestahovala do PC, na tom zeleném, že? A neprali jste nedávno potah? Příjde mi to jako "mapa" po vyprání.....nebo zmoknutí......
na ciapke nic neni...
ale zaujmave.. kam sa tato debata az dostane 😅
ale som vam dala s tou ciapockou..xixi
ja som najskor zaregistrovala cipaocku a az po stihnuti fotky to na kociari..hra tienov je zaujimava..
@adky aha, na tom zelenom potahu napravo od nej (z nase strany), to som si az teraz vsimla. ja som myslela, ze myslis tu tvar na lavo od malej (z nasej strany) na sivom potahu. tam vidim take dve ciarocky, akoby prizmurene zlostne oci. tak ja som si najprv toto vsimla. ale to na zelenom je ozaj take zvlastne. ale podla mna zhoda nahod 😉
@michaela80 hej uz vidim,ale nema to taku realisticku podobu ako "to" na kociku 😉
😉 😉 😉 fakt dobrý. nejdřív jsem našla toho prevíta na kočárku. no a teď už taky toho na čepičce. nevím, co na to říct, prostě tam jsou..... 😕 😕
@monkula jakoby ceý vršek čepičky je obličej 🙂
baby, tu mate ten ksicht, ktory je predmetom diskusie!
@berenika39 aj tak sa nechytám.Idem kukať Na krídlách vážky (teraz beží na JOJke)-budem mať bujnejšiu fantáziu a potom si to pozriem ešte raz 😉

@michaela80 já si nejprve všimla ksichtíku na čepičce a pak až na kočáře 😅 jsou tam dva 😨 🤐