icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
cherub
24. sep 2010

@michaela80 já si nejprve všimla ksichtíku na čepičce a pak až na kočáře 😅 jsou tam dva 😨 🤐

suzik77
24. sep 2010

@michaela80 to vyzera skor, akoby mala nieco pod ciapockou. alebo pod capicou? 😀

adky
autor
24. sep 2010

@michaela80 kde na ciapocke? nestras-to by uz bolo na mna vela 😲

rajka
24. sep 2010

hmmm zvláštní, taky to vidím...ani jsem nestahovala do PC, na tom zeleném, že? A neprali jste nedávno potah? Příjde mi to jako "mapa" po vyprání.....nebo zmoknutí......

adky
autor
24. sep 2010

@suzik77 nic nema pod ciapockou-dokonca ani vlasky kedze nemame este ziadne

suzik77
24. sep 2010

@adky na ciapocke to vyzera ako nejaky ufon. akoby mu bolo vidno jedno oko a "usta" 😉

adky
autor
24. sep 2010

@cherub kde na ciapke? ja nevidim,nestraste 😢

tanitta
24. sep 2010

na ciapke nic neni...
ale zaujmave.. kam sa tato debata az dostane 😅

cherub
24. sep 2010

@adky na čepičce u kvítečka 😅 oko, nos, pusa, jakoby půlka ufouního obličeje 🤐

adky
autor
24. sep 2010

@suzik77 chvalabohu,ako sa snazim,ale aj tak na ciapke nic nevidim

suzik77
24. sep 2010

@cherub presne 😒

adky
autor
24. sep 2010

@cherub jaaaaj,aha...neee,to uz je malo pravdepodobne a nie je to az take divne ako to na kociary

mimikuku
24. sep 2010

@adky ja nevidim na kociari ale na ciapocke tiez 😒

cherub
24. sep 2010
michaela80
24. sep 2010

ale som vam dala s tou ciapockou..xixi
ja som najskor zaregistrovala cipaocku a az po stihnuti fotky to na kociari..hra tienov je zaujimava..

adky
autor
24. sep 2010

@rajka nie,kociar este nebol nikdy prany,v tom case (foto je stare presne 5 mesiacov) to bol uplne novucicky kociar

suzik77
24. sep 2010

@adky aha, na tom zelenom potahu napravo od nej (z nase strany), to som si az teraz vsimla. ja som myslela, ze myslis tu tvar na lavo od malej (z nasej strany) na sivom potahu. tam vidim take dve ciarocky, akoby prizmurene zlostne oci. tak ja som si najprv toto vsimla. ale to na zelenom je ozaj take zvlastne. ale podla mna zhoda nahod 😉

adky
autor
24. sep 2010

@michaela80 hej uz vidim,ale nema to taku realisticku podobu ako "to" na kociku 😉

berenika39
24. sep 2010

😉 😉 😉 fakt dobrý. nejdřív jsem našla toho prevíta na kočárku. no a teď už taky toho na čepičce. nevím, co na to říct, prostě tam jsou..... 😕 😕

monkula
24. sep 2010

ja na čiapočke nič nevidím.... 😅
@cherub ešte to tam dokresli ,čo máme vidieť 😀

berenika39
24. sep 2010

@monkula jakoby ceý vršek čepičky je obličej 🙂

rajka
24. sep 2010

@adky aha......bude to určitě náhoda, ale pro jistotu bych malé nedávala "čichat" pivo......jestli to nebylo nějaké tyty.... 🙂 a jestli je to 5 měsíců staré, tak bych to nechala plavat

ani3012
24. sep 2010

@monkula ja som potom tiež slepá....aj som si priblížila a nič

suzik77
24. sep 2010

@monkula ufonie oko je medzi tym brmbolcom a ruzickou 🙂

adky
autor
24. sep 2010

@rajka nechala by som to plavat,ale objavila som to nedavno a az so mnou myklo 😖

suzik77
24. sep 2010

baby, tu mate ten ksicht, ktory je predmetom diskusie!

cherub
24. sep 2010

@monkula to nejde dokreslit, prostě zkoumej 😀 nad kitičkou je velké oko, pod ním špička nosu a pak jakoby špičatá brada 😅

ani3012
24. sep 2010

@berenika39 aj tak sa nechytám.Idem kukať Na krídlách vážky (teraz beží na JOJke)-budem mať bujnejšiu fantáziu a potom si to pozriem ešte raz 😉

suzik77
24. sep 2010

tak teda tu je.... 😀

monkula
24. sep 2010

@suzik77 no ale to nič nie je, mňa by skôr znepokojovala tá potvora na zelenom poťahu... tam na sivom nič nevidím...