icon

Dá sa ísť do Rakúska?

148terka148
21. nov 2020

Prosim neviete mi povedat da sa do rakuska v pohode ist? Chcem si len skocit vyzdvihnut lieky.

Strana
z2
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
vroni
29. apr 2021

@sono2, im ministrom tieto blaboly tuším odovzdávajú centrálne, každý trepe to isté a všade je to rovnaký nezmysel....

broni
29. apr 2021

@maciatkolulu nie každý potrebuje kupovať avivaz🤦‍♀️

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
broni
29. apr 2021

@maciatkolulu ja som si prešla aj stránku MZV, ale tak o tom je tu na koni fórum, kde som sa chcela spýtať ako to teraz funguje, či niekto nemá skúsenosť...

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
broni
29. apr 2021

@maciatkolulu neviem prečo máš potrebu sa odbavovať na niekom....

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
vroni
30. apr 2021

@broni, do minimálne 17.5 fungujú hranice len v núdzovom režime. Takže na vstup do rakúska potrebuješ alebo dolozitelny dôvod (práca, lekár, cesta) alebo ideš do karantény. Aj keď sú od pondelka obchody znovu otvorené, ešte ta na nákup cez hranice nepustia a keď preklznes, stále ti hrozí kontrola od policajtov a následná odmena vo výške 1450 euro pre rakúsky štát. A ver mi, že okolo nákupných centier krúzia ako supi policajti už teraz. Bývame tu, aj ja aj @maciatkolulu, môžeš mi veriť, že sú to autentické informácie a skúsenosti.

lusyyy36
30. apr 2021

Ja som od júna 2020 nebola na sk za rodinou a tu chce ist niekto na nákup. Hlavneze Slováci nadávali, ako im to na sk zahranicni donasaju, ale do rakuska na nákup by už išli 🤦‍♀️

Strana
z2