icon

Dá sa kúpiť auto do 7 000 eur?

18. jan 2022

Ahojte,
Potrebujem si kupit prakticke auto...robim si len prehlad...max do 7 000...da sa za to kupit nieco aj na prevoz napr.deti?
Dakujem za rady

Strana
z2
sykoroka_dizajn
19. jan 2022

Citroen C5 alebo Peugeot 508 - veľké, lacné a spoľahlivé auta a hlavne pohodlne.

sykoroka_dizajn
19. jan 2022

@anjelicek26 moderný diesel na krátke trasy ? To je dúfam vtip… to skôr starší diesel alebo určite benzín, hybrid. mám moderný diesel euro 6 . Normálne chodím do roboty 100km denne dohromady, auto zánovného, olej meníme každých 10-15k km, lenze bola som v zime raz mesiac doma a chodila iba take že 3-4km a po mesiaci sa mi upchal ten priblby antisemisny systém. Našťastie sa to dalo vyriešiť cez diagnostiku nútenou regeneraciu a nemusela platiť tisíce EUR za opravu alebo čistenie

simca06022011
19. jan 2022

@sykoroka_dizajn mame iba diesel a posledne 2r viac stoji ako ide s nema problem ziadny. Cize to nebude pravidlo. A urcite nie za mesiac. Dodavka nam stala aj pol roka aj oredtym a ked sa s nou chodilo tak do 5km kolkokrat aj menej a nic.

anjelicek26
19. jan 2022

@sykoroka_dizajn tak to mate nejaku smolu nie? Bezne toto vobec nie je. Vzdy mam nove auta (sluzobne) ani nie na rok a chodim kratke trasy, toto sa mi nikdy nestalo...

simca06022011
19. jan 2022

Inak autorka zbytocne ti radit znacky, vybrat si musis sama. Vkus, skúsenosti ma kazdy iné. Sú auta do ktorých by som nesla vôbec a nikdy. Tu sa opisuju ako super spoľahlivé... Ehm. S takých dostupných u nas, pozri sa po Skode. Diely a servis tetaz c dobe internetu uz take palky nie su, treba ale rátať s tym ze po kupe jazdenky sa oplati ist rovno na vymenu oleja, filtrov a skontrolovať platničky/disky, po vymieňať co treba. Starsim autám odchadzaju aj baterie. Disky, gumy vsetko viditelne sa da uz pri obhliadke pozrieť, a napr zjednat zľavu. Detto studeny start vyskusat... No je toho dost co sa oplati pozrieť. Načítaj si nejaké blogy☺️

mamula20
Odpoveď bola odstránená
veronice
19. jan 2022

Tak ti poviem. 11 rokov dozadu sme kupili za 6990€ NOVE Hyundai i10 😁 takze ak chces nieco vacsie, pridaj na rozpocte alebo uber z narokov a kup ojazdene. Konkretne neporadim, terajsie ceny nesledujem, to len na porovnanie 😉
PS: auto mame doteraz, je to moj milaaaasek, do mesta akurat, aj dve deti sa mi tam vpoho odvezu 🙂

seblicek
19. jan 2022

Tak ojazdené v pohode. No treba počítať s tým, že aj u tých išla cena hore, no myslím, že isto sa nájde obstojný kúsok, čo aj čo to ešte vydrží

sykoroka_dizajn
19. jan 2022

@anjelicek26 nie je to bežne…

hefo
19. jan 2022

@veronice Až na to, že dnes ani najmenšie normálne auto nekúpi za 7000 nové. Také časy boli, ale sa minuli...

veronice
19. jan 2022

@hefo no ved prave preto som pisala ze to bolo 11 rokov dozdu za taketo male auta... Cize teraz za tu cenu "normalne" a nove proste no way...

tncka
19. jan 2022

13.r.auto za 7.5 tisica? Ani zadarmo a uz vobec nie toto

autor
19. jan 2022

Dakujem za tipy a nazory.....hm....ani v obraze som nebola....

essenceee
5. feb 2023

da sa kupit dobre auto, len si musiš dobre vybrat a nekupovat to prvé, čo uvidiš. Nechaj si poradit, auto si vyskušaj a potom sa rozhodni

Strana
z2