Dá sa naučiť karate aj doma?
Ahojte, chodíte niekto n karate ? Dá sa to naučiť aj doma ? Chcel by som.nieco bojové ale popri deti h není čas chodiť niekde
Jasné ako vo filme karate kid, buď ako v tej staršej verzií čistiť auto a maľovať plot alebo ako v tej novej verzii hodíš kabát na zem, zdvihneš, zavesíš atd
Keby sa to dalo doma učiť neboli by žiadne kurzy či karate školy
Ďakujem za rady.
@stellarstar 😀 nenaučis👍 veru nevšimla som si co som odoslala.
A autor otázky,este dodam vyhovorka na deti nieje na mieste. Pockajte par rokov a môžete chodiť aj s deťmi. Ja som ako mladá chodila cvičiť krav magu,a ked moje deti podrastu,pojdeme na aikido.
Da, ked si domov pozves trenera. Ale z videa to naozaj nejde. Ako nieco ide, ale musis mat ten zaklad nauceny
@mariejenka ja som trenovala aikido, je to najtazsi styl v bojovom umeni, takze deti obdivujem. Lebo to je popri karate ako balet.
@kiki68 ďakujem za skúsenosť, hľadala som co mame najbližšie,aby som nemusela dlho cestovať. A potom ked by deti bavilo,videli sa v tom,nech môžu dochádzať samostatne.
@mariejenka len deti majú v iný čas tréning ako dospelý čo som kukala. A ešte sú maličké, berú až od 6 rokov u nas
Ahoj, určite je potrebné vedenie trénera, tréning v klube, kontakt so spolucvičencami, lapovanie, nácviky vo dvojiciach, sparingy, dôležitá je aj kondička, taktika, technika, sila, rýchlosť, vytrvalosť...a to Ti píšem ako trénerka bojového športu.
@danyelia vďaka. Ja som chcel hlavne zo začiatku niečo kým deti podrastu.
Ale asi zapracujeme n kondičke a sile len tak a potom už keď budú väčšie pôjdem , nech tam stíham.

nie.