icon

Dali ste meno svojmu autu?

sylvia002111
6. sep 2021

Baby hladam inspiraciu 😊. Ako volate svoje auto? Dali ste mu meno?

mauduska
6. sep 2021

my máme opel zafira (safira?) a keď sa musí ísť do opravy / STK, tak hovoríme, že naša Zafi nás opúšťa :D ale inak hovoríme len auto.

veronice
6. sep 2021

Moje auto sa vola Bambulka. Mama ma Adelku, pred tym mala Kimiho a este pred nim Elišku 😁🚙🚙🚙

veronice
6. sep 2021

@viestta ty jo, ved to ani vyslovit neviem 🤣👍

poslednepogo
6. sep 2021

@mishka81 Aj ja mám Bubo 😀

amarilka26
6. sep 2021

Nastenka 🙂

ewell13
6. sep 2021

My máme Plamínka.

zuzuliatko18
6. sep 2021

Nase prve auto bolo Albert, to sme.tak.nahodne vymysleli, Lebo v dakom filme.bol.sofer Albert. terajsie je Cyril, podla pismen v znacke. Alberta som chudaka trafila do stlpa😐

miselar
6. sep 2021

Autu som síce meno nedala ...(musím to zmeniť a dať mu ho )za to sušičke som meno dala Chuanitka 🤣

mariska1989
6. sep 2021

Áno ..😂😂😂 babka kvôli tomu že to bola stará oktavia 1997

misulka22
6. sep 2021

@sylvia002111 fialove aygo volame ho cukrik

hildakramna
6. sep 2021

môj nový hyundai sestra pomenovala cukríček🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
gabriellka
6. sep 2021

@mauduska my mame staré forda a novšiu Octaviu. Keď sa mi pokazil Ford tak sa ma pýta kolega že kde mám auto. Tak ja mu na to že v nemocnici 😥
A keď sme kupili Octaviu a dali meniť filtre a olej tak zase ten istý kolega. Octavia je v nemocnici? Nie na welnese 😆😆

janulik2008
6. sep 2021

My voláme naše Puňťo a kamarát volal svoje prvé auto Barborka 😀

malinoismum
6. sep 2021

Etelka (a Jeepa voláme Jeebo 🙂)

oli18
6. sep 2021

Jedine moje prve som volala Maťko.

ysseba
6. sep 2021

Mne to príde teda inafantilné, divné alebo neviem aké, ale teda k téme - kamoška, ktorá už mala viacero áut ich pomenúva podľa kalendáru - kto mal meniny v deň kedy si auto kúpila, tak podľa neho to auto pomenovala 🤐 Napr. kúpila by si auto na Vianoce, 24.12., tak by ho pomenovala adam. ALebo eva

oblecenie99
6. sep 2021

@gdpr Nooo, moja sestra dala meno viacerým domácim spotrebicom 😂 Neviem si narýchlo spomenúť na všetky, ale tuším umývačku riadu vola Gizi (Gizela) 😅🙈

catalin
6. sep 2021

@sylvia002111 hehe pekná téma 🙂 moje prvé auto bolo dušu, terajšiu kiu voláme kačka, lebo dobre sedí

liva92
6. sep 2021

Bublinka ☺️

pseudomonas87
6. sep 2021

@sylvia002111 ja som mala toyotu : Matildu, teraz voláme Ford custom : Dodo .

basska23
6. sep 2021

Priateľ má golf 4 (tmavo zelená metalíza) a volá ho šváb,švábik
Mama má opel zafira a volá ju žirafa
A ja mam audi a4 a nemá meno .volám ju audinka 🤷‍♀️

ludka007
6. sep 2021

cecilka 😊

annnna18
6. sep 2021

Jasne😁 Jedno je Drak a druhe Camino 😁

h2
6. sep 2021

Moje prvé auto bolo Daewoo Lanos, takže to bol Lajoš. Mala som ho strašne dlho a keď som ho predávala, plakala som, ako na pohrebe. Ďalšie auto už meno nemá. To by som Lajoškovi neurobila. 💔

mistymay33
6. sep 2021

@sylvia002111 moje služobne polo sa volalo Kubko, lebo som ho dostala na Jakuba. Moje sukromne auto je Buchtička. A moj roboticky vysavac je Fero.

angeliska
6. sep 2021

Anoooo 😅 volakedy daaaaaaavno nasi mali moskvic a volal sa sergej 😅 teraz my mame opel a volame ho helmuth

yvoneta
6. sep 2021

Pokiaľ sme nemali druhé auto, nemala som potrebu dávať meno, ale keď sme kúpili druhé a s manželom sme sa potrebovali dohodnúť, kto si berie aké auto v daný deň, používali sme na ich pomenovanie označenie staré, alebo nové. A to sa mi nie veľmi páčilo, preto som to nové pomenovala Karol 🤣, rozumej Škoda Karoq a hneď v tom máme s mužom jasno, keď si rozdeľujeme autá. Ja idem s Karolom 🤣

maximilie
6. sep 2021

@ysseba ale tak na Evu hádam nikto nebude predávať auto 😅

vikinka128
6. sep 2021

@sylvia002111 diňa (Audi), ferdo (Ford), ovca (Octavia) a predošlé bolo stíhačka kvôli tvaru (arteon)😀