Dali ste meno svojmu autu?
Baby hladam inspiraciu 😊. Ako volate svoje auto? Dali ste mu meno?
@kotatko201 aj ja mám 1,2 HTP ale slimák to nikdy nebol 😂 (asi len ja idem rýchlo..)
otec mal borborku a my kožotka 🙂
Jedno je Perkelt, celým menom Mercedes Perkeltes Benz a najnovšie čo som si nedávno kúpila meno ešte nemá, to príde samo. 😁
Manžel ma veľkú x5 tak ju voláme bozenka podľa toho odminovaca 😀. A moje malinké polo volám policko alebo pindur 😀.
Moje autíčko volám Kid😁😁
Moje je "modracik" (tyrkysovy peugeot 207), priatelov vw polo je jednoducho "polo" a nasi maju este suzuki samurai - "Samko" a "nase male" (citroen c3).
@sylvia002111 lucifer (je kriklavo červené) a monster (keby si videla, pochopis)
@bavlnka92 to ani ja nehovorím ze slimák som, ale prišlo mi to vtedy tak vznešujúco ved turbo z rozprávky vyhral preteky... 😂
@sylvia002111 moje prvé auto sa volalo amorov šíp 🤣🤣 stará ibizka ale vedela ísť rýchlo 🙈 a teraz mám Tiguan tmavo zelený, a každý sa má pýta či mám nové auto lebo raz ho vidia čierne raz tmavomodré ,tak ho volám leguan 😝
@pribinak
@sylvia002111 my sme tak mali, keď som bola malá, Ivetku, bolo to naše prvé auto, Škoda 105 L, žltá ako vajce s cukrom, krásna, naša Ivetka ☺️ Kúpená na “Ivetu”
Mužove auto je bubik, ja chodím na Thalii a tá je proste Thalia 😁
Brat ma Fifinu, ja som mala Kalambura (skoda 100)😁
Teraz mam Thaliu, deti ju volaju Tališa.
nedavali sme ziadne meno, ved je to auto, ale ak na parkovisku deti hladaju nase auto, tak povedia kde je nasa hyundajka
@sylvia002111 ja mam Dasenku 😀
napriklad znami maju Hyundai i20 a volaju ho stahovaci sip, lebo na to aky je malicky, je to mrstny stahovak do ktoreho ked clovek chce naprace kadeco 🙂
Ja chvalabohu nie, ale kolegyňa nazdavla svojho yaríska "Miška". Ešte som u kamarátov počul pomenovania "Červený drak" a u iných "Modrý diabol", ale boli to mená čisto ironické. 🙂
@sylvia002111 prvé Megi a druhé Šarlotka 😄
@sylvia002111 muz mal maly fiat seicento a volali sme ho "blcha"
S rodičmi sme jazdili na všetky dovolenky v malom Opli Corsa, voláme ho Oplík-soplík 😁
@sylvia002111 jasne, hugo 😍
@sylvia002111 dcéra mala prvé auto pred 6 r. starucke Punto a volala ho Oliver 😊
My sme mali Citroen Xsara a volali sme ju Xarinka,bolo to výborné autíčko....teraz máme Berlingo a tak ho aj volame
Muz mal v minulosti 9 miestnu dodavku menom Lucinka...teraz ked este uvidime to auto na cestach tak si spomenieme 😍
Ja som mala feldu(felicia)
A syn vola nase auto tusonko(tucson) 😂
Ja mam seat ibizu a volá sa Sebi ❤️
Moje prve bol Marcel lebo v ten den ked sme si ho odvazali bolo toto meno. Hned sa aj pokazilo 🙈 odvtedy uz auta bez mena 😄
Mali sme kiu magentis, to bola megi, teraz mame zafiru a alteu, tie mena nemaju... Kamos mal thaliu, to bola natalka, potom kupil fluenca a to bol albert... Vysavac je klasicky roomba. Kamoska ma vysavac izidora. Mycku vola bozenka (boshka)

@sylvia002111 ja mam turba - z tej rozprávky o slimákoch a mám aj slimáka na kufry auta nalepeného ( mame 1,2 HTP)... Bracho ma mandelinku... 😂 Po tych otravach na zemiakoch...