icon

Ďalší škandál katolíckej cirkvi

31. jan 2022

Ahojte, dufam ze nezakladam duplicitnu temu, ale rada by som pocula vase nazory na momentalne dianie v katolickej cirkvi.

Pre tych ktorym chyba kontext:
https://www.aktuality.sk/clanok/csv1wjm/emeritn...

Hlavne by ma zaujimalo, ci toto bude podla vas viest k reforme cirkvi (objavuju sa aj take hlasy) a ci tento a podobne skandaly menia a ovplyvnuju vas pohlad na cirkev ako instituciu.

Prosim bez urazok a osobnych invektiv, asi sa vsetci zhodneme na tom ze je to hrozna a odsudeniahodna situacia, ale takisto aj na tom, ze existuje vela knazov, ktori maju srdce a ruky ciste…

Strana
z2
number19
31. jan 2022

@panelacikova No sak ta nasaaa, utorkovaaaa, zelennaaaa (je trava....to je hra).
Sorry. 🙏

viestta
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
31. jan 2022

@number19 musím si ju vyhliadnuť 😀 občas som niečo zazrela, ale nevenovala som tomu pozornosť...

bloger
31. jan 2022

@viestta Rešpektujem tvoj názor. Nechcem sa s tebou hádať. Prajem ti pekný večer.

dzulik_
31. jan 2022

Ja som veriaca, nie fanaticky, ale verím. Po rôznych škandáloch som dosť znechutená a odporúčam vypočuť podcasty s obeťami zneužívania kňazmi, ak náhodou niekto pochybuje. Dokonca prehovoril aj bývalý cirkevný sudca o tom, ako si niektorí kňazi užívajú život, dovolenky atď, celkom dobré na otvorenie očí 🙂

dudos
31. jan 2022

@nique úplne s tebou súhlasím. Lepšie by som to nenapísala.

autor
31. jan 2022

@dzulik_ mas odporucenie na konkretny podcast prosim?

dzulik_
31. jan 2022

Pozri podcast Profil zločinu s Kristínou Kovešovou, už neviem ktorý presne zo zoznamu to bol

Strana
z2