Dankova nehoda: Bol to útek z miesta činu?
Aký máte na toto názor? Ja som vodička a čo viem, ak poškodím nejaký majetok či auto, či plot alebo stlp, musím na mieste ostať a zavolať políciu. Vtedy je to škodová udalosť. Ak odídem tak je to útek z miesta dopravnej nehody a za to sa odoberá vodičák.
Ja som takto tukla auto pri nemocnici , ani ja ani to druhé nemalo škrabanec ale bolo tam milión ľudí kamery hneď som na seba volala policajtov , vyriešilo sa to a išla som domov
@pink_lady keď už tu riešiš lipsica, videla si vôbec ten zaznam z nehody? Ja áno a ako šofér som mu vtedy absolútne nenávidela. Všetky okolnosti vtedy išli proti nemu a bola to hlupa zhoda náhod. To bola nehoda aká sa môže stať komukoľvek.
@egonsk podľa toho čo vraveli na joj tak v noci policajtom neotvoril. To je tiež prejav šoku že prídeš domov, zvonia ti policajti a ty sa robíš že nie si doma a neotvoríš im? Proste všetky okolnosti nasvedčujú tomu že bol ožratý a nechcel fúkať.
@marsmykkok A určite v tom aute sedel on?
@tanyan ano, ved sa priznal bez mucenia a sam. Aj video na FB nahral. Este debil povedal preco odisiel - a co som mal spisat zaznam o nehode so stlpom?
A to je ešte obrovské šťastie, že tam do nikoho nevrazll ako Dedeček. Musel byť riadne naliaty, ked zdrhol aj číslo auta tam nechal.
@bucko555 a zbytocne si ich volala
@chodec15 len nezabúdaj, že tachometer na aute ukazuje aj o 9 percent viac ako je realita. Teda ak išiel okolo 56-60 podľa znalcov, on videl na svojich budíkoch v aute rýchlosť 65-70, čo teda nemyslím že bežne ľudia v meste chodia, ja určite nie. Samozrejme nie vždy sa dá byť presne na 50 a proste do tých 55-57 na budíkoch idem, čo reálne ani rýchlosť neprekročím skoro, ale 70 na tachometri cez meste určite nechodím. Hoci chápem, že bola už skoro noc, neboli ľudia, možno ho prázdne ulice zvádzali k rýchlejšej jazde. A do toho tma, pršalo tuším teda slabšia viditeľnosť, chodec v tmavom, stať sa môže každému že zbadá neskoro. Ale proste keby mal na tých budíkoch v aute maximálne 55 a nie 70 nemuselo to skončiť fatálne, naozaj netreba sa ponáhľať a prekračovať rýchlosti hlavne v mestách a obciach kde sa pohybujú ľudia. V tom proste urobil chybu čo stála ľudský život.
Pozor, Danko z nehody neusiel. On odisiel, lebo bol vazne zraneny. Nenavstivil lekara, lebo asi nedoveruje nasmu zdravotnictvu. Ale ako si mohol "poranit" zuby, ked bol priputany? Asi a preto vedel podla starej skoly zhodnotit skodu a spravit zaver, ze to dopravna nehoda nebola. Samozrejme, ze nemohol fukat skor, lebo zuby si doma liecil ako za starej skoly - Alpa s cukrom. On je proste verny starym zasadam. Umlcat "neprajnikov". Preto aj zrusenie ochrany niektorych policajtov, svedkov. A, damozrejme, korupcia. Ako Fico povedal. Su pri moci, teda robia mocenske opatrenia. A Danko je silnym fanusikom Fica 🙂 .

@marsmykkok dobry vodic musi citit, ze sa "oprel" o ine vozidlo.Takze neexistuje si nevsimnut, ze urobil maly skrabanec.