icon

Dankova nehoda: Bol to útek z miesta činu?

marsmykkok
12. jan 2024

Aký máte na toto názor? Ja som vodička a čo viem, ak poškodím nejaký majetok či auto, či plot alebo stlp, musím na mieste ostať a zavolať políciu. Vtedy je to škodová udalosť. Ak odídem tak je to útek z miesta dopravnej nehody a za to sa odoberá vodičák.

Strana
z3
oli18
12. jan 2024

@marsmykkok dobry vodic musi citit, ze sa "oprel" o ine vozidlo.Takze neexistuje si nevsimnut, ze urobil maly skrabanec.

kristiii
12. jan 2024

@pink_lady ani bežný smrteľník by v Lipsicovom prípade nesedel. Kamarátovi sa stala podobná nehoda a tiež nešiel sedieť. Treba rozlišovať pojmy a dojmy.

bucko555
12. jan 2024

Ja som takto tukla auto pri nemocnici , ani ja ani to druhé nemalo škrabanec ale bolo tam milión ľudí kamery hneď som na seba volala policajtov , vyriešilo sa to a išla som domov

777januska777
12. jan 2024

@pink_lady keď už tu riešiš lipsica, videla si vôbec ten zaznam z nehody? Ja áno a ako šofér som mu vtedy absolútne nenávidela. Všetky okolnosti vtedy išli proti nemu a bola to hlupa zhoda náhod. To bola nehoda aká sa môže stať komukoľvek.

naja94
12. jan 2024

@egonsk
aha... takže útek z miesta nehody ako dôsledok šoku... ak sa toto ujme, máme sa na čo tešiť pri dopravných nehodách 🤨 rysuje sa tu "super" precedens...

A vieš čo? Mne ten útek z miesta nehody naopak príde ako chladnokrvný kalkul z jeho strany

marsmykkok
autor
12. jan 2024

@egonsk podľa toho čo vraveli na joj tak v noci policajtom neotvoril. To je tiež prejav šoku že prídeš domov, zvonia ti policajti a ty sa robíš že nie si doma a neotvoríš im? Proste všetky okolnosti nasvedčujú tomu že bol ožratý a nechcel fúkať.

tanyan
13. jan 2024

@marsmykkok A určite v tom aute sedel on?

katarinaba
13. jan 2024

@tanyan ano, ved sa priznal bez mucenia a sam. Aj video na FB nahral. Este debil povedal preco odisiel - a co som mal spisat zaznam o nehode so stlpom?

simka1454
13. jan 2024

A to je ešte obrovské šťastie, že tam do nikoho nevrazll ako Dedeček. Musel byť riadne naliaty, ked zdrhol aj číslo auta tam nechal.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
15. jan 2024

@bucko555 a zbytocne si ich volala

marsmykkok
autor
15. jan 2024

@chodec15 len nezabúdaj, že tachometer na aute ukazuje aj o 9 percent viac ako je realita. Teda ak išiel okolo 56-60 podľa znalcov, on videl na svojich budíkoch v aute rýchlosť 65-70, čo teda nemyslím že bežne ľudia v meste chodia, ja určite nie. Samozrejme nie vždy sa dá byť presne na 50 a proste do tých 55-57 na budíkoch idem, čo reálne ani rýchlosť neprekročím skoro, ale 70 na tachometri cez meste určite nechodím. Hoci chápem, že bola už skoro noc, neboli ľudia, možno ho prázdne ulice zvádzali k rýchlejšej jazde. A do toho tma, pršalo tuším teda slabšia viditeľnosť, chodec v tmavom, stať sa môže každému že zbadá neskoro. Ale proste keby mal na tých budíkoch v aute maximálne 55 a nie 70 nemuselo to skončiť fatálne, naozaj netreba sa ponáhľať a prekračovať rýchlosti hlavne v mestách a obciach kde sa pohybujú ľudia. V tom proste urobil chybu čo stála ľudský život.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
eva8
16. jan 2024

Pozor, Danko z nehody neusiel. On odisiel, lebo bol vazne zraneny. Nenavstivil lekara, lebo asi nedoveruje nasmu zdravotnictvu. Ale ako si mohol "poranit" zuby, ked bol priputany? Asi a preto vedel podla starej skoly zhodnotit skodu a spravit zaver, ze to dopravna nehoda nebola. Samozrejme, ze nemohol fukat skor, lebo zuby si doma liecil ako za starej skoly - Alpa s cukrom. On je proste verny starym zasadam. Umlcat "neprajnikov". Preto aj zrusenie ochrany niektorych policajtov, svedkov. A, damozrejme, korupcia. Ako Fico povedal. Su pri moci, teda robia mocenske opatrenia. A Danko je silnym fanusikom Fica 🙂 .

Strana
z3