Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@bubalea Tak par adebtov by bolo :D Minimalne zase dalsie kamosky budu mat narodeniny takze aj to by mohlo vyjst. Len sme to nechceli hned opakovat, ze pojdeme medzi tym este niekam inam a zase sa tam potom vratime ale chceli by sme teda v inom rocnom obdobi tam vyskusat ist
@marcelik88 Vies co to zalezi aj od toho ake velke su deti, ci sa uz vedia aj trosku same zabavit ale vela zalezi aj od toho ci ti ma kto pomoct vies, aj ked postrazit potrebujes a tak. Ale nevymenila by som nejaky slobodnejsi cestovatelsky zivot za rodinu, ktoru mam teraz
@tasticka59 Neviem ci tam maju nejaky strop, teda maju strop urcite, priestor nepusti :D Ale asi vas nebude tolko lebo oni tam mavaju aj vacsie akcie, akoze pre firmy a tak vies. Takze sa nemusis bat, ze by ste boli nejako obmedzene. Za mna darcek akoze super, uzili sme si to vsetky, podla mna na takuto babsku jazdu uplne idealne
@marcelik88 Asi aj áno, no veď proste ako taká veľká akcia, oslava alebo tak. Tiež by sa mi to páčilo len neviem potom ako to robia s tým výkladom a tak, aby to všetci počuli 😀 Inak neviem či vám to hovorili ale keď by ste si chceli kúpiť nejaké víno keď vám tam chutilo alebo čo tak oni majú na stránke normálne aj e-shop https://www.elesko.sk/eshop-vinarstvo-premiove-... , tam si ich môžete objednať. U nás tiež nemáme bohvieaké obchody, že by sa tam dali zohnať ale tak dá sa to nejako vymyslieť zakaždým
@tasticka59 To máš tak do dvoch hodiniek celé, záleží od toho aj koľko sa budete motkať, koľko sa budete pýtať vieš ako. Keď sa niekde dlhšie zdržíte lebo vás to bude zaujímať tak vás nebude nikto odtiaľ vaháňať vieš ako 🙂
@marcelik88 Pravda, akože ja som to ani nečakala, že by to mohlo až tak dobre dopadnúť ale to mám práve najradšej keď niečo nečakám a ma to tak prekvapí, že je to lepšie ako čakám, potom mám z toho ešte lepší pocit
@tasticka59 Jasné, že nie veď za to tam vlastne platíte 🙂 Tam nemáš moc za čo iné potom už platiť. Jedine teda ako sa ty pýtaš či si môžete potom nejaké zobrať domov tak jasné, že môžete ale to si už potom platíte zvlášť 🙂 Inak máte všetko tej cene už
@joja101 Vazne? Tam sa akoze da mat aj nieco take ako teambuilding aj pre vacsiu firmu? Lebo mi akurat riesime, ze kam pojdeme na vianocny vecierok
@svettii Aha to iba tak dve hodiny trva? Ja som myslela, ze to bude dlhsie ked tam ides aj po tom priestore. A kedy to byva? Vecer ci cez den sa tam moze ist tiez?
@bubalea S tym som samozrejme ratala, ze ked budeme chciet kupovat flase tak to uz bude zvlast. Len reku mi to prislo celkom malo ta cena na osobu vies tak reku ci to nie je len akoze za nejaku cast. Tak to poviem ostatnym, podla mna z toho budu riadne nadseny, ze to je iba tolko lebo sme si mysleli, ze to bude ovela vacsia palka 😅
@joja101 To asi ani ja, akoze ma jedno aj druhe svoje vyhody a nevyhody a tak kazdy musi proste ist za tym co mu vyhovuje viac 🙂
@svettii Aha to som nevedela, ze oni tam maju e-shop na tej stranke, dakujem tak idem hned aj nejake vino objednat. Ale nemaju to nejako obmedzene, ze musis aspon nejaky pocet kusov objednat aby ti to poslali?
@bubalea To je na tom najlepsie, ze ani necakas, ze to bude taka zabava a ze toho tolko uvidis 🙂
@tasticka59 Jasnacka, teda nas tam tolko nebolo lebo my sme boli len ako kamosky ale priestory tam na to maju, tiez to maju na stranke ved tak si tam o tom nieco precitaj a ked tak, ze by ste chceli vediet ako to bude prebiehat v takej vacsej skupine tak normalne im tam napiste mail
@marcelik88 To je rpavda, v tomto je to podla mna velmi aj o tom vnutornom pocite vies, zeny myslim ale tak v jednej aj v druhej situacii sa daju robit kompromisy
@tasticka59 Podľa mňa to úplne stačí taký čas, stihli sme to všekto nikto nás nenaháňal, keď sa budete pýtať tak vás nikto nevyženie 🙂 A čas je na vás, osobne by som ale povedala, že najlepšie to budete mať tak poobede
@marcelik88 Nie? Veď to majú hneď v prvej tej záložke, že e-shop takže to hneď vidíš 🙂 Už len ak by si chcela nejaké strašie ročníky nájsť tak to asi budeš musieť hľadať aj niekde inde
@tasticka59 Fakt? Mne to príde celkom v pohode tá cena, máš v tom prakticky ochutnávanie to vín, že sa ti venujú aj keď máš pravdu, niekde to možno môže byť drahšie ale tak tam to asi berú trochu inak

@svettii Pravdu hovoris 😅 Ja sa tu vsetko povypytujem a nakonec budem vsetko vediet a potom tam nemusime ani chodit. Nebudem uz vyzvedat ale dakujem krasne 😉🙂