icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

marcelik88
2. dec 2019

@bubalea To je najlepsie, ved sa hovori, ze proste obraz je za tisic slov takze asi je to najlepsie to takto vidiet. Ja tiez pred tym ako niekam idem najradsej vidim nejake fotky

marcelik88
2. dec 2019

@tasticka59 Jaj no tak to budu mat asi nejako inak spravene ale to uz sa s nimi budete vediet isto aj dohodnut. Nemyslim si, ze by vas chceli o nieco ukratit alebo tak 🙂 Daj potom vediet ako to teda funguje

joja101
autor
5. dec 2019

@svettii Ahoj prosim ta, vy ste tam boli tiez, kolko ste tam vy boli? Lebo ja som uz azbudla, ze kolko je minimalny pocet ludi, ktori tam musi byt. Lebo kolegyna sa ma na to pytala, ze aj ona by tam chcela zobrat svoje kamosky ale vobec si neviem spomenut. Dakujem

joja101
autor
5. dec 2019

@bubalea Uplne tomu rozumiem. Tiez akoze nikoho nepresviedcam, kazdy ma rad nieco ine. Ja tiez rada porovnam ale zase ked viem, ze sa mi niekde pacilo tak tam chodim opakovane aj v tom pripade ak by som este niekde narazila na nieco lepsie. Lebo proste podla mna kazde take miesto je vynimocne a ma nieco do seba

joja101
autor
5. dec 2019

@tasticka59 Hej to budes mat asi take najrychlejsie, oni tam rychlo odpisuju. Ja osm im tam nedavno pisala kvoli jednej sutazi co mali na stranke a za chvilku mi odpisali. Inak aj to sleduj, tiez tam mavaju kadejake sutaze, teraz pred vianocami tam toho bude dost si myslim

joja101
autor
5. dec 2019

@marcelik88 Ja tymto hadkam ak mam pravdu povedat, vobec nerozumiem. Mna to ani nebavi, radsej ustupim aby som neprisla do konfliktu. Taketo presviedcanie proste nie je pre mna

svettii
11. dec 2019

@joja101 Nerozumiem úplne. Pýtaš sa koľko sme tam boli alebo koľkí sme tam boli? Ak koľko tak nás bolo 9 ale tuším vtedy si mi aj ty písala, že minimálny počet tam musí byť aspoň 6 ôsob 🙂

svettii
11. dec 2019

@bubalea Tam sa ťa pýtali či máš otázky? To takto funguje? Ja som si vždy myslela, že tam máš len odpovedať, nie sa pýtať :D

svettii
11. dec 2019

@tasticka59 Aha tak to potom áno. No dá sa s nimi dohodnúť ale myslím, že aj im mby to asi vyhovovalo viac cez víkend alebo aspoň v piatok ale sú tam veľmi ochotní takže sa treba s nimi dohodnúť a uvidíš čo ti povedia

svettii
11. dec 2019

@marcelik88 To je pravda, viem, že veľa ľudí to tak má. Ja si to síce neviem úplne tak povedať, mám víno, ktoré preferujem ale pokiaľ to nie je vyslovene nejaké čučo v plastovej fľaši tak vypijem :D

bubalea
12. dec 2019

@marcelik88 Veď aj ja som si to hovorila, ja nemám problém takto pridať fotky keď mám a si myslím, že sme pekné urobili 🙂 Aj dobrá kvalita, veď teraz už tie mobily tak fotia, že to vyzerá ako z foťáku

bubalea
12. dec 2019

@joja101 Asi hej, veď ja tiež nikoho akože nenútim chodiť len na jedno miesto alebo čo. Len proste treba vedieť čo človeku chutí a čo nie a vedieť si to nejako upratať 🙂

bubalea
12. dec 2019

@svettii By si bola prekvapená ale teraz to už bežne robia lebo sa stávalo, že si niekto spravil prípravu a úplne nepochopil otázku a tak potom rozprával a mimo témy no. Tak sa už pre istotu pýtajú no :D Vieš ako oni z toho tiež majú peniaze

tasticka59
13. dec 2019

@marcelik88 Jaj to nie, tak som to nemyslela. Viem, ze to maju potom asi nejako vykompenzovane len som chcela vediet, ze ci nevies ako. No skusim sa spytat a uvidime

tasticka59
13. dec 2019

@joja101 Fakt? Aj si tam nieco vyhrala?

tasticka59
13. dec 2019

@svettii No len my sa budeme musiet vsetci nejako dohodnut vies ako. Akoze mne osobne by to tiez najviac navyhovovalo cez vikend ale niektori proste vraveli, ze by im to bolo dobre aj cez tyzden takze neviem no. Chcela som sa ich tam najprv spytat, ze ake maju volne terminy a potom by som to nejako zariadila

marcelik88
17. dec 2019

@joja101 Tiez som taka, akoze nie som uplne taka, ze by som si nepovedala svoje ale ked vidim, ze to nikam nevedie, ze to nie je o nejakej argumentacii a vzajomnej pozornosti a diskutovani, proste si len niekto dokola melie svoje tak potom na to kaslem. Ved nie nadarmo sa hovori, ze mudrejsi ustupi

marcelik88
17. dec 2019

@svettii Tak to by som ani ja nedala. Ked som bola mlada tak som nebola taka vyberava 😂 Ale teraz si uz potrpim na lepsie vino a uz nepozeram proste ani na cenu. Co sa mi paci na tomto vine, ze proste je take dobre ale pritom cena nie je vysoka

marcelik88
17. dec 2019

@bubalea Moj taky uplne dobry nie je ale hej ked je vonku dobre svetlo tak vie pekne odfotit. Nie uplne take pekne fotky si pridala ale aj tak 🙂 Boli ste aj v tej restike tam?

marcelik88
17. dec 2019

@tasticka59 To neviem lebo my sme mali normalne celu tu prehliadku, ze aj vinice sme videli aj tie miestnosti so sudami takze neviem no. Mozno sa tam chodi aj v zime ved vyhlad bol odtial napriklad pekny

sisulia
18. dec 2019

@joja101 Jasne neboj sa 🙂 Dufam, ze to dopadne dobre cele, lebo sa uz na to strasne tesim a ked sa takto tesim tak sa vacsinou nieco pokazi

sisulia
18. dec 2019

@svettii Tak trvalo to dlhsie 🙂 Ale si myslim, ze na tom nie je nic zle, ja proste vsetko rada analyzujem, hlavne ked do toho maju ist peniaze

joja101
autor
19. dec 2019

@svettii Kolky ste tam boli 🙂 Len preto som chcela vediet, ze kolko minimalne by tam malo byt lebo som si nebola uplne ista. Dakujem ti teda, to sa hadam nazbierame este

joja101
autor
19. dec 2019

@bubalea To je jasne, ja sa nehadam ani nic 🙂 Proste kazdy by si mal robit podla seba a kazdy ma nejake tie svoje postupy asi pri vsetkom. Ja to uplne respektujem

joja101
autor
19. dec 2019

@tasticka59 Zatial este nie 😂 Akoze nezapojila som sa este do vsetkych iba sem tam ale vyhravaju tam stale ludia takze myslim, ze sa to oplati ved tam ide vacsinou len o to zdielanie a tak 🙂 A ze mas nieco napisat, nejaku odpoved na otazku

joja101
autor
19. dec 2019

@marcelik88 Hej pravdu mas. Mne ked to mama hovorievala ked som sa hadala s mladsimi surodencami tak ma to vzdy hnevalo, lebo ano mudrejsi ustupi ale ja som musela ustupovat stale :D

joja101
autor
19. dec 2019

@sisulia Preco by to nemalo dobre dopadnut? TAm bolo vsetko dobre takze neviem preco by tam malo byt nieco zle 🙂 Hlavne si to nepokaz sama tym, ze budes cakat nieco zle

svettii
20. dec 2019

@bubalea Tak ale vysokoškolák by mal byť už schopný si prečítať otázku a pochopiť jej nie? Keď nie tak potom asi nemá moc na vysokej škole čo robiť. Aspoň teda to je môj názor, nechcem nikoho urážať

svettii
20. dec 2019

@tasticka59 To už je potom ale iba na vás vieš ako. Oni vám nebudú diktovať kedy musíte prísť, akurát vám možno povedia, že aké majú voľné termíny vieš 🙂 A kedy idete? Už asi až po novom roku čo?

svettii
20. dec 2019

@marcelik88 Joj tak keby sa máme baviť o tom čo som bola schopná vypiť keď som bola mladšia :D :D Ale radšej to aj tak už nebudem nikdy skúšať