Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@joja101 mozno ta prekvapim ale uz mame zajednany ten termin a ideme o dva tyzden cez vikend nakoniec. Uz mame vsetko vybavene. Pojdeme teda na otocku nezostaneme tam ale nieco mi pisali, ze keby sme chceli tak tam mozeme kludne aj zostat, ze maju nieco volne ale rozhodli sme sa, ze to spravime takto
@marcelik88 Ale som pisala, ze to nezalezi aj tak iba odo mna vies ako. Teraz by sme uz mozno chceli pockat aspon kym nebude trochu teplejsie. Aby sme mozno potom mohli aj vonku posediet a tak. Nech to mozeme spojit aj s vyletom nejakym
Babulky prosím vás neviete či je teraz možné ísť niekde na takúto ochutnávku? Nechystáte sa niektorá? Ja si myslím, že už by to mohli povoliť keď už môžu byť aj svadby do 100 ľudí nie?
@fomelka Isto robia aj inde ešte normálne ochutnávky veď to si podľa mňa robí skoro každé vinárstvo. Ale ja som zatiaľ bola iba u nich. Chceli by sme si to niekedy aj zopakovat ale pre túto situáciu nebola teraz možnosť takže dúfam, že čoskoro sa to dá všetko do poriadku 🙂 Ja môžem ale tút ochutnávku odporučiť
@fomelka Každému sa páči niečo iné vieš ako. Niekomu sa môže práve páčiť to, že si tam sadne a okolo neho chodia a obsluhujú ho a nič nemusí, že si tak fyzicky aj oddýchne. A niekomu sa práve môže páčiť to, že sa môže ísť pozrieť kam chce a tak. Podľa mňa to je dobre vymyslené a áno, povedia vám všetko čo vás bude zaujímať, treba sa pýtať ale veď to vám vysvetlia keď tam budete
@fomelka Hej tak aspoň budeš vedieť ako kde funguje a budete mať na čo spomínať 🙂 Uvidíš ako to bude ďalej fungovať po tejto korone ale veď už sú aj nejaké tie hromadné akcie povolené do 1000 ľudí, akurát teda nechápem, prečo na diskotékach nemusia mať ani rúška, ani nemusia mať nejaké odstupy a tak
@fomelka Mas uz aj nieco ine vyhliadnute? Ci sa bojis teraz nieco na pevno rezervovat? Tuto uz mate termin?
@joja101 Lebo tam by to asi nevydržali, veď si zober ako tam máš teplo a nemôžeš tam dýchať ani normálne, plus teda konzumuješ tam nejaké nápoje a tak. Len tie počty tam proste musia dodržiavať ale aj tak sú tam ľudia na sebe nalepení. Zase nechať im to do nekonečne zatvorené keď ostatní majú otvorené tiež nemohli vieš ako
@tasticka59 Celkom sa bojím, akože najradšej by som to kupovala skôr ak nejaké vouchery
@fomelka Ak ta to zaujima tak my sme u nich tiez boli na tej degustacii a ja by som to odporucila 🙂 Hlavne akoze ta cena je podla mna uplne v pohode
@sisulia Oni majú priamo tam aj reštiku?
@marcelik88 A koľko ste tam platili a koľkí ste boli?

@tasticka59 Chapem ale tak co tam chces na tom tolko studovat marnost, zase nevravim, ze mas zaplatit za nieco o com nic nevies ale tak uz ti tu aj fotky dali baby, napisali sme ti vsetky, vsetko co sme vedeli a ty furt este vahas ale tiez tu nie si taka sama