Baby dajte radu čo priateľovi k 37 ...cim ho prekvapiť?
Vecera a kolac
Spoločný výlet, piknik, oddych v prírode 🙂
Trojku s kamarátkou 🙈🙉🙊
kup si nové sexi prádlo, previaž mašličkou a darček je hotový 😉
Vecera a sukromne wellness
@janickacrazy no to nieeeeee.nemaju na mňa veľkosti 😂🤣
@rainbow82 ale určite by sa niečo našlo, teraz majú všetko, ale samozrejme to bola len taká inšpirácia, u nás to malo veľký úspech 😀
@janickacrazy tomu sa ja snažím vyhýbať 😉
Mne zena rezervovala drahu na strelnici. Som sa dosral, to bol definitivne najlepsi darcek vsetkych cias
@lubina to by sa nám hodilo najlepšie to mi ver.Ale máme dve deti,nemáme pestúnku.A priateľ robí v zahraničí a keď príde domov tak chce byť s deťmi a o 3 dní odchádza zas do práce 😖.V lete ideme na dovolenku aj to s deťmi 😀.Takže taký čas asi ani nenájdeme v blízkej budúcnosti
To po com tuzi, len treba pozorne pocuvat 🙂 ja mam muzovi vymyslene na 5 sviatkov dopredu :D
Tak ak mate deti a nema vam ich kto postrazit tak spravte oslavu aby ste z toho mali vsetci nieco. Kup alebo sprav malu oblubenu tortu, mozno kupit vtipne tricko s napisom...v tomto veku clovek s rodinou uz nie je maly aby si zakladal na darcekoch. Iste - vynimocny zazitkovy potesi. Otazka je aj kolko chces a mozes investovat. Ak vsak robi mimo sr- asi budete radi spolu ako rodina. Spravte si len pekny den s vyletom- mozno obed v restike....
@rainbow82 no nech omieľa, hlavne že si to užijete, nie? my sme tak boli s mm, ked mal malý asi 4 mesiace, malého strážil dedko plus 2 dospievajúce netere, ktoré u nás spali, lebo babky sa žiaľ nehrnuli do stráženia
@janickacrazy neviem si predstaviť dedka strážiť vnučku 😂.Dedko zaspí skôr ako vnučka a zbohom rodina,viem si to živo predstaviť 😂😂😂😂😂
@rainbow82 nie je dedko ako dedko, moj ocko nám strážil cez prázdniny 3 deti, 3ročné, 4ročné a 6 ročné celé týždne sám, my so sestrou sme boli v práci, on s nimi chodil vonku na bicykloch, naša suseda, ked to videla, tak skoro skolabovala a vraví: Ja by som môjmu starému ani psa nezverila! 😂
@janickacrazy no tak to klobúk dole.Nad dedko to s deťmi nevie 😁.Tak si požičiame Vášho dedka 😘
Akurat sme.kupili bednicku.pre muza, darcekovu, je aj s pacidlom, napln rozna😉
Zazitkovy darcek 🙂