Darujem a hneď zistím, že ju obdarovaný človek predáva
Ahojte,
rada by som spoznala Vas nazor - darujem nejaku vec a hned na druhy den ju najdem, ze ju obdarovany predava. Chapem, ze doba je tazka a kazde € sa zide, len mi to pripada, ze niektori sa spravaju vyslovene ako priekupnici. Vdaka za nazory. #darujem
No a? Tak predaj ty tu vec a daruj peniaze. Zrejme ich potrebuju na cosi ine. Hlavne je ze im to pomoze ci nie?
@miriam11
@zuzanka.zuzu Potom mudrujte, až sa vám to stane. Pretože je to obyčajné zmrdstvo, obzvlášť ak dotyčný človek žobre a hrá na city, ako strašne je v núdzi a že tie veci veľmi potrebuje. Z takých špekulantov mi je zle a nič ich neospravedlňuje. Je to od nich obyčajné zneužívanie. A môžte to obhajovať ako chcete.
Aspoň si sa ponaučila, tak ako aj ja, že netreba veriť ľuďom ani nos medzi očami. Najmä takým, čo žobrú na internete a hrajú sa na ťažké sociálne prípady. Ja darujem už iba ľuďom, ktorých osobne poznám a skalopevne viem, že sú na tom zle a potrebujú vecnú, alebo inú podporu. Na MK neverím absolútne nikomu. Ľudia sú často ziskuchtiví špekulanti bez kúska svedomia. A obhajujú ich iba takí, ktorí sú rovnakí ako oni.
@tripetta ty kokso to čo si po mne vyskočila? ako keby si ty mne niečo darovala a ja som to predala... šibe ti? ukludni sa láskavo.
Ja som nosila krasne veci do sekaču ani sa na predajni neobjavili.Tetka moc vzdychala,keď si ich obzerala.Tipujem, že u nej v skrini skončili
Ro bolo v zahraniči zanesieš do pbchodu veci oni predaju a vyťazok ma isť nemocnici či hospicu namiesto toho si predavačka vynovi šatnik a o takuto charitu ja teda nestojím
Bolo by mi to jedno... Ked darujem, je mi jedno, ako s tym naložia... Hlavne ze z toho maju úžitok.

Ja napriklad darujem do sekaca a oni to predajú. Nevidím na tom nič zle. Nedaruvam veci ľuďom čo ich pýtajú, teda aspoň som nebola v tej situacii, ale pre mňa je darovanie zbavenie sa veci, ktorú nepotrebujem, nerobim to aby som si pohladkala ego.