icon

Darujem a hneď zistím, že ju obdarovaný človek predáva

miavra
24. dec 2020

Ahojte,
rada by som spoznala Vas nazor - darujem nejaku vec a hned na druhy den ju najdem, ze ju obdarovany predava. Chapem, ze doba je tazka a kazde € sa zide, len mi to pripada, ze niektori sa spravaju vyslovene ako priekupnici. Vdaka za nazory. #darujem

Strana
z2
domak2
24. dec 2020

Ja napriklad darujem do sekaca a oni to predajú. Nevidím na tom nič zle. Nedaruvam veci ľuďom čo ich pýtajú, teda aspoň som nebola v tej situacii, ale pre mňa je darovanie zbavenie sa veci, ktorú nepotrebujem, nerobim to aby som si pohladkala ego.

selest
24. dec 2020

No a? Tak predaj ty tu vec a daruj peniaze. Zrejme ich potrebuju na cosi ine. Hlavne je ze im to pomoze ci nie?

tripetta
25. dec 2020

@miriam11
@zuzanka.zuzu Potom mudrujte, až sa vám to stane. Pretože je to obyčajné zmrdstvo, obzvlášť ak dotyčný človek žobre a hrá na city, ako strašne je v núdzi a že tie veci veľmi potrebuje. Z takých špekulantov mi je zle a nič ich neospravedlňuje. Je to od nich obyčajné zneužívanie. A môžte to obhajovať ako chcete.

tripetta
25. dec 2020

Aspoň si sa ponaučila, tak ako aj ja, že netreba veriť ľuďom ani nos medzi očami. Najmä takým, čo žobrú na internete a hrajú sa na ťažké sociálne prípady. Ja darujem už iba ľuďom, ktorých osobne poznám a skalopevne viem, že sú na tom zle a potrebujú vecnú, alebo inú podporu. Na MK neverím absolútne nikomu. Ľudia sú často ziskuchtiví špekulanti bez kúska svedomia. A obhajujú ich iba takí, ktorí sú rovnakí ako oni.

zuzanka.zuzu
25. dec 2020

@tripetta ty kokso to čo si po mne vyskočila? ako keby si ty mne niečo darovala a ja som to predala... šibe ti? ukludni sa láskavo.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
26. dec 2020

Ja som nosila krasne veci do sekaču ani sa na predajni neobjavili.Tetka moc vzdychala,keď si ich obzerala.Tipujem, že u nej v skrini skončili
Ro bolo v zahraniči zanesieš do pbchodu veci oni predaju a vyťazok ma isť nemocnici či hospicu namiesto toho si predavačka vynovi šatnik a o takuto charitu ja teda nestojím

janka0509
26. dec 2020

Bolo by mi to jedno... Ked darujem, je mi jedno, ako s tym naložia... Hlavne ze z toho maju úžitok.

Strana
z2