icon

Darujem oblečenie mamine v hmotnej núdzi

lubkaben
13. okt 2012

zaregistrovala som sa tu nedavno, som tu nova....rada by som darovala nejakej mamine, ktora je v hmotnej nudzi - vacsie mnozstvo oblecenia - detske, damske, panske....povodne som chcela veci predavat za symbolicke ceny - bazar....ale toho oblecenia je skutocne vela - 5 velkych vriec.... trvalo by mi vela casu, kym by som vsetko pofotila, a dala na bazar....a tak by som radsej tie veci darovala nejakej mamine, ktora by si mohla tie veci, ktore potrebuje, nechat....zvysne by si mohla predat a zarobit nejake tie peniazky....detske - pre chlapca - vecicky od narodenia po 3 rok - oblecenie, topanky, hracky, deky, atd. ...panske, damske oblecenie...tak otazka znie: je tu nejaka mamina, ktora je na tom financne horsie...ktorej by sa zisla takato pomoc, mala by zaujem?...alebo poznate nejaku maminu, viete mi dat kontakt?...byvam v Madarsku, par kilometrov od slov. hranic....mala by byt z Bratislavy, alebo okolia....veci sama priveziem autom....za odpovede vopred dakujem...papa

ipetka
20. apr 2017

@pista1234 ja by som mozno nasla 2-3 pary topanok 27,28 mozno aj 29. napiste mi IP

pista1234
21. apr 2017

@adetka mohla by som sa opitat ci este by sa nieco nenaslo na dievcatko

ninka234
3. máj 2017

Dobri den, rada bi som poprosila o pomoc , mam 2 ročnu dceru , mozem vas poprosit o niejake veci oblecenie hracky a nieco prenu kebi sa naslo boli bi sme radi, sme v krizovej situacii a preto hladam pomoc tu ked sa najdu dobri ludia prosim vas .......

katakatarina
5. máj 2017

Ahojte, mám na darovanie veľký balík dievčenského oblečenia, veľ. 98-104, aj zimné veci + obuv č. 25-28. Sú to veci obnosené ale funkčné. Ak by ste poznali niekoho kto by ich ešte využil, dajte mi vedieť. Len osobný odber v Senici.

samkovaiveta
27. máj 2017

dobry den mohla by som vaz poprozit oblecenie na donesenie na 4 az5 rocnudcerku za postovne dakujem

erikamkmej80
18. aug 2017

@lubkaben dobri vecer mala by som zaujem o tie spominane veci avsak zijem v trebisove nie v ba, zijem vsak sama zmaloletov dcerkov a moj prijem my neumoznuje nakup novych veci velmi by sa nam zisla vasa pomoc neviem vsak ci najdete pochopenie v otazke mojho bidliska a ci odpoviete vobec na moju prosbu o pomoc som na tejto stramnke nova neviem sa orientovat kde co hladat vas som nasla nahodne mam mesacnu dcerku ktora este nema ani detcky kociar pretoze my to situacia neumoznuje kupit hoci pouzity som rada ze dokazem zakupit aspon vyzivu prenu a plienky tovto cestou by som rada poprosila vsetke mamicky ktore vidia moju spravu aby prehovorila vo vas ludskost pretoze sme ludia a kto s cim moze moze pomoct nie mne ale mojej malickej moj kontakt je 0908170444

rose111
23. aug 2017

@galyna Dobry den , pre aky vek a pohlavie potrebujete veci?

Dakujem

magda22
9. sep 2017

Dobrý deň, darujem jednu väčšiu tašku oblečenia a 3 ks obuvi pre chlapca vo veku 9,10 rokov. Len osobný odber v BA

migella
15. sep 2017

kto my daruje damske saty xxl financne som nadne. dakujem

sabinka777
19. sep 2017

Dobrý kto daruje pre chlapca oblečenie ma 4 rôčkov do škôlky by som potrebovala ja zas darujem pre dievčatko oblečenie dakujem

erikamkmej80
14. okt 2017

@rose111 dobri den ja mam troj mesačnu dcerku ešte len

misulatko
Autor odpoveď zmazal
5555555
23. nov 2017

Dobry mam na predaj rozne dtuhy chlapcenskych veci ak mate zaujem tak sa mi ozvite

5555555
23. nov 2017

@leve26mdobrymozetebrknutmam na predaj rozne druhy chlapcenskychveci mate zaujem

miskaas
25. feb 2018

Dobrí deň darujete ešte tie veci dakujem

misulatko
25. feb 2018

@miskaas už som našla odberateľku😉

miskaas
25. feb 2018

Ok a dakujem

zuzanazitnanska
26. feb 2018

@lubkaben
@lubkaben dobry den mam zaujem otie vase veci som mamina z 3 detmi som v zlej financnej situacii nemozem si dovolit nic kupit byvam na inoveckej 17 senec moje telefonne cislo je 0944150515 doviezli bi ste mi to prosim dajte mi vediet pisomne alebo telefonicki dakujem

zuzanazitnanska
26. feb 2018

Dobry den mam zaujem o tie vase veci byvam v senci z 3 malymi detmi som slobodna mamicka a som v zlej financnej situacii nemozem si nic ani detom kupit deti mam vo veku 5,7,10 risko vaneska laura byvam na inoveckej 17 senec moje telefonne cislo je 0944150515 dajte mi prosim vediet pisomne alebo telefonicky dakujem velmi tie veci mi pomozu

zuzanazitnanska
26. feb 2018

Dobry den

zuzanazitnanska
26. feb 2018

Odpovezdzte mi prosim

chovancova27
26. feb 2018

@zuzanazitnanska asi Vám neodpovie, keď správu písala v r. 2012

kikaleidi
26. apr 2018

Zhanam pre cerku kocik hlboki prosim kto bi daroval velmi potrebujeme pre malinku 5 mesacnu

puskaruka
Autor odpoveď zmazal
kikaleidi
26. apr 2018
julkabacova
21. máj 2018

Dobry den chcela som sa opytat ci je to este dostupne ak ano tak mam zaujem a ak by sa dalo doniest to do ziaru nad hronom zatial vam vopred dakujem prijemny den

julkabacova
6. jún 2018

Dobry vecer chcela by som vas poprosit i by ste mi mohli podarovat vecicky pre novorodeniatko nakolko si nemozem dovolit kupit nove som slobodna mamina 2ro nej dcerky a dalsie je na ceste z priatelom sme sa rozisli a neprispieva mi bola by som vam velmi vdacna dakujem

avemaria
17. sep 2018

Ahojte dievčata prosim vas nema niekdo na podarovanie dievcenske veci na 6 rokov a 2.5 ročne okoloe malaciek brachovi utiekla žena za druhym a zobrala všetky veci aj čo sme kupovali my jak krsny rodičia ☹

megie27
7. nov 2018

@avemaria Zdravím vás, ešte potrebujete veci pre dievčatá?

gabikaivan123
19. nov 2018

dobry den poznam taku rodinu prosim vas ak mate este tie veci tak sa mi este ozvite