Darujeme Európu moslimom?
Váš názor?..ja som zhrozená 😒
v pravidlach tejto stranky je nieco ako zasadne neurazat nabozenstvo..a sionizmus nabozenstvo nie je
je to nacionalizmus hrubeho zrna...podobne ako podstata tejto temy...ale ospravedlnujem sa za rozvirenie pokojnej vlny..naozaj mudre je nereagovat na taketo prekrucanie a osocovanie..
Pokoj so vsetkymi ktori verite , a neberiete medialne polopravdy a protimoslimsku propagandu vazne
ja verim ze krestan, moslim aj zid veria v toho isteho Boha.
Respect ozajstnym nabozenstvam 😉
http://www.extraplus.sk/content/view/2858
Rozhovor s eliotom rostasom, mozno bude zaujimat...
@demo a opat sa opytam, napises aj nieco k veci?
Inac kopirujem z rozhovoru, sedi to....
Spôsobom ako čosi spochybniť sú útoky nie na myšlienku, ale útoky na nositeľa myšlienky ad hominem, čiže budú o človeku hovoriť, že je blázon, neonacista, extrémista, antisemita. Lenže to nie sú argumenty.
Najidealnejsie by bolo keby sa ludstvo pouci zo svojich chyb a pochopi ze najvacsie zlo je nabozenstvo. Za takmer vsetkymi vojnami stoja nabozenstva, ideologie. Je jedno ci su to moslimovia alebo krestania, zidia.... Jedna vec je viera v Boha, no druha je zneuzivanie tejto viery ktora je pre ludi prirodzena (lebo existenciu vyssej moci vsetci citia) vo svoje politicke ciele, prekrucanie, rozostvavanie ludi a vykrikovanie len ja mam pravdu, len nas boh je skutocny, strasenie peklom, zatratenim. To su nastroje manipulacie s ludmi. Kazde nabozenstvo je uzko prepojene s vladou.....
Budeme sa tu rozculovat nad Islamom, nad pravom Saria, no staci sa pozriet co spravilo krestanstvo. Znicilo nase povodne zvyky, co sa mu nepodarilo vyhubit prekrutilo ich na svoje (vianoce byvali kedysi sviatky slnovratu, kriz ako stary pohansky znak zacal byt pouzivany ako symbol krestanstva az v 4.storoci)... nemusim tu ani spominat statisice umucenych a upalenych zien, detske kriziacke vypravy, znicenie neuveritelneho mnozstva inych kultur a civilizacii, kulturnych pamiatok, maju prsty v morovej epidemii ktora zdecimovala 2/3 populacie europy ( krestania povazovali starostlivost o telo, cistotu za hriech, boli znicene kupele...no v tejto spine sa mor siril jedna radost)...a pokracuju teraz, vlastnia neuveritelne mnozstva pody, nehnutelnosti, maju pod palcom politicke strany a ovladaju vsetko.
Ludom bude najlepsie ked pochopia ze ziadna nabozenska organizacia ich lepsimi neurobi, nebudu k bohu blizsie
Myslim si, ze v dnesnom svete bojuje v mene nabozenstva uz iba moslimi. V historii bolo kopec vojen koli nabozenstvam, nepopieram.......ale co uz stvara Islam, to uz je na mna vela.....
@lujza123 O kriziackych vypravach a o upalovani carodejnic som sa uz vyjadrila a Vatikan sa vyjadril uz tiez.....najmenej 100 rokov sa za to ospravedlnuju a odsudili tieto ciny...tak isto, ako kazdy normalny katolik (ako napr. ja) si povie, ze to bolo svinstvo......
Len skus ziadat od muslimov, aby sa za nieco, co v minulosti urobil aj ospravedlnili. Pre nich su to vsetko vyznamne udalosti a oni sa nimi chvalia a zvelebuju ich.......
Je rozdiel milovat zivot a milovat smrt ☹
tieto videa zbytocne siria xenofobiu medzi ludmi. myslite si, ze vsetci mohlimovia su taky. myslite si, ze vsetci krestania su "cisti"? obdivujem krajiny ako anglicko, belgicko ci holandsko, ktore dokazu bez vacsich vytrznosti zvladnut neskutocne vela kultur pokope. my na slovensku mame madarov a romov a je to pre nas stala tema. my slovaci mame klapky na ociach. malo cestujeme, nedokazeme alebo velmi tazko akceptovat inakost a odlisnoti. sme neskutocne malo toleranti. mame sa vela co ucit.
@digysa Len treba si polozit otazku, kto sa im politicky montuje do krajin,,, preco bojuju, lebo nechcu sa nechat okradat Americanmi,,, len tolko k tvojej poznamocke,,, za vsetkym stoji USA, pretoze si brusia zuby na ropu a kde sa im to nedari, vyvovaju nepokoje - vsetko ma politicky a nie nabozensky nadych,,,,
@digysa No ked nie je pravda co tvrdim, tak si poloz uprimne otazku - keby USA nezacalo robit rozbroje a nesackovali by sa do moslimskych krajin, ci by si pocula o tychto krajinach, alebo len z rozpravky tisic a jedna noc by si ich poznala.... vies ako tieto konflikty vobec zacali? Co bola hlavna pricina?
@demo
@zuzitko74
Aj ja poznam krasne vyroky americkych vojakov, pri zabijani civilistov - staci si pozriet video Wikileaks,,, ze ano,,,
Bagdad 12. 07.2007 - Pozrite sa na tych mrtvych bastardov! Krasa! odpoveda mu druhy...Po zabiti civilistov, zastavil minibus, aby pomohol zranenenemu fotografovi - no toto sa samozrejme nepacilo a nasledoval dalsi krasny vyrok americkeho vojaka - Podme strielat! Odpovedou bola strelba povolena. Par minut neskor prisla americka jednotka - nasli 11 mrtvych muzov (civilistov) - jedneho chlapceka a zranene dievcatko. No cinizmus vrahov pokracuje : Su si na vine sami, ze nosia deti do vojny... V minibuse bol otec, ktory niesol svoje deti do skoly a zastavil sa, kedze videl na ulici lezat zranenych,,, a odporucam si pozriet video od minuty 4,59, kde po rokoch vidia blizky zomriet zivitelov rodiny a ich reakciu a klamstva USA vlady o pomoci zenam, ktorym postrielali zivitelov rodiny a dokonca ani len chybu si nepripustili, neodskodnili rodiny .. potom tu pustat hlasky - co si myslite, preco sa rodi taka nenavist voci USA v moslimskych krajinach, nema to svoju pricinu? Nad takymi malickostami ste sa tu uz zamysleli, predtym ako zacnete robit zvery len z jednej strany,,, sem nam ani tlupy moslimov nemuseli prist a prechovavate taku nenavist, co by ste robili na ich´mieste? Milovali by ste USA politiku, keby vam postrielali bezdovodne ( len tak z nudy ) vasich blizkych a este si robili srandicky,,,, Je ludsky zivot moslima menej hoden, ako ludsky zivot krestana - NIE, NIE je, JE TO STALE JEDEN LUDSKY ZIVOT...

@mariuskaa no toto sa netyka iba SVk... Velmi systematicky a cielene sa informuje svet a podnecuje sa tak nenavist ludi voci sebe.... Potom sa uz masy manipuluju a ovladaju lahko...