Darujeme Európu moslimom?
Váš názor?..ja som zhrozená 😒
@erjona Sledujes terajsie spravy?? Tato informacia- terajsia-sucasna-aktualna asi ziadnemu moslimovi dobre meno neurobi...... A mozes kydat na USA, kolko chces......
Tu je link pre kazdeho, kto vie anglicky: http://www.cnn.com/2014/05/05/world/africa/nige...
A pre teba v skratke:
Muslimsky terororista Boko Haram uniesol v Nigerii VYSE 200 !!!! malych dievcat zo skoly a chce ich predat!
Ak si pozries video, ktore sam natocil, toto tam hovori:
Ja som vam uniesol vase dievcata. Predam ich na trhu v mene Allah!
Poznam trhy, kde sa predavaju ludia. Allah mi povedal, ze ich mam predat. Allah mi kaze aby som ich predal. Predam vsetky vase dievcata.!!!!!!!!!!!! ☹ ☹ ☹
A vies preco to robi???? Nie pre to, ze sa svetu nepaci politika USA, nie preto, ze sa USA (podla teba) miesa do muslimskej civilizacie...... S USA to nema nic spolocne........ Ma na to jediny dovod a vysvetlil ho takto:
"Vzdelanie zapadnej civilizacie je HRIECH!"
On tie dievcata tresta za to, ze chcu chodit do skoly............ Prasivy muslimsky potkan
Mozes sa vyjadrit, aka je muslimska kultura bohovska...a skus vynechat USA. 😖 😖 😖 😖 😖 😖
@ice8 Uvediem ti - v Dubaji sa nachadza najväcsia fara na SVETE spolu 400 000 veriacich su v tejto fare zapisani.... Takze si sa trosku sekol pri vybere ... Nachadza sa na Oud Metha Street... No a ze ocumuju nase dievcata,,, prosim ta, ktory chlap neocumuje? Slovaci si oci zakryvaju, ked ide pekne dievca okolo?
Tu mas zdroj k mojmu tvrdeniu: http://www.kath.net/news/44562
@ice8 Pytal si sa a ja som odpovedala, teraz sa ti nepaci moja odpoved - preco nevytiahnes krajiny, kde nie je nabozenstvo postavene nad politiku statu,,, ja som bola v moslimskych krajinach, kde ziju susedia katolik vedla moslima a nikomu nevadi ich vierovyznanie,,, a mozes si aj klaknut a zacat sa modlit,,, nikto ti nic nepovie,,, Aj oni prechadzaju vyvojom a su ovela mladsim nabozenstvom ako my..... na svete je vyse miliardy moslimov a nie vsetci ziju podla sarije .... je to len urcita ciastka,,, len vsetci hned spominate Araboske krajiny, akoby ini moslimovia ani neexistovali a pritom je to len ciastka zo vsetkych,,,,v At ziju priblizne pol miliona moslimov,,, 0,5% obyvatelstva sa hlasi k tomuto vierovyznaniu, tak si myslim, ze 400000 katolikov je pekna ciastka, kedze tam chodia ludia hlavne na pracovne viza, ked im skoncia, idu domov,,,
sorry 6,25 percent, neviem, bolo 5 % pred par rokmi, asi preto som mala v hlave cislo 5 😀
Moj manzel je moslim a v jeho rodine ma sesternice, co su katolicky,,, teraz sa maju preto nenavidiet?
@erjona Sekta.... 2 veci k tvojej sekte. Tento clovek vyvrazdil uz vyse 10 000 ludi a vsetci boli katolici. Tych co nevyvrazdili, tych nasilu prekonvertovali. Dievcata predavaju na sex a chlapcov vyuzivaju za vojakov. Toto robia uz od roku 2001.
Nieviem aka islamisticka skupina, alebo (mierumilovni islamci ) pojdu zachranovat tych 200 dievcat. A uz len to, ze ti "dobri muslimi" nic proti tymto ludom nerobia uz dobre desatrocie svedci o niecom.
Som zvedava kto tie deti najde.... Ale jedno je iste, nasa viera kriziacke vypravy skoncila dobre davno....zato "islamske vypravy" pokracuju a su aktualne v dnesnej dobe.
Takymto sposobom konvertovat ludi moze iba ta najmierumilovnejsia viera zo vsetkych: islam.
Vies ako katolici konvertuju ludi v dnesnej dobe? Mam informaciu priamo z kostola (dostala som pozvanku na misiu):
Nas kostol robi kazdy rok misie do Europy, Afriky a roznych koncin sveta. Chodia do velmi chudobnych dediniek-osad-na vidiek, kde ludia potrebuju hygienicke potreby, zakladnu lekarsku starostlivot, skolske potreby a pod. Vsetko je to dotovane nasou farnostou a farnikmi, ako som "ja", ktori davaj do "zvonceka". Chodi sa tam hlavne koli detom. Popri uceniu o hygiene a zakladnych veci ako je citanie, pisanie sa ucia aj nase nabozenstvo....
A takto konvertuju islamisti: Zbran medzi oci a vyber si: budes sa modlit v Allaha alebo si mrtvy.
Islam je "globalne" zlo vo svete. Islam bol zlo uz od vzniku, islam je zlo teraz a ci bude zlo aj v buducnosti, to sa necham prekvapit.
Ti dobri muslimi by ale mali nieco preto robit, aby sa islamofobia vytratila a predsudky stratili.......
Ale zatial vidim viac zla a nicnerobenia ako dobra a protestovania samotnych muslimov. 🙄
@digysa http://www.faz.net/aktuell/feuilleton/dieser-ka...
Preloz si co si ako sa o nom vyjadruju pravi moslimovia- to je sekta,,, si dost inteligentna, aby si to pochopila, rozdiel medzi sektov a rodiel medzi islamom... DVE ROZDIELNE VECI!!!!
Islamisti to odcudzuju ... ja som ti povedala, ze daj mi priklad, s cim suhlasia vsetci moslimovia,,, nedala si mi,,, tocis do okola o teroristoch - to nie je vzorka moslima, si to uz konecne uvedom....
moj muz je kvapka a takych kvapiek je strasne vela, aj more by si z nich vedela vytvorit a este raz - ja nemam nic proti americanom... uz som to 100 krat pisala,,, mne sa len nepacia ich politicke praktiky a za to veru nemozu ludia, co nesedia v politickom kresle,,, aby sme sa pochopili,,,
Takze zacni pisat fakty a nie stale dookola tocis o teroristoch,,, za ich ciny nemoze ziaden slusny moslim,,, a ich nabozenstvo je velmi podobne nasmu a az prilis podobne, tak si tie tvoje komentare laskavo vaz.....
Si tak strasne zatrpknuta, nevraziva voci nim, ze to uz normalne neni,, trosku by si si mala vstupit do svedomia, nepoznas moslimov osobne, nevies, co su to za ludia a len posudzujes a odsudzujes,,, Si krestanka a bibliu nepoznas?? Nesud, aby si nebola sudena,,,
@digysa A este nieco... ked si myslis, ze s tym statne organy nic nerobia, tak sa velmi mylis, pochytali uz dost privzencov tohoto klanu,,, co s tym maju urobit podla teba obycajni ludia? To je to iste ako keby ja som ta posielala dolapit masoveho vraha v Amerike, na to su predsa kompetentnejsi ako civilisti, nemyslis, tak trosku premyslaj, pokial nieco take napises a informuj sa, predtym ako nejaku hlasku udas ako fakt,,, lebo pises len polopravdy,,,, nie cele fakty a vyberas si, len co sa ti hodi,,, 😠 😠
No a vidim, ze ti je luto, za temou, z ktorej si sa porucila,,, ze ano, a ze si si bola prepozicat Evkin vyrok,,, sak sa tam kludne vrat,,, no a netvrd, ze si si to nebola citat, lebo to je az velmi velka nahoda, ze si to akurat teraz spomenula,,, takze hrdost nabok a smelo spät do temy, lebo vidim, ze sa ti velmi cnie po protimoslimskych komentaroch,,,, 😝 😝 😝 😝
@ice8 Ja ta velmi dobre chapem,,, ked si proti vsetkym pristahovalcom a nezavisle od nabozenstva, tak to berem,, jasne, ze je pracovnych prilezitosti stale menej, ale za to moze hlavne umelo vytvorena kriza, ktora prisla z USA - kartickovy system sa zrutil a pani podnikatelia si zvykli sa touto krizou ohanat a ludom nalozit roboty aj za dvoch samozrejme najlepsie zadarmo... myslim, ze prace by bolo dost, napriklad ja zijem v AT - ziaden rakusak ti nepojde robit cistiace prace - na to tu maju predsa cudzincov a otvorene sa o tom aj tak vyjadruju, takze ci potrebujeme cudzincov, alebo nie, o tom sa da polemizovat, ja si myslim, ze kazdy clovek bez ohladu na farbu pleti a pokozky a vierovyznania ma dostat rovnaku sancu a chopit sa jej,,,podla mna by sa mali hlavne zakony pomenit a zabranit, takemuto vyuzivaniu pracovnikov a hned by sme mali viacej pracovnych miest,,, v tom pripade, ked mas zakon pevne stanoveny na urcitu minimalnu mzdu pracovnika, tak si nesmies najat niekoho lacnejsieho, lebo aj ten ma pravo zarobit rovnako,,, len toto je o inom a na dlhu debatu 😉
@erjona
Ty si vtipna............ ak poznas youtube tak si len tak zbezne pozri tie videa........to nie je "show"...to natacaju islamisti, ktori chodia na ich vlastne zhromazndenia.........je ich tam tisice az nie stotisice........ Je tam stovka videii z roznych zhromazdeni v ich mesitach, ci na uliciach..... (to nie su plateni herci, to su realni ludia, ktori vyhukuju ako Islam bude dominovat cely svet)
Ty si uz za tolke roky nepostrehla, ze ich hlavna pracovna napln dna je " vyjst na ulicu a prostestovat a vyhukovat" proti krajine, kde sa tak urputne hrabali?
@erjona no musim povedat, ze by som si nevsimla nejake velke potesty v at, skor som bola prekvapena ake strany kandiduju do AK... A aj ako sa im a to dlhodobo dari. Domaci na to trochu kaslu sa mi zda....
http://wien.arbeiterkammer.at/ueberuns/akwahl20...
http://dastandard.at/1389860461029/Tuerkische-L...
Hm a ked bude europa moslimska, koho bude slovensko? To by ma celkom zaujimalo, co potom... Ze kto z koho? 😀
http://www.tvnoviny.sk/domace/1756102_o-15-roko...
Aj takto vyzera nenasilna a vojensky nekonfliktna Europa
http://www.info.sk/sprava/36336/medzinarodny-su...
@sirinka Ja som tiez citala, ze chcu zvysit migraciu, teda planuju pripustit o 200000 imigrantov do AT... no som rada, ze aj cudzinci maju zastupenie v AK,, to som po pravde nevedela,,,, ten hore menovany zakon minimalnej mzdy pevne stanovenej sumy, no hlavne zakazu platenia pod tuto sumu a nasledne sankcie, som myslela krajinu ako je Slovensko, Rakusaci uz tento zakon maju,,, 😀 😀
@erjona ani ja som nevedela a tiez som bola prekvapena. Je fajn, ze su tam aj "cudzinci", kedze v at je ich zamestnanych dost. No zda sa mi to az privela. Ale o tom to je. Domaci na to kaslu, rovnako ako na rodenie deti, da sa to preniest na celu europu, kde my europania volime pohodlny zivot bez vacsieho zaujmu o okolie a buducnost nasich krajin. Centralizaciou EU, europsky parlament, spolocne nariadenia a zakony sa beznym ludom vsetko len vzdaluje a tak maju ti sikovnejsi sancu... A nebudu musiet pouzit vobec ziadne nasilie. Rozmmozuju sa, dostavaju sa do politiky, nepotrebuju ziadne masove demonstracie.... Sami sa vzdavame.
@erjona nuz priemerny europan s primeranym vnimanim reality si 5 deti nespravi. Na to je potrebna bud:
1. velka tuzba po velkej rodine a zaroven schopnost triezvo riesit problemy s tym suvisiace ALEBO
2. absolutna neschopnost chapat suvislosti, tuzba po socialnych davkach, negramotnost a nizka inteligencia. kto asi splna kriteria v druhej skupine? 😀
@erjona No, ty uz ani vtipna nie si.... O sekte si pisala ty. TO slovo si sem dala Ty. Ja som ti dala meno islamskeho teroristu z Nigerie.... Ty si to zmenila na sektu (co nechapem doteraz)
A ak neveris tomu, co davaju ludia na youtube- ich vlastne videa, tak tiez by si mala prestat dohadzovat svoje linky....
"Tak veru, kazdy Europan ma moznost si spravit 5 deti, ked sa boja, ze ich moslimovia prevysia,,, "
Mas pravdu, ma......ale vacsina pristahovalcov ma medzi usami nieco ine, ako mozog. Toto moze povedat iba clovek, ktory je negramotny, neschopny chapat realitu, nevediet naratat do 5 a cakat, ze sa o neho postara stat- resp. ten druhy "typ" cloveka, ktory na neho musi robit. Vidim, ze to silno prezentujes, mas neskonaly zmysel pre sci-fi
Ved majme vsetci 5 deti, ale kto na tie deti bude robit, ked my budeme rodit deti......MY, co na tych moslimov robime, my potrebujem 8 hodin spanku, 8 hodin prace a 8 hodin straveny s nasimi detmi (to je jeden 24 hodinovy den, keby si nahodou nevedela)
A posledna vec.... katolicka viera a islam nemaju nic spolocne.
Vsetci islamci, co zabijaju to vzdy robia v mene Allah.
Krestania sa nezabijaju v menej Jezisa Krista. Ja ked som nastvana a mam chut niekomu tresknut po papuli, tak urcite si nemyslim, ze to robim v menej Jezisa Krista. Ten hlasal nieco ine, na rozdiel od pedofilneho Muhammada, co znasilnoval male deti. - Islam nie je mierumilovna viera.
@digysa 😀 ty si stelesnenie mierumilovneho krestana...
Napriklad aj v USA porodnost udrzju prave ti pristahovalci. Krajina je v obrovskych dlhoch, domacim neostava nic ine, len nerodit a makat aby si na dochodok cosi odlozili, inac amen tma....
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/mensinam-se...
@sirinka K tym vojnam. Ja o vojnach nepisem. Ja som porovnavala konvertovanie ludi na islam a na krestanstvo. Tvoj komentar mi nedava zmysel...vlastne dava, nejakym zazrakom sem zase chces zacat pisat o USA, ze? Chyba ti to, vsak? Hmmmmmm, smola ja pisem o konvertovani a neustalom pripominani kriziackych vyprav...
Ja pisem o tom, ze konvertovanie na islam prebieha asi tak, ako som to opisala a pripada mi to, ze sme sa este stale nedostali z doby Alexandra Velkeho, ktory zachranil celu Europu, ked pohnal to stado muslimov do prdele. Ak by to neurobil, tak Europa by vypadala trosku inak.
Katolici maju ine metody na konvertovanie ludi. ( a nepisem o USA , pisem o katolikoch na celom SVETE...na misie chodia aj Slovaci, ved sa popytaj tam u vas.... kde byvas)

@zuzitko74 A ja nevravim, ze maju nenavidiet USA,,, a vsetkych,,, lebo za politiku nemozu vsetci Americania, ja som len napisala dovod, ako lahko sa k nenavisti da prist a opravnene,,,