icon

Dávajte si pozor - môžete prísť o dieťa

kikina84
30. máj 2013

Ahojte rodicia deti,pisem sem tuto temu lebo mi to neda,pozrela som si istý dokument a konkrétne prípady okolo neho a som šokovaná !!! mám už niekoľko dní strach o moju dcéru,bojím sa aby mi ju nevzali,bojím sa ju dať aj do škôlky,lebo mám strach,že ked pre nu jedneho dna prídem po robote,ona tam nebude!!
Pokial sa toto dialo s pani Ivankou Boorovou v dalekom Anglicku,tak mi to samozrejme bolo veľmi luto a drzala som palce zo vsetkych sil,aby im deti vratili a pevne som dúfala,že mne sa nič podobné nestane,resp.že tento problém po zmedializovaní už nebude takým problémom a prestanú sa tieto veci diať.No časom sa to začalo diať aj v čechách nakoniec je tu najnovší prípad z mája 2013,kde odobrali mamičke syna len na základe neoverených informácíí a domnienok a dodnes syn nemá doma,nevie čo s ním je a kedy ho uvidí..Neviem si predstavit tuto situaciu,ze by sa nieco stalo mne.Nakolko je to zalezitost ktoru riadia vysokopostaveny ludia a je to niekolko rokov zabehnuta vec,ktora je mlynom na peniaze,malo by o tom vediet co najviac ludi,preto prosim pozrite si videa a blogy v linkoch,najdite si cas na to..ide aj o Vase deti,zdielajte to a posielajte komu sa len da,toto nesmieme dopustit aby sa dialo aj u nas,podotykam ,vlada ma v zámere zaviest aj u nas zakon,ktory bude zavazovat kazdeho rodica novonarodeneho dietata zaregistrovat ako ,,statny majetok,,,teda stat bude moct o detoch rozhodovat a bude prvorady pred rodicom.Teraz sa to konkretne deje aj v Skotsku,kde tento zakon uz navrhli!! Prikladam blogy a videa,upozornujem nieje to nic prijemne,ale pozrite si to,pocuvajte hlavne to o som hovoria..tiez som to najprv nechcela pozerat,som slaby zaludok,ale nakoniec som sa prekonala a som rada,lebo keby som si to nepozrela nemam ani paru o tom co v skuťocnosti deje!!!..ospravedlnujem sa za diakritiku,pisem to s velkymi emociami a vedla mna pobehuje dokolečka moja malá ratolesť,takze som rada ze to sklbim aspom takto v rychlosti.. 🙂
Este pre info,ten kto nemusi zbytocne nedavajte fotky Vasich deti sem na MK..ked tak si to zablokujte len pre priatelov..aj toto je zdroj toho aby si tu niekto mohol vyslovene vybrat dieta ktore sa mu paci..neriskujte to..ja som zmazala vsetko,pripadne zablokovala len pre ludi ktorych poznam!!! 😔

http://www.topky.sk/cl/100370/1350795/Erika-zuf...
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/328036/Dava...

lucinocka
7. sep 2013

@bubulka722 co pretlacili v chorvatsku? :D tu v spravach nic nebolo, dajak som o nicom nepocula

jatamido
7. sep 2013

ahojte všetci,dnes aktualizované v českých novinách...nemám slov,tak dám iba link:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/2059...

jatamido
7. sep 2013

@kikina84 strašné ☹

sisaka
7. sep 2013

@laila22 nemyslim si, ze je o inom, niekto tu ma starch, ze deti sa zacnu ucit v skolach masturbovat, budu nabadane k braniu hormonalnej antikoncepcie a budu nabadane stat sa homosexualmi .....

zuzkat1
7. sep 2013

@kikina84
@jatamido ale v tych komentoch sa pise ze im uz 1 dieta vzali a upozornili ich ze aj dalsie im vezmu lebo maju nevyhovujuce podmienky ci co

sisaka
7. sep 2013

@lucinocka informacie, ktore tu damy vkladaju je cista demagogia, ktoru siria nabozenske skupiny.
Dnes som pri citani SME natrafila na tento blog
http://pietruchova.blog.sme.sk/c/336544/Zvraten...
hovori za vsetko, dovolim si citovat zaver blogu:
Jediné, čo hrozí, je nedostatok kritického myslenia pri počúvaní ideologicky zmanipulovanej demagógie slúžiacej mocenským záujmom určitej skupiny a tým výchova budúcej generácie ľudí, ktorí si nevedia overiť fakty a utvoriť vlastný názor. A to je to, čoho by sa starostliví rodičia mali najviac obávať.
Pod toto sa podpisujem a apelujem na pritomne mamicky, aby sa tym zacali riadit - I ked je tazke naucit sa kriticky mysliet, ked to v nas bolo v skolskych casoch potlacovane, v dnesnej dobe, ked sa na nas valia kvanta informacii, je kriticke myslenie nevyhnutne pre zivot a fungovanie v spolocnosti

zuzkat1
7. sep 2013

@jatamido
@kikina84 teraz to zas pozeram a niektore komenty su fuc... Zaujimave

zuzkat1
7. sep 2013

@zuzkat1 uz som ich nasla

lucinocka
7. sep 2013

@sisaka jaj to si pamatam, jak rodicia protestovali proti sexualnej vychove na skolach..som si pomyslela, ze jediny pokrok v tomto state co je 100 rokov za opicami a aj proti tomu sa buria.. sak nech ich deti zberaju v lete po plazach pohlavne choroby..

sisaka
7. sep 2013

@lucinocka no ak som to tu spravne pochopila, ak su u dietata pestovane moralne hodnoty, takato vychove nie je potrebna

zuzkat1
7. sep 2013

@sisaka presne.aj ja som to tak pochopila. V podstate takato vychova na skolach kazi moralku.

jatamido
7. sep 2013

@zuzkat1 kde to je prosím ťa,neviem to nájsť

zuzkat1
7. sep 2013

@jatamido v tom linku co dala kikina takmer uplne dole v komentoch 1 chalan pise ze sice social service ma chyby ale ked uz pisu o tomto pripade nech pisu vsetko. Neviem odkial ma info,ale je fakt ze v tom clanku o rodine nic nie je.ktovie kde je pravda.

lucinocka
7. sep 2013

@sisaka podla toho ako sledujem vychovu v chorvatsku, potrebna je aj rodicom, nie len detom..lebo tu sa vacsina deti vychovava sama

jatamido
7. sep 2013

@zuzkat1 ahá...no veď,keby napísali celú pravdu,čo sa vlastne stalo,kde nastala chyba,aby sa tomu mohli vyvarovať iné rodiny...to sa asi nedozvieme 😲

zuzkat1
7. sep 2013

@jatamido hlavne by to nebola taka senzacia. Tym nechcem znevazovat obavy z JJ ale teraz sa s takymito pribehmi roztrhlo vrece a verejnost nie vzdy vie co je a co nie je opodstatneny zasah.

sisaka
7. sep 2013

@lucinocka ved prave prave takym detom moze sex.vychova v skole pomoct zorientovat sa, tam je aspon zaruka, ze info, ktore deti dostanu su pravdive, nie nejake bludy

lucinocka
7. sep 2013

@sisaka no ved ja som za, nech im to pekne odborne vysvetlia..ja som pripravena odpovedat na dodatocne otazky 😀

sisaka
7. sep 2013

@lucinocka ja zase naopak, tie zaklady vysvetlim aj doma a ak sa chcu vrtat v detailoch, tak nech sa pytaju v skole 😀

jatamido
7. sep 2013

@zuzkat1 máš úplnú pravdu

kikina84
autor
7. sep 2013

@sisaka aj toto je demagogia?

dusika11
7. sep 2013

@kikina84 to ma byt co???

jerryjanka
7. sep 2013

tak z tohto sa mi chce zvracať

kikina84
autor
7. sep 2013

@dusika11 NO to su vyroky pani O.Pietruchovej a ludom jej podobných a vidím že sú tu aj matky,ktoré sa nou inšpirujú,ked ju dávajú za príklad

kikina84
autor
7. sep 2013

videla som ucebne osnovy ,ktore su v niektorych krajinach zavedene a pokial berie niekto za normalne ucit male deti detaily o sexe,a to myslim ze uplne detaily..tak je to zvratene,dokonca niektore osnovy sa riadia heslom ze deti mozu byt zneuzivane do takej miery,do akej sa im to paci..tak ako sorry..ale ked je toto pre niekoho normalne tak mi uz chodte doprdele naozaj..

dusika11
7. sep 2013

@kikina84 to vsetko odporuje tomu co nas ucili na pg vyske...

kikina84
autor
7. sep 2013

@dusika11 napr.aj tu sa o tom pise..a pod clankom su dalsie podobne temy http://www.lifenews.sk/content/agentúra-osn-pod...

dusika11
7. sep 2013

@kikina84 mne sa chce grcat..