Čo by ste chceli vedieť o donáškovej službe Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
8. sep 2015

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o tom, ako funguje originálna donášková služba Tesco Potraviny domov, opýtajte sa nás čokoľvek. Rady odpovieme počas celého týždňa na vaše otázky a jednu z vás odmeníme v nedeľu 13.9.2015 kupónom na 15 eur na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 🙂 https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

Pozrite si video, ako služba funguje:

https://www.youtube.com/watch?v=bRNLd4S9t-U
evitka83
8. sep 2015

Dobry den, chcela by som vediet, ako je to so vstupom sofera do domu, ked si objednam vacsi nakup. Vzdy boli ochotny, ze mi vzali prepravky az do kuchyne, hlavnev tehotenstve, ale v poslednej dobe sa mi stalo, ze mi dvaja povedali, ze dnu nepojdu, lebo nemozu. Co ma zaskocilo po 2 rokoch vyuzivania sluzby a nikdy nebol problem. Dalsia vec, co ma zaujima je, ako mozem ohodnotit kurierov, pretoze niektori sa naozaj velmi mili a ochotni a zasluzili by si asi ohodnotenie. Je mozne im dat aj nejake "sprepitne" za ochotu?

sulejmanka
8. sep 2015

škoda že služba funguje len v okolí BA a KE, takže o originalite služby nemôže byť podľa môjho názoru ani reč

daska_tesco
autor
8. sep 2015

@sulejmanka Ahoj, sluzbu planujeme postupne rozsirit o dalsie lokality, ak sa predregistrujes tu: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...
dostanes e-mailom info medzi prvymi,ak spustime sluzbu v tvojej oblasti. 😉

sintra
8. sep 2015

Mna by zaujimalo, podla akeho kluca vyberaju zodpovedni pracovnici nahrady za tovar, ktory nebol k dodaniu. Moja skusenost je taka, ze naharady su v priemere v kazdom druhom nakupe (KE) a vzdy a zo zasady sa jedna o tovar drahsi, ako je povodne objednany.

daska_tesco
autor
8. sep 2015

@evitka83 Naši vodiči ti nákup prinesú až ku dverám bytu, či domu. Potom už však záleží na danom vodičovia jeho osobnom zvážení podmienok vstupu do bytu, či ti nákup prinesie až do kuchyne .-) .
Kuriérov môžeš ohodnotiť pochvalou na našej zákazníckej linke : 0800 222 333, alebo mailom : potravinydomov@itesco.sk .
Určite sa k nim dostane a veľmi ich to poteší. Čo sa týka sprepitného – vodiči ho nemôžu prijímať.

zuzin78
8. sep 2015

skoda, ze tato sluzba existuje len v okoli BA a v okoli KE.
ja osobne by som ju vyuzivala, nakolko ist na velky nakup s dvomi malymi detmi , ze niekedy nad ludske sily. ale musim to zvladnut, ,nakolko taku sluzbu ako maju v BA my tu nemame, a podla mna kym to pride bud na sever Slovenska, alebo na juh Slovenska, moje deti budu uz velke ☹ 😀 .

zirafienka
8. sep 2015

Kedy sa s takouto službou plánuje na Liptove. V mestách Liptovský Mikuláš, Ružomberok? Veľmi by to Vaši zákazníci ocenili.

izabelkas
8. sep 2015

Mňa by zaujímalo či neplánujete v rámci skvalitnenia služieb pripraviť pre "poškodených (nespokojných)" zákazníkov, určitú formu kompenzácie za zlyhanie ľudského faktora pri vybavovaní objednávky. Napr. stalo sa mi, že mi bol doručený poškodený tovar, čo som zistila až pol hodinu po odchode kuriéra. Tovar som musela zaniesť späť do Tesca, kde mi vrátili peniaze, avšak donáška už pre mňa nemala veľký význam, keďže som nakoniec musela ísť aj tak do obchodu a to ešte čo najskôr. Zaplatila som tak za službu a čakala, že ušetrím čas, no žiaľ to sa nestalo... Očakávala by som ako ospravedlnenie aspoň kupón na ďalší dovoz zadarmo, no nikto sa neospravedlnil ani len slovne... Dosť ma to vtedy sklamalo a aj nahnevalo.

daska_tesco
autor
8. sep 2015

@zirafienka Ahoj, sluzbu planujeme postupne rozsirit o dalsie lokality, ak sa predregistrujes tu:
https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...
dostanes e-mailom info medzi prvymi,ak spustime sluzbu v tvojej oblasti. 🙂

bandurka1979
8. sep 2015

bude takato služba aj v Starej Lubovni?

mabliss
8. sep 2015

Mňa napadol taký zlepsovak,že pri objednávke by zákazník mal možnosť si vybrať,či chce za prípadný chýbajúci tovar náhradu ( vybratu zamestnancami Tesca),alebo nie. Ak by tovar nebol k dispozícii,proste prinesú len to,čo je v nákupnom zozname. Mne sa osobne tie "náhrady" nepozdavaju. Sú vždy o dosť drahšie. Áno,viem,že to môžem odmietnuť,ale považujem to za zbytočnosť. Radšej si vyberám sama. Ďakujem za odpoveď.

daska_tesco
autor
8. sep 2015

@mabliss Ďakujem za super nápad a tip. Určite posuniem informáciu. 🙂

daska_tesco
autor
8. sep 2015

@izabelkas Pri akejkoľvek nespokojnosti budeme radi, ak nás budeš informovať na zákaznickej linke, kde sa snažíme zákazníkov adekvátne odškodniť. Situácia nás mrzí a snáď nám prejavíš dôveru a budeš i naďalej využívať naše služby. V rámci súťaží v tomto týždni posielame kupóny na dovoz zdarma, tak snaď aspoň malá pozornosť poteší. 😉

daska_tesco
autor
8. sep 2015

@sintra Pracovníci vyberajú náhradný tovar tak, aby sa cenou a kvalitou čo najviac vyrovnal pôvodne objednanému produktu. Pár krát som si vyberanie tovaru vyskúšala aj osobne, a ak mám byť úprimná, tak aj pri veľkej snahe vybrať čo najpodobnejší tovar sa nie vždy dá pôvodnej objednávke úplne vyhovieť. Však to poznáš - čo človek to iný názor 😅 Ale snažíme sa ho vždy nahradiť, pretože vieme, že možno práve táto položka ti môže v nákupe veľmi chýbať. Každopádne však môžeš náhradný tovar vodičovi vrátiť a pri prevzatí ti nebude zaúčtovaný.

daska_tesco
autor
8. sep 2015

Milé mamičky, dnes sa s vami lúčim, stretneme sa opäť zajtra. Ak chcete službu vyskúšať, posielam ešte E-kuponik na prvý dovoz zdarma - platí pre 1 nákup cez službu Tesco Potraviny domov: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

ivankajar
8. sep 2015

Dobry den,
ja by som sa chcela opytat preco je obmedzeny pocet kusov ktore si mozem objednat. Napr. priklad ak chcem väcsi pocet tyciniek Deli tak viac ako 24 si neviem objednat.
Daakujem za odpoved

izabelkas
8. sep 2015

@daska_tesco Žiaľ tie kupóny nemôžu využiť už verní zákazníci. ☹

liveya
8. sep 2015

Dobry den rada by som sa informovala pri akej sume je mozne platit kurierovi v hotovosti, pretoze my to zatial vzdy dalo len moznost zaplatenia vopred. Taktiez ma zaujima ako sa mi vedia zaratat body za takyto druh nakupu a v pripade ak viem platit aj v hotovosti kurierom akceptuju stavne listky pripadne poukazky ticket compliments?
Dakujem za odpovede.

nikenzi
8. sep 2015

@liveya odpovedam ti ja lebo to si mozes aj precitat na ich stranke. platit v hotovosti sa nedaaaaaaa. dokonca aj na aute mas napis ze neprevaza hotovost. ide o bezpecnost.

nikenzi
8. sep 2015

@daska_tesco ako pisali vyssie ja by som chcela len dat navrh na moznost: poznamka k nakupu (lebo je tam iba poznamka pre sofera). a to napriklad by sa dalo tam napisat ze, nemam zaujem o nahrady ak tento a tento tovar nebude a podobne. lebo ani mne sa obcas nepacia tie nahrady.

cicimon
8. sep 2015

mna by napr zaujimalo, ak sa napr zbieraju rozne kupony/nalepky a pod, preco sa tie nikdy k nakupu nedorucia... to sa mi stalo uz viackrat sa samozrejme clovek to nestihne pri dverach skontrolovat....

irenaliza
8. sep 2015

dobrý večer,rada by som sa opýtala, u nás síce ešte nemáme donášku dostupnú, ale možno niekedy. Budú vodiči ochotní vyiesť nákup aj na tretie poschodie bez výťahu, ale vyložia pred panelák a ... neviem či donáška platí síce k dverám, ale keď sú tie dvere tak vysoko- 3.poschodie a výťah nemáem. Ja síce vláčim dcérku aj nákupy , ale ja musím, ten pán asi nie? ako to vlastne je. Ďakujem, inak super čítanie, aspoň zistím, čo ešte nemám a možno budeme mat dostupné s donáškou domov od Tesca, potešila by som sa. pekný večer. 🙂 🙂

liveya
8. sep 2015

@nikenzi aha diky..nikdy som to nejak specialne nestudovala, len pri moznostiach platby sa to vzdy zobrazovalo aj v hotovosti. Ok uz viem..uz len to zaratavanie bodov..

nikenzi
8. sep 2015

@liveya ked sa prihlasis na potraviny domov tam niekde mas aj kolonku udeje o clubcard. nahodis si tam jej cislo a automaticky pri zaplateni nakupu sa ti zarataju na nu body, dokonca dvojnasobok sa mi zda.

tajka1986
8. sep 2015

Mna by zaujimalo kedy bude sluzba dostupna pre PD a okolie?

nina661
8. sep 2015

Ja to vidim tak ze to uskodi slovenskym pizzerkam v ktorych je uz aj tak velka konkurencia

irenaliza
9. sep 2015

Pekný deň, Dáška rada by som sa opýtala, že podľa čoho určujete kam rozšírite, do akých obcí a miest donášku až domov a ako často uvažujete, že rozšírite svoje pôsobenie a dodávky. Ďakujem.

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@nikenzi Ďakujem za perfektné odpovede pre liveya 😉 Čo sa týka tvojho návrhu posuniem ďalej - ďakujeme.

daska_tesco
autor
9. sep 2015

@irenaliza Nákup ti šoféri doručia až k tvojim dverám. 😉 Potom je to už na šoférovom zvážení, či ti ho prinesie až do kuchyne alebo ostane pri dverách. 🙂