Dávajte si pozor - môžete prísť o dieťa
Ahojte rodicia deti,pisem sem tuto temu lebo mi to neda,pozrela som si istý dokument a konkrétne prípady okolo neho a som šokovaná !!! mám už niekoľko dní strach o moju dcéru,bojím sa aby mi ju nevzali,bojím sa ju dať aj do škôlky,lebo mám strach,že ked pre nu jedneho dna prídem po robote,ona tam nebude!!
Pokial sa toto dialo s pani Ivankou Boorovou v dalekom Anglicku,tak mi to samozrejme bolo veľmi luto a drzala som palce zo vsetkych sil,aby im deti vratili a pevne som dúfala,že mne sa nič podobné nestane,resp.že tento problém po zmedializovaní už nebude takým problémom a prestanú sa tieto veci diať.No časom sa to začalo diať aj v čechách nakoniec je tu najnovší prípad z mája 2013,kde odobrali mamičke syna len na základe neoverených informácíí a domnienok a dodnes syn nemá doma,nevie čo s ním je a kedy ho uvidí..Neviem si predstavit tuto situaciu,ze by sa nieco stalo mne.Nakolko je to zalezitost ktoru riadia vysokopostaveny ludia a je to niekolko rokov zabehnuta vec,ktora je mlynom na peniaze,malo by o tom vediet co najviac ludi,preto prosim pozrite si videa a blogy v linkoch,najdite si cas na to..ide aj o Vase deti,zdielajte to a posielajte komu sa len da,toto nesmieme dopustit aby sa dialo aj u nas,podotykam ,vlada ma v zámere zaviest aj u nas zakon,ktory bude zavazovat kazdeho rodica novonarodeneho dietata zaregistrovat ako ,,statny majetok,,,teda stat bude moct o detoch rozhodovat a bude prvorady pred rodicom.Teraz sa to konkretne deje aj v Skotsku,kde tento zakon uz navrhli!! Prikladam blogy a videa,upozornujem nieje to nic prijemne,ale pozrite si to,pocuvajte hlavne to o som hovoria..tiez som to najprv nechcela pozerat,som slaby zaludok,ale nakoniec som sa prekonala a som rada,lebo keby som si to nepozrela nemam ani paru o tom co v skuťocnosti deje!!!..ospravedlnujem sa za diakritiku,pisem to s velkymi emociami a vedla mna pobehuje dokolečka moja malá ratolesť,takze som rada ze to sklbim aspom takto v rychlosti.. 🙂
Este pre info,ten kto nemusi zbytocne nedavajte fotky Vasich deti sem na MK..ked tak si to zablokujte len pre priatelov..aj toto je zdroj toho aby si tu niekto mohol vyslovene vybrat dieta ktore sa mu paci..neriskujte to..ja som zmazala vsetko,pripadne zablokovala len pre ludi ktorych poznam!!! 😔
http://www.topky.sk/cl/100370/1350795/Erika-zuf...
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/328036/Dava...
@kristinaanna počkaj, ale ty myslíš že tie "novoty" čo sú zakotvené v stratégii akože doplnia do tohto dohovoru? Nie, tá stratégia je východiskom pre zákon o ochrane ľudských práv atď, neviem či už bolo zverejnené jeho plné znenie, ktorý má byť prijatý na území SR, podľa vzoru západných krajín. Všeobecné ľudské práva sú zakotvené v Ústave SR. Aj preto je to takto kritizované, nemáme žiaden špeciálny zákon o ochrane tradičnej rodiny, ale budeme mať špeci zákon na ochranu a práva LGBT, ost. menšín a čojaviemkoho ešte. Môžu kľudne prijať aj protiústavný zákon..a potom niekto môže dať podnet na ústavný súd a tým (ne)dosiahnuť jeho novelizáciu, resp. zrušenie. Čo však je už raz prijaté, ťažko bude potom pretvárať, najmä ak si predstavíš rýchlosť našeho súdnictva. Preto, nazvime ich aktivisti, žiadajú aj zakotvenie ochrany tradičnej rodiny a pojem manželstvo ako zväzok muža a ženy. Lebo toto rade vlády akosi celé vypadlo. Preto sa pýtam na základe čoho sa potom domôže svojich práv obyčajná mama a otec.
@denduska dievca moje katolicke a vies o tom, ze tu mame zakon o rodine č. 36/2005Z.z. naštuduj si a potom tu rozjímaj, že kto je ako chranený. Zase sa politicky a strannicky angazovani katolici potrebuju prezentovat, tak vypustaju dymove signaly, ktore si prebrala vo svojej retorike
@ginger_fox tak ja som všetko možné len nie politicky a stranícky angažovaný katolík 😀 Ale je úsmevné čítať ako človeka hneď zaškatuľkujete, pritom ho osobne nepoznáte, len preto že má iný názor. Ako ma tu už obvinili že pozerám príliš veľa trilerov v telke, no to by sme museli najprv nejakú mať 😉 Teda televízor máme, len pripojenie nie..ani nám nechýba 😉 Zákon si naštudujem, neboj sa o mňa.
@denduska vieš, ja si najskôr počkám na zákon o registrovanom partnerstve, a potom budem uvažovať o adopcii deti homosexuálnymi pármi 😉 a rušenie tradičných rodín
@kristinaanna kľudne čakaj, ja ti v tom nebránim🙂 Veď ľahšie potom hasiť, než vôbec nezapáliť. Keby šlo výsostne o registrované partnerstvá homosexuálov, nie je z toho taký humbuk a v podstate aj mne by to bolo viacmenej fuk.
@denduska ja som napisala, ze si prebrala ich retoriku. Citanie s porozumenim je tiez asi novodoby trend, ktory zasadne nepodporujes
@ginger_fox Neanalyzuj ma prosím..ja to tiež nerobím. Je mi fuk čo si o mne myslíš.
@denduska ale kým u nás nebude registrované partnerstvo, tak homosexuálne páry si nemôžu adoptovať žiadne dieťa 😉
inak, my tu už zákon o ochrane ľudských práv máme, takže nič nové sa robiť nebude,
@denduska robis, vid. tvoj text o 19:19
@kristinaanna keď myslíš 🙂
@ginger_fox ty si na mňa reagovala prvá, nie ja na teba a hneď si ohodnotila moje vierovyznanie, rétoriku, schopnosť čítať text...a že si ma zaškatuľkovala nie je analýza tvojej osoby, len konštatovanie. Daj dačo k veci radšej, téma nemá v názve mňa ak si si nevšimla..
@denduska ja som na rozdiel od teba popisala aktualny pravny stav o definicii manzelstva, rodiny a ich ochrane, o ktorom Ty(a teraz budem konstatovat) nemas ani ponatia, vid, text 19:03 Ked mas traumu z toho, ze ta niekto hodnoti, pokecaj si o tom s psychologom a neprojektuj si to cezo mna
@denduska myslela som ten zákon že nieje nové, to že sa mení je samozrejmé, je len otázne či k dobrému, alebo horšiemu 😉
@ginger_fox možno o tom ja nemám poňatia a ty mňa nemáš čo hodnotiť. Nie si moja matka, pardón rodič, učiteľ ani nadriadený. Na to psychológa nepotrebujem. A zatiaľ mám z teba akurát tak srandu ako si všadebola a všetkovieš🙂 A hlavne by si mala vedieť, že zákon o rodine sa ide akurát novelizovať, čo som sa akurát dočítala. Som zvedavá ako. Ale to isto vieš tiež.
@kristinaanna presne tak ako sa pomáhalo doteraz. Kto chcel dieťaťu pomohol, kto aj videl týranie a bolo mu to jedno mlčal a hľadel si svojho. Je to kruté ale je to tak. Hovorí sa tomu ľudský faktor. Nie každý je milý a čestný tak ako iní. Toľko prasiat a zvrhlíkov žije medzi nami, to vidíš denne v správach ako matka tesne po pôrode zahrabe dieťa na záhrade. Kto to mohol tušiť? Nikto ak je raz niekto debil tak je to debil a nikto s niečim takým nič neurobí, to by sme museli byť všetci na nerologickom pozorovaní 24h/denne ...
je to kruté ale je to tak, doba je taká, že ľudia sú svine a aj na deti, kto chce pomôcť pomôže iní zatvárajú oči s tým nič neurobíš ani ty, ani ja nikto a predstav si, že ani nový soc. systém.
pozri sa koľko detí behá v zime po osadách len tak v tričku, koľko je rodín kde nemajú ani na chlieb, pozri si modré z neba kde deti nemajú doma ani len teplú vodu, či kúrenie a to nerozprávam len o cigáňoch... prečo tým deťom nepomôžu?? to sú vyhovujúce podmienky? prečo vláda pred týmito deťmi zatvára oči? vieš? nie? lebo cigáňov nikto adoptovať nechce preto...
prečo berú deti v UK z dobrých a usporiadaných rodín? Hlavne malé deti? lebo sú vhodné na adopcie, lebo dieťa z rozvrátenej rodiny je neposlušné, nemá empatické cítenie, je často hyperaktívne, nemá základné hygienické návyky preto, lebo dieťa z dobrej rodiny má dobrý základ do života, dieťa z harmonickej rodiny je preto vhodným adeptom na adopciu pozri sa na to zo všetkých strán... platil by si chudobný človek advokáta? ale čo bohatý, resp. stredná trieda, milujúci rodič? ten dá aj posledný cent na to, aby získal dieťa späť nie? ale čo taký človiečik z osady, čo nemá ani na chlieb? resp. na čučo? ten si poplače a nechá tak lebo nič nezmôže... prachy za všetkým sú prachy, zastrašovanie ľudí, kto sa bojí nemá deti, nemáte deti? menej ľudí na svete ....to je hlavný cieľ
Nórsko - mám dvoch otcov... takto blbnúť deti j odpadnem...
https://www.youtube.com/watch?v=YbMVcn9GWt0zobrali dieťa lebo "bolo smutné"
https://www.youtube.com/watch?v=A3RDaTB0YpI@lilyen2011 ja mám skôr toto..oplatí sa pozrieť 😉
https://www.facebook.com/Anonymous.Slovensko.UK...
a dosť bolo zábavy, nech sa páči:
http://babetko.rodinka.sk/mudrosti/rodina-vo-sv...
no konecne som nasla co som niekde citala je to na oficialnej stranske sr..priznanie co sa vlastne deje v norsku to pre tie stastne co veria v demokraciu a dobry umysel nasej vlady s nami obcanmi
mozno zacnete verit ze ludia su aj zli
http://www.justice.gov.sk/Stranky/aktualitadeta...
@ani3012 to som už videla aj som si dala tú námahu a počúvala rádio ako sa to volá slobodný vysielač? tam sa dosť venovali JJ a možno aj práve kvôli tomu budú rokovať o zmene toho zákona, čo mal teraz prísť, no máme zhruba 8-9mes na to, aby sme tomu zabránili v čo dúfam!
Inak baby pochod "za život" nie je proti JJ, je to len pochod, za "život" ako vďaka za to, že sme a bla bla, v tom rádiu si dali námahu a prečítali otvorený list, ktorý písala cirkev a tam nebola zmienka ani len slovkom o JJ, tak len toľko... neviem prečo tým pochodom nedajú pravý názov ak to má byť proti JJ, nech sa to aj volá pochod, protest proti JJ nie????
@lilyen2011 ja som tiez si nasla letak o pochode..dobrovolnicky co mi ho dali netusili o com rozpravam..o akom odnimani deti..ano nie je to proti jj
@dusika11 v tom videu je 14.9 nejaký pochod, v článku zase, že 21.9... tak teraz kedy je aký pochod????
@lilyen2011 no ono to je cely vikend v kosiciach..su tam akcie ..bohosluzby diskusie prednasky ..pre deti skakacie hrady..a pochodom v nedelu presne o ktorej je v tom letaku sa to konci...len si pametam bdenie v ursulinskom kostole..ale nie je tam ani jedna zmienka o diskusii proti odoberaniu deti..atd..

@kristinaanna ako kde myslíš že čo ostane a sa doplní, do čoho?